CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Velkoobchod, maloobchod, internetový obchod, e-shop, servis, oprava: -spotřební elektronika -domácí spotřebiče -LED, LCD, plasma televizory, DVD, domácí kina -pračky, chladničky, ledničky, mikrovlnné trouby -vysavače. Autorizovaný prodejce a servis značky LG* Electronics.

Prodej, montáž, dodávka, oprava, servis: - centrální vysavače HUSKY.

Společnost je certifikována dle ISO 9001:2000 Výroba, poradenství, obchod, prodej, logistika, software, podpora pro konstruktéry a projektanty. Technologie plastů: -APSOplast, plasty pro všechny aplikace a požadavky -termoplasty do 300°c -polotovary a přířezy -hotové díly na zakázku -speciální produkty -ochranné prvky z ...

Jsme specialistou na osvětlení a interiéry. Poskytujeme komplexní servis ve fázi návrhu i realizace a široký sortiment svítidel a nábytku. Nabízíme vhodný design, kvalitu a umožňujeme investorům i architektům realizovat jejich představy.

Prodej, opravy, servis: -výhradní zastoupení šicích strojů BERNINA -opravy a servis šicích strojů všech typů a kategorií -nákup a prodej žehlící a řezací techniky, příslušenství -BAZAR ŠICÍCH STROJŮ. Sídlo firmy, dílny, sklady: Sivice 67 664 07 tel: 544 250 131 tel/fax: 544 226 561 mobil: 602 591 108 e-mail: ...

Služby: -minipivovary -sanitace nápojových cest -dodávky pivních tanků -staročeské výčepní hlavy LUKROVKA -kompletní dodávky profi kuchyní a gastro vybavení -prodej a výroba výčepních zařízení -chlazení, průtokové chladiče s ledovou bankou -přenosné párty výčepy.

Výroba: - elektromotory - generátory - transformátory.

Velkoobchod, maloobchod, distribuce, prodej zdravotnické techniky: - Sterilizace: - autoklávy přehled - skříňové autoklávy T MAX - stolní velkoobjemové rychlosterilizátory - dezinfekční myčky - EKG přístroje šestikanálové a dvanáctikanálové s měřením i s možnou interpretací v provedení bez nebo s displejem - ...

Stavba, modernizace, servis a rekonstrukce výtahů.

Prodej hardwaru: - monitory, PC, počítače, výpočetní technika.

Prodej: - stavební, demoliční, recyklační technika.

Výroba: - hydraulické válce pro důlní mechanizaci.

Práce: -kovoobrábění. -zámečnické.

Oprava, dodávka, prodej, maloobchod, domácí spotřebiče, chladicí technika a klimatizace.

Poradenství: -požární (protipožární) ochrana.

Výroba, prodej, opravy, servis: -zařízení pro pilařské a dřevařské provozovny. Výroba: -řetězové a kuželové dopravníky -rozkulovací rampy -dlouhé kulatiny -rozkulovače a dávkovače výřezů -podélné a příčné dopravníky na řezivo -třídiče kulatiny a bočního řeziva -odlučovače odřezků za omítací pily -ruční upínací vozíky ...

Práce: - klempířské - zámečnické - stavební - pokrývačské - tesařské.

Výroba, prodej: - implantabilní technika - lékařská technika - kardiostimulátory, elektrody. Oprava: - zdravotnická technika.

Prášková lakovna. Povrchová úprava kovů: - práškování (Komaxit) - nástřik, lakování práškovými barvami - předpovrchové úpravy (předúpravy): chemické odmaštění, zinečnatý fosfát. Maximální rozměry a váhy stříkaných dílů: - délka: 3 500 mm - šířka: 1 000 mm - výška: 1 500 mm - hmotnost: 110 kg/m délky dílu. Další služby: - ...

Fotoateliér, výroba: -fotografie -digitální fotografie -fotografie na doklady. Maloobchod, prodej: -fotopřístroje, fotoaparáty OLYMPUS, MINOLTA, PRAKTICA, EXAKTA, CANON -fotopotřeby, filmy, alba. Fotografické služby: -montáže textů k fotografiím, gratulace, přání, kalendáře, vizitky, upomínkové karty.

Výroba, prodej: - řezivo - palety - letní posezení - dřevěné ploty.

Velkoobchod, maloobchod: - výstroj České armády - vojenská technika po repasi - výzbroj.

Tuzemská, inženýrsko dodavatelská společnost s desetiletou činností v oboru nabízí: - meření průtoku a množství odpadních vod na kanalizacích a v otevřených korytech.