CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Likvidace odpadů. Měření znečištění prostředí. Zasypávání důlních jam.

AKREDITOVANÁ KALIBRAČNÍ LABORATOŘ. Veškerou nabídku služeb poskytujeme na základě OSVĚDČENÍ O AKREDITACI a posouzení splnění nových akreditačních kritérií podle ČSN EN/IEC 17025. Z rozsahu naší nabídky: - komplexní kalibrační služby - měření délky - prodej kalibrovaných měřidel - metrologie - akreditace - poradenská a konzultační ...

Oprava, servis: - asynchronní elektromotory do 15 kW. Revize: - elektrické zařízení do 1000 V - hromosvody, bleskosvody.

Zámečnictví. Výroba: -ploty -branky -schody -automatické brány -vybavení kanceláří -kovový nábytek.

Firma Allimed – Vladimíra Pochová je výhradním distributorem firmy Allinad, která nabízí špičkové japonské masážní přístroje a to jak ruční maséry, tak i luxusní masážní křesla. Firma se prezentuje již od roku 1992, zejména na výstavách a veletrzích v ČR, SR a dalších zemích světa.

Maloobchod, prodej: -výpočetní, digitální technika: -počítače COMFOR, HP -notebooky -monitory (LG, Hyundai, SONY, Relisys, ViewSonic, Acer, ADI, HP) -tiskárny, skenery a příslušentsví (EPSON, HP, CANON) -digitální technika (OLYMPUS, SONY, NIKON, CANON, HP, KONICA MINOLTA, FUJI, KODAK -drobné příslušenství, spotřební ...

Dodávka, montáž, servis: - telekomunikační technika a zařízení - počítačové sítě - zabezpečovací systémy - kamerové systémy CCTV.

Moderní NONSTOP čerpací stanice. Prodej, velkoobchod, maloobchod: - pohonné hmoty pro: - velkoodběratele - čerpací stanice - asfalty a topné oleje pro: - velkoodběratele - oleje a maziva: - automobilová - průmyslová - průmyslové čističe - prostředky na údržbu - nemrznoucí směsi.

Velkoobchod, výroba, maloobchod: - počítačové sestavy. Další provozovna: - Ruská 7, Bruntál, tel. 554 713 397.

Služby: - natěračské, malířské, písmomalířské práce - povrchová úprava kovů - tryskání a metalizace - čištění a nátěry fasád - práce ve výškách.

Pellet Mill – Mills Biomass Pellet Solutions. Prodej: - granulační stroje - peletovací stroje - peletovací mlýn - granulační linka - zařízení Small Granulation Unit - Cutting Grinder - Auger Conveyor - a další zařízení pro zpracování biomasy. Využití: - granulovaná biomasa - pelety jako topení i krmivo - biologické brikety.

Výroba, prodej: - upínací systémy pro elektroerozivní obrábění.

Prodej: - ložiska - gufera - klínové řemeny.

Vývoj, výroba, dodávka: - jednoúčelové stroje, zařízení. Rekonstrukce, modernizace, automatizace: - stávající strojní zařízení. Tvorba: - výrobní dokumentace podle dodaných návrhů a projektů. Návrh, konstrukce, výroba: - přípravky pro výrobu, montáž a měření. Konstrukce forem pro vstřikování plastů.

Prodej, servis, oprava: - profesionální ruční nářadí - brusné kotouče..

Internetový obchod: -počítače -PC sestavy -komponenty a digitální technika -notebooky -tiskárny -digitální fotoaparáty.

Vyroba plošných spojů od základního provedení až po kompletní výrobní technologie, jednovrstvé, dvouvrstvé i vícevrstvé. Úprava: -žárové cínování - halování -žárové cínování -celoplošné chemické zlacení -galvanické zlacení -galvanické prokovení -drážkování PS -tvarové frézování -elektrické testování -povrchové ...

Prodej a servis: - chladicí zařízení.

Firma Jan Hauzr působí převážně v Karlovarském kraji (není ale vyloučena práce i za hranicemi našeho kraje). .Hlavní činností společnosti je povrchová úprava kovů. Provádíme předúpravu povrchů tryskáním, tlakovým i vysokotlakovým mytím vodou, dále metalizaci, sanace, nátěrové systémy, fasádní nátěry a protipožární nástřiky.

Vzduchotechnika a klimatizace: - dodávka - montáž - projekce - výroba vzduchotechnického potrubí -instalace - oprava.

Montáž a dodavatelské práce: -měření a regulace pro kotelny, výměníkové stanice, rozvody tepla, chemický a potravinářský průmysl, vodárenství, zemědělství -automatizovaný systém TOSHIBA: -regulační systémy.

Prodej, servis: - kopírky - tiskárny - faxy.

Výpočetní technika, počítače a komponenty, LCD monitory, notebooky, tiskárny, digitální fotoaparáty, mobilní komunikace, telefony, paměťová média i jiné příslušenství.

Společnost Actaris je vedoucí společností na světovém trhu multienergetických měření, zaměstnává 8000 pracovníků a má zastoupení ve více jak 30 zemích. Jejím základním cílem ve všech segmentech měření – tj. elektrické energie, plynu, vody a tepla – je tvorba pokrokových řešení na bázi využití vlastních měřidel s vysokou technologickou ...