CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Strojírna Výroba, prodej, oprava : - automobilové nástavby pro manipulaci s tekutými látkami a hasící nástavby - splachovací automobil - cisternový automobil kropící - cisternová automobilová stříkačka - cisternový automobil pro fekalie, pitnou vodu - vysokozdvižné vozíky s bočním ložením

Výroba, prodej, vývoj: - speciální stroje na odklízení letištních ploch pro severské země. Jemná elektrotechnická výroba.

Montáž a servis slaboproudých systémů. Elektronické zabezpečovací systémy EZS, elektrické požární signalizace EPS, kamerové systémy CCTV a IP CCTV, přístupové EKV a docházkové systémy ACS, strukturovaná kabeláž, rozvody společné antény (STA), satelitní systémy pro příjem digitální televize a další.

Kovovýroba: - kovoobrábění - svařování

Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: - pístové kompresory.

Výroba, opravy a servis ultralehkých letounů vlastní konstrukce (Tulák, Chico, Amigo...), replik (Trener, C104, Me-109, Stearman...)i létajících strojů zhotovených dle zákazníkem dodané výkresové dokumentace. Provádíme též doplňování výbavy, zástavby pohonných jednotek, generální opravy...

Technické prohlídky, zkoušky, revize: -kolejová vozidla. Projekce: -elektrické výzbroje. Rekonstrukce: -kolejová vozidla. Vývoj: -Elektronické systémy drážních vozidel -řídící systémy -Elektronické náhrady přístrojů vozidel -Rekonstrukce částí VN

Prodej: - software - počítače, PC na míru, notebooky - tiskárny, monitory, skenery - digitální fotoaparáty - tonery, cartridge. Služby: - webdesign - tvorba a správa počítačových sítí.

Montáž, údržba, servis, oprava: - elektronické zabezpečovací zařízení - telekomunikační systémy - kamerové a dohledové systémy - plošné ozvučení interiérů - docházkové systémy, evidence pohybu osob.

Zabýváme se obchodní a zprostředkovatelskou činností v oblasti zemědělství. Nákup, skladování, maloobchod, prodej: - paliva - maziva.

Velkoobchod, prodej: -měřící přístroje - značky SOMET, KINEX, MITUTOYO, RICHTER -měřidla mechanická a digitální: -posuvné měřidla, mikrometry, výškoměry, hloubkoměry, číselníkové úchylkoměry, úhloměry, dutinoměry, základní měrky, pasametry, úhelníky, kružidla, metry a pásma, pravítka, měřítka, magnetické stojánky, ...

Řemeslo: -zámečník -svářeč. Kovoobrábění.

Zámečnictví. Výroba zámečnická: -dveře, vrata.

Ozvučení a osvětlení kulturních akcí, DJ a laserová show, video DJ. Variabilita a solidnost, profesionální přístup a vždy něco navíc. S náma se neztratíte.

Velkoobchod, prodej: - komponenty na pásové a hřeblové dopravníky - vázací prostředky.

Likvidace dřevní hmoty biomasy, dřeviště vyroba pelet. Broušení: - pily, řetězy, nože, vrtáky. Montáž: - žaluzie, lamelové dveře.

Oprava, servis: -chladicí techniky, ledničky, mrazničky.

Obchod s použitými stavebními stroji a užitkovými automobily.

Prodej, montáž, servis, opravy, pronájem: -nové, použité, obráběcí a tvářecí stroje: -soustruhy, frézky, brusky, vrtačky, vyvrtávačky, závitořezy, pily, ostřičky, automaty, poloautomaty, ohýbačky, obráběcí centra, nůžky -lisy.

Pobočka. Distribuce, prodej, maloobchod: - datová média CD-R - DVD-+R/RW - produkty pro ukládání dat - paměťové karty - datové pásky a páskové mechaniky - přenosné harddisky - tiskárny - navigace.

Výroba: - dopravníky. Prodej, maloobchod, velkoobchod: - převodovky - motory.

Geodetické služby: - inženýrská geodezie: - vytyčování staveb, inženýrských sítí - zaměřování staveb, inženýrských sítí - podklady pro projekty. Prodej: - měřicí přístroje.