CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výroba, dodávky, montáže a následný servis všech typů výtahů. Předmětem naší činnosti jsou i: - výtahové šachty - plošiny pro imobilní a výtahy vhodné do rodinných domů. Všechny naše výrobky odpovídají platným evropským normám.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby. -průmyslové zboží.

Výroba: - dřevěné palety - paletová víka - bedny - podlážky a jiné dřevařské výrobky.

Prodej, oprava, servis: - chladící zařízení.

Výroba, prodej: - hliníkové fólie - obaly.

Výzkum a vývoj: - hutnictví - požární technika - ekologie. Výroba, prodej: - hasící zařízení.

Prodej náhradních dílů pro kolejová vozidla z produkce ČKD. SKD TRADE, a.s. - výroba náhradních dílů pro: - trolejbusy - lokomotivy - tramvaje.

PRODEJ: - kancelářská technika - kopírky - náhradní díly ke kopírkám ( tonery, fotoválce ) - spotřební materiál - osobní počítače - tiskárny - spotřební materiál - periferie ( pro architekty, projektanty ) - plotry - scanery - transferové lisy SERVIS: - kopírovací stroje SÍTOTISK: - potisk reklamních předmětů ...

Nabízíme distribuci bezpečnostních technologií a speciální techniky.

Prodej lodí. Komplexní služby v oblasti prodeje a pronájmu sportovních motorových lodí ATLANTIS včetně přidružených služeb.

Prodej vybavení do kuchyní restaurací a hotelů, pronájímání kávovarů, dovoz cukru a smetany do kávy.

Stavební akustika: - měření vzduchové a kročejové neprůzvučnosti na stavbách - HIT - měření doby dozvuku - měření vzduchové neprůzvučnosti fasád i jednotlivých prvků - např. oken na stavbě pomocí dvoukanálové techniky -NOVINKA - určení zvukové izolace kabin - měření in situ, identifikace akusticky slabých míst - NOVINKA - posouzení ...

Výroba, prodej a montáž nábytku. Návrhy, dodávka, montáž, odvoz: -pracovní nábytkové vybavení interiérů na klíč po celých Čechách. Vybavení: -společenské, veřejné i soukromé prostory -hotely, restaurace, jídelny -banky -státní úřady a instituce -obchodní prodejny -kanceláře a pracovní místnosti.

Distribuce: - dentální nástroje, materiály, potřeby, pomůcky - stomatologické nástroje. Záruční i pozáruční servis. Odborná stomatologická školení.

Nabídka kompletní dodávka vzduchotechnická a klimatizační zařízení včetně odborné montáže, návrhu a technického poradenství (např.restaurace, kuchyně, sportovní zařízení, výrobní haly, administrativní budovy, soukromé byty). Spolupracujeme s výrobci a dodavateli, např. DAIKIN, GEA* LVZ*, C.I.C. Hřebec, VTS* CLIMA, JANKA, REMAK, ALTEKO, ATREA, ...

Výroba, prodej, import, distribuce, obchodní zastoupení pro ČR a SR, výroba: -spotřební náhradní díly pro tiskařský, obalový a papírenský průmysl. Dodávka: -různé nože kruhové, příčné, perforační, řezací -vrtáky papíru.

Lakovací technika: -zařízení lakoven -výstavba lakoven -stříkací technika.

Prodej, dodávka, výstavba, montáž, servis, oprava, údržba, komplexní řešení: -telefonní, dálnopisné přístroje a ústředny -pobočkové telefonní ústředny všech kapacit -telefonní přístroje, (telefony), faxy, záznamníky od střední třídy po špičkové digitální zařízení a systémy -veškeré zařízení slaboproudu: -elektronické ...

Výroba, prodej: - plastové zátky a uzávěry na láhve - kryty na elektrovýrobky - krabičky na šperky - plastové výrobky na zakázku.

Prodej: - náhradní díly na pneumatické tryskové stavy (typ P, PN a JETTIS). Výroba: - náhradní díly dle výkresové dokumentace. Oprava: - veškerá elektronika stavů.

Agrobazar. Doprava: - zahraniční nákladní. Prodej, servis, bazar: - zemědělské stroje a mechanizace - náhradní díly na zemědělské stroje.