CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výrobce a velkoobchod nabízející kancelářský a sedací nábytek: dřevěné, kovové i plastové stoly, židle a podnože. Nábytek vyniká exkluzivním designem, množstvím variant a vysokou trvanlivostí.

Velkoobchodní prodej kancelářského nábytku a vybavení.

Autorizovaný prodejce maziv a olejů ESSO a Mobil. Průmyslová maziva: - bílé oleje, ekologické oleje, formové oleje, hydraulické oleje, kalicí oleje, kluzné plochy, kompresorové oleje, konzervační oleje, motorové oleje, oběhové oleje, obráběcí kapaliny, plastická maziva, pneumatické oleje, převodové oleje, procesní oleje přenos tepla, ...

Kovovýroba, kovoobráběčství: - obrábění kovů, kovy. Výroba, dodávka: - stavební nástroje - nářadí.

Výroba, prodej: - fólie z hliníku a plastu.

Činnost v oblasti telekomunikací. Zabezpečovací systém. Datové sítě. Elektromontáže.

Strojírna. Oprava, servis, modernizace: -obráběcí stroje.

Opravy: -silniční vozidla -pracovní stroje. Práce: -stavební -tesařské -zámečnické -zemní práce s jeřábem a těžkými stroji.

Prodej: - kancelářská technika - kopírovací stroje.

Prodej CNC strojů včetně polohovacích zařízení a jejich komponent. Konstrukce lineárních vedení, kuličkových šroubů a řízení.

Služby: -termovize -kontrola teploty rozvaděčů a elektrických systémů -prověřování kvality proudových spojů na všech napěťových hladinách -zjišťování, zda nedochází k přehřívání částí pod napětím vlivem přechodového odporu nebo proudového přetížení -kontrola transformoven (vinutí transformátoru, vypínače, odpojovače, přípojnice, spojovací ...

Výroba, prodej: -míchačky na beton -sklopné podpěry, sklopné nohy -přepravní a dopravní ocelové palety -lžíce na bagry -zemědělské nástavby -kovové konstrukce -kontejnery. Práce: -strojní zámečnictví -lisování -svařování CO2 -obrábění kovů.

Kovovýroba. Výroba: - kovové konstrukce - kovové výrobky. Obrábění, obráběčské práce. Svařování, svářečské práce. Povrchová úprava kovů.

Prodej, pronájem, servis: -pažení výkopů -bendění rámové, systémové -stropní stojky a trámce -shozy na suť -lasery potrubní, rotační a nivelační sady -vaky těsnící pro zkoušky a opravy potrubí, zvedací a trhací vaky -zdvihací a manipulační technika -vrátky, výtahy -ponorné vibrátory, vibrační latě -topidla a ...

Zaměření, projekce, výroba, montáž: -bezpečnostní mříže: -rolovací -pevné -nůžkové -mřížové stěny -ploty.

FOMA BOHEMIA spol. s r.o. je výrobcem fotografických materiálů s dlouholetou tradicí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava, poradenství: -výpočetní technika: -počítače LINTEC, BARBONE, BRAVE. Prodej: -veškeré komponenty -monitory -tiskárny -scanery -klávesnice, myši.

Prodej: - ložiska - klínové řemeny - elektrické a pneumatické nářádí.

Oprava, servis: - jeřáby a zdvihací zařízení - elektronické přetěžovací vypínače. Pronájem, půjčovna: - věžové jeřáby. Školení jeřábníků, vazačů a obsluhovatelů ZZ.

Prodej, servis, oprava: - výpočení technika - hardware, software - spotřební materiál.

Výroba: - ocelové konstrukce - jeřábové dráhy - ocelové haly - svařované konstrukce - ocelové kontejnery a palety. Prodej, velkoobchod: - hutní materiál. Oprava: - vysoké pece, ocelárny - železniční vozy.