CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Železářství. Prodej, maloobchod: - brusivo - brusné a řezné kotouče - celý sortiment železářství - vodoinstalační materiál - diamantové brousící kotouče - orovnávače DIALEX - lamelové kotouče - brusné výseky - nářadí. Dodávky brusiva z korundu, carbidu křemíku, diamantů a CBN pro strojírenské, slévarenské firmy v regionu ...

Montáž, prodej, maloobchpd, velkoobchod - kancelářský nábytek, židle - zařízení kanceláří. Vzorková prodejna: - HK, Veverkova, tel.:498500232. .

Pobočka. Export, dovoz, nákup, prodej, oprava, servis: - stavební a zemní stroje, zařízení KOMATSU - FURUKAWA Rock Drill - bourací kladiva a demoliční zařízení - MOXY - kloubové dumpery.

Prodej, servis: - výpočetní technika.

Prodej, servis, poradenství: - výpočetní technika.

Kuchyňské studio. Návrh, výroba, prodej, dodávka, montáž: - kuchyně, kuchyňské linky - plovoucí podlahy - vestavěné (vestavné) skříně - realizace kancelářských interiérů (kancelářské interiéry).

Pobočka. Kuchyňské studio. Návrh, dodávka, montáž, prodej, maloobchod: - typové i atypické značkové kuchyně - vestavěné (vestavné) spotřebiče - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - židle a stoly.

Záruční a pozáruční servis: -elektrospotřebiče pro domácnost -spotřební elektronika -automatické pračky -lednice -mrazáky -lustry -topné panely -mikrovlnné trouby. Montáže satelitní a anténní techniky.

Dodávka, servis a montáž: -vzduchotechnika -vytápění -tepelná čerpadla.

Práce: - lisování plechu - bodové svařování - sváření v ochranné atmosféře - vrtání a řezání závitů - práce z plechu včetně povrchové úpravy.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop: - zahradní technika -potřeby pro zahrádkáře, kutily: -sekačky -motorové kosy -řetězové pily -čerpadla -zavlažovací systémy -vodárny -postřikovače -hnojiva -kamna, krby -keramika.

výkup, prodej a servis: - dřevěné palety. Provozovny: Areál SP PAL Dlouhopolsko Dlouhopolsko, hlavní silnice č. 11, Tel.: 603 743 883 p. Vojtíšek Areál Mototechny Libenice, hlavní silnice č.38, odbočka na Kutnou Horu Tel.: 732 260 051 p.Martínek Areál Technických služeb Jičín Koněvova ulice, Jičín Tel.: 775 290 390 p. ...

Kovovýroba. obrábění kovů - specializace na obrábění legovaných a nástrojových ocelí, - obrábění kalených materiálů, - vysokorychlostní obrábění neželezných kovů, - soustružení, frézování, broušení, - obrábění na CNC.

Prodej: -dřevoobráběcí stroje.

Sortiment spojovacího materiálu (napínače, šrouby a matice s okem, upínací páky, třmeny, lanové svorky, karabiny, řetězové spojky, pojistné čepy). Provádíme zakázkovou výrobu - CNC soustružení, válcování závitů, lisování, frézování

Prodej: - spotřební materiál k tiskárnám EPSON, HEWLET PACKARD, STAR, PANASONIC - náhradní díly k tiskárnám EPSON, HEWLET PACKARD, STAR, PANASONIC - tiskárny EPSON, HEWLET PACKARD, STAR, PANASONIC. Servis: - tiskárny EPSON, HEWLET PACKARD, STAR, PANASONIC.

ZÁRUČNÍ I POZÁRUČNÍ SERVIS: - automatické pračky TATRAMAT, CANDY, HOOVER, BEKO, SAMSUNG-CALEX, INDESIT, ARDO, ROMO-ZEROWATT, OCEAN, MAPS, HOT POINT, EUROTECH, SNAIGE PRODEJ I SPLÁTKOVÝ PRODEJ: - automatické pračky, chladničky, sporáky, odsavače a další elektrospotřebiče TATRAMAT, CANDY, HOOVER, INDESIT, ARDO, ROMO-ZEROWATT, MAPS, FABER, ...

Elektroinstalace. Elektroinstalační (elektromontážní) práce. Montáž, činnost: - elekromontáže - výrobní haly, rodinné domy, rekonstrukce - zabezpečovací zařízení - elektronické systémy - strukturovaná kabeláž - SOLARIX - kabelážní systém - domácí videotelefony - VIDEX, URMET - pro všechny objekty - měření a regulace - kotelny - ...

Zámečnictví. Zámečnické práce. Zakázková výroba: - zámečnické výrobky - nerezové skříně.

Prodej: -motorové pily HUSQVARNA -řetězy na veškeré motorové pily. Doprava: -silniční nákladní.

Zámečnické práce: -plazmové řezání. -stříhání plechů. -dělení materiálů. -ohraňování. Výroba: -výtahové díly. Práce: -svařování v ochranné atmosféře, TIG, MIG -svařování nerezu, hliníku -bodové sváření plechů.

Servis protipožárního zařízení Kontroly, opravy: - všechny typy ručních a pojízdných hasicích přístrojů. Školení v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce Kontroly požárních vodovodů a jejich příslušenství Prodej: - příslušenství požárních vodovodů - hasicí přístroje.

Olio Best - dodává na český i slovenský trh veškeré druhy olejové a mazací techniky. V naší nabídce naleznete širokou škálu produktů olejové a mazací techniky, servisní vybavení, manipulační techniku a vše z oblasti olejového hospodářství Veškeré naše zboží naleznete na stránkách : www.oliobest.cz Pokud nebude obsahem nabídky uspokojena ...