PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Likvidace odpadů. Měření znečištění prostředí. Zasypávání důlních jam.

AKREDITOVANÁ KALIBRAČNÍ LABORATOŘ. Veškerou nabídku služeb poskytujeme na základě OSVĚDČENÍ O AKREDITACI a posouzení splnění nových akreditačních kritérií podle ČSN EN/IEC 17025. Z rozsahu naší nabídky: - komplexní kalibrační služby - měření délky - prodej kalibrovaných měřidel - metrologie - akreditace - poradenská a konzultační ...

Oprava, servis: - asynchronní elektromotory do 15 kW. Revize: - elektrické zařízení do 1000 V - hromosvody, bleskosvody.

Zámečnictví. Výroba: -ploty -branky -schody -automatické brány -vybavení kanceláří -kovový nábytek.

Firma Allimed – Vladimíra Pochová je výhradním distributorem firmy Allinad, která nabízí špičkové japonské masážní přístroje a to jak ruční maséry, tak i luxusní masážní křesla. Firma se prezentuje již od roku 1992, zejména na výstavách a veletrzích v ČR, SR a dalších zemích světa.

Maloobchod, prodej: -výpočetní, digitální technika: -počítače COMFOR, HP -notebooky -monitory (LG, Hyundai, SONY, Relisys, ViewSonic, Acer, ADI, HP) -tiskárny, skenery a příslušentsví (EPSON, HP, CANON) -digitální technika (OLYMPUS, SONY, NIKON, CANON, HP, KONICA MINOLTA, FUJI, KODAK -drobné příslušenství, spotřební ...

Dodávka, montáž, servis: - telekomunikační technika a zařízení - počítačové sítě - zabezpečovací systémy - kamerové systémy CCTV.

Moderní NONSTOP čerpací stanice. Prodej, velkoobchod, maloobchod: - pohonné hmoty pro: - velkoodběratele - čerpací stanice - asfalty a topné oleje pro: - velkoodběratele - oleje a maziva: - automobilová - průmyslová - průmyslové čističe - prostředky na údržbu - nemrznoucí směsi.

Velkoobchod, výroba, maloobchod: - počítačové sestavy. Další provozovna: - Ruská 7, Bruntál, tel. 554 713 397.

Služby: - natěračské, malířské, písmomalířské práce - povrchová úprava kovů - tryskání a metalizace - čištění a nátěry fasád - práce ve výškách.

Pellet Mill – Mills Biomass Pellet Solutions. Prodej: - granulační stroje - peletovací stroje - peletovací mlýn - granulační linka - zařízení Small Granulation Unit - Cutting Grinder - Auger Conveyor - a další zařízení pro zpracování biomasy. Využití: - granulovaná biomasa - pelety jako topení i krmivo - biologické brikety.

Výroba, prodej: - upínací systémy pro elektroerozivní obrábění.

Prodej: - ložiska - gufera - klínové řemeny.

Vývoj, výroba, dodávka: - jednoúčelové stroje, zařízení. Rekonstrukce, modernizace, automatizace: - stávající strojní zařízení. Tvorba: - výrobní dokumentace podle dodaných návrhů a projektů. Návrh, konstrukce, výroba: - přípravky pro výrobu, montáž a měření. Konstrukce forem pro vstřikování plastů.

Prodej, servis, oprava: - profesionální ruční nářadí - brusné kotouče..

Internetový obchod: -počítače -PC sestavy -komponenty a digitální technika -notebooky -tiskárny -digitální fotoaparáty.

Vyroba plošných spojů od základního provedení až po kompletní výrobní technologie, jednovrstvé, dvouvrstvé i vícevrstvé. Úprava: -žárové cínování - halování -žárové cínování -celoplošné chemické zlacení -galvanické zlacení -galvanické prokovení -drážkování PS -tvarové frézování -elektrické testování -povrchové ...

Prodej a servis: - chladicí zařízení.

Firma Jan Hauzr působí převážně v Karlovarském kraji (není ale vyloučena práce i za hranicemi našeho kraje). .Hlavní činností společnosti je povrchová úprava kovů. Provádíme předúpravu povrchů tryskáním, tlakovým i vysokotlakovým mytím vodou, dále metalizaci, sanace, nátěrové systémy, fasádní nátěry a protipožární nástřiky.

Vzduchotechnika a klimatizace: - dodávka - montáž - projekce - výroba vzduchotechnického potrubí -instalace - oprava.

Montáž a dodavatelské práce: -měření a regulace pro kotelny, výměníkové stanice, rozvody tepla, chemický a potravinářský průmysl, vodárenství, zemědělství -automatizovaný systém TOSHIBA: -regulační systémy.

Prodej, servis: - kopírky - tiskárny - faxy.

Výpočetní technika, počítače a komponenty, LCD monitory, notebooky, tiskárny, digitální fotoaparáty, mobilní komunikace, telefony, paměťová média i jiné příslušenství.

Společnost Actaris je vedoucí společností na světovém trhu multienergetických měření, zaměstnává 8000 pracovníků a má zastoupení ve více jak 30 zemích. Jejím základním cílem ve všech segmentech měření – tj. elektrické energie, plynu, vody a tepla – je tvorba pokrokových řešení na bázi využití vlastních měřidel s vysokou technologickou ...