CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
VODO-TOPO-ZÁMEČNICTVÍ. Práce: -VODOinstalatérské, rozvody vody: -rekonstrukce koupelen, bytových jader -TOPO, topenářské, instalace topení: -montáže ústředního a podlahového vytápení, kotelen -zámečnické.

KOMPLETNÍ SLUŽBY: - bezpečnosti práce - požární ochrany - hygieny práce - návrhy bezpečnostních značení včetně realizace - zajištění veškerých revizí PRODEJ: - věcné prostředky požární ochrany - bezpečnostní značení a tabulky - alkoholtestery - OOPP

Prodej: -výpočetní technika -počítačové sestavy -veškeré příslušenství k počítači -výpočetní a kancelářská technika

Prodej: - ložisek a příslušenství Výroba a prodej: - hydraulických hadic Prodej: - gufer, klínových řemenů, řetězů a lepidel

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA: - reklamní a dárkové předměty ze skla: - plakety, globusy, kostky, koule, pyramidy - skleničky, skleněné bloky PRÁCE: - broušení a pískování (sklo)

Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyňské linky -obývací stěny -ložnice -šatní skříně -komody -peřiňáky -lůžka s úložným prostorem -lamelové rošty -zdravotní matrace -dětský nábytek -kancelářský nábytek -plovoucí podlahy s pokládkou -obklady stěn a stropů.

Kovoobrábění. Zakázková výroba strojních součástek.

Všeobecná strojírenská výroba.

Kompletní zajištění revizí: -tlakové zařízení dle ČSN 690010, 690012 -vodáren -vzdušníků brzdových systémů vozidel -školení obsluh -poradenská činnost.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika -počítače, hardware (HW**) -příslušenství -dodávka software (SW**) -připojování ADSL -připojení k Internetu -webhosting -registrace domény.

Prodej a servis: - výpočetní technika - montáž PC - prodej mobilních telefonů, SIM karet, kuponů - prodej el. přístrojů pro domácnost - poradenství v oblasti SW, HW a v oblasti komunikací a počítač. sítí

Výroba a montáž kovových plotů a plotových prvků: - brány + branky ( s možností pohonů ) - zábradlí, schodiště, ochranné klece, mříže Výroba a montáž malých a středních ocelových konstrukcí. Výroba oplechování, přepravních boxů, krytů. Výroba nerezových konstrukcí, stolů, regálů, boxů. Svařování technologií TIG.

Prodej, montáž, servis a opravy: -spotřební elektronika -výpočetní a kancelářská technika, počítače -telekomunikační technika -montáž elektro, antén včetně rozvaděčů -servis průmyslové automatizace.

Vyrábíme a prodáváme vestavěné skříně na míru, šatny, předsíňové a obývací stěny, dětské pokoje, knihovny a ostatní nábytek na míru. Dveře posuvné a otevírací s ocelovými nebo hliníkovými rámy. Krátké dodací lhůty. Zaměření, doprava a montáž zdarma.

Výroba: - sportovní potřeby - ohýbání trubek -ochranné rámy na terénní a užitková vozidla z leštěného nerezu - stavba strojů na zakázku - svařování nerezu - výrobky z nerezu.

Nabízíme dřevoobráběcích strojů a nástrojů. Dodáváme CNC centra, olepovací stroje, lisy, brusky, dělicí pily, vrtačky.

Zakázková truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky -vestavné skříně -kancelářský nábytek Vzorkové prodejny: Všechlapy - 325541343.

Činnost: -prodej a servis: malá zemědělská mechanizace -záruční a pozáruční servis systému terra-vari -generální oprava systému terra-vari -oprava motorů(jikov, Honda, Tecumseh, Briggs&Stratton) -prodej náhradních dílů -poradenství -zásilkový prodej náhradních dílů -oprava zahradní mechanizace -bazar zemědělské mechanizace.

Služby: - výroba mléka - chov skotu a prasat - produkce obilovin, kukuřice, brambor - opravy zemědělských strojů

VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, SERVIS: - osobní počítače a jejich komponenty, notebooky, tiskárny, scannery a další - periférie, digitální fotoaparáty, zálohovací média, spotřební materiál pro tiskárny - produkty HEWLETT PAKCARD, Fujitsu, Toshiba, Sony, APC, Zyxel, D-link, Dicota, Epson, Canon, Intel, Lenovo, Logitech, Microsoft, Samsung, ...

Autorizovaný prodej a servis čisticích přístrojů RAINBOW.

Instalace, oprava, servis: - elektronická zařízení - elektromontážní práce - průmyslová a domovní elektroinstalace - montáž, údržba, oprava, servis: - telekomunikační zařízení - kamerové systémy - počítačové sítě - digitální televize - slaboproudé technologie.

Prodej, dodávka, montáž: -mechanické a elektronické zabezpečení objektů a bytů -EZS* kamerové systémy -CCTV docházkové systémy -bezpečnostní dveře, nůžkové mříže -centrální zamykání s omezením vstupu -bezpečnostní kování, folie -plastová okna, eurookna -interiérové dveře. Služby: -otevírání bytů, aut, trezorů -zhotovování ...