CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Návrh, oživení, po odsouhlasení realizace: -řídící obvody a silové obvody měničů stejnosměrného nebo střídavého proudu -oblast aplikací jednočipových mikroprocesorů -oblast elektrických měření neelektrických veličin.

Výuka, školení a periodické zkoušky svářečů ve všech metodách svařování Svařování litiny, hliníku, mědi, chromniklu a železa.

Prodej, projekce, montáž, měření, revize: - přepěťové ochrany - elektrická zařízení - elektro.

Prodej, maloobchod, e-shop: - počítače - nové i použité sestavy - notebooky - monitory - skenery - kopírky - televizory, televize - elektronika.

Prodej, maloobchod, e-shop: - počítače - nové i použité sestavy - notebooky - monitory - skenery - kopírky - televizory, televize - elektronika.

Velkoobchod, maloobchod: - svařovací technika - svařovací materiál.

Prodej, montáž, projekce a servis: -antény -telekomunikační zařízení -bezpečnostní zařízení -kancelářská technika. -faxy, záznamníky, telefoní ústředny typu: -PANASONIC -HYMAX -GESKO -AGFEO -telefonní přístroje. Strukturovaná kabeláž. Datové sítě. Zřizování INTERNETU: -VoIP-telefonování po internetu ...

Prodej, instalace, servis: -telekomunikační technika -bezdrátová technika -telefonní ústředny Panasonic -zabezpečovací technika -kamerové systémy. Internetový obchod, e-shop.

Projekce, konstrukce, dodávky speciálních strojů a zařízení v oblasti opracování součástí, montáží a manipulace: -montáže a manipulace -jednotlivé montážní uzly -montážní buňky -montážní a manipulační linky -automatizace montážních procesů v elektrotechnice -jednoúčelové a speciální stroje -klasické jednoúčelové obráběcí ...

Velkoobchod, dodávka, prodej: -chladící zařízení -komponenty pro -mrazírny, masozávody, zimní stadiony, mlékárny, pivovary a sladovny, lihovary, sodovkárny, sklady zemědělských produktů, chemický průmysl, průmyslové a kancelářské prostory.

Prodej, oprava, servis: -dřevoobráběcí stroje -CNC* obráběcí centra BIESSE -širokopásové brusky VIET -stroje, zařízení pro povrchovou úpravu CEFLA.

Konzultační, poradenská činnost v oblasti výpočetní techniky. Poskytování software. Pokladní systémy: -registrační pokladny pro obchody a restaurace.

Prodejny, velkoprodejny a supermarkety: -návrhy -projekce -inženýring -realizace -dodávka -servis. Dodávka, prodej: -gastronomické zařízení pro gastronomii (hotely, restaurace, bary, vinárny, jídelny, cukrárny, pizzerie) -živnostenská chladící a mrazící technika pro obchody a supermarkety -zařízení a technologické celky pro ...

Oprava, servis, instalace: -chladírenská zařízení: -chladničky -mrazničky -průmyslové chlazení.

Vzduchotechnika. Větrání. Výhradní zastoupení firmy EMCO pro ČR.

Výroba, prodej: - elektromotory pro průmyslové regulační pohony, manipulační techniku a automatizaci.

Kovovýroba: -brány posuvné, křídlové, včetně dálkového ovládání -branky -ploty -ocelové konstrukce.

Velkoobchod, prodej, distribuce, dovoz, import: Zdravotnická technika: -diagnostické přístroje -elektrické přístroje -první pomoc -vybavení ordinací -sterilizátory a výrobky z nerezu -kancelářský nábytek -lékařské přístroje -elektrochirurgie -váhy, výškoměry, různé -chirurgické nástroje -nemocniční ...

Vývoj, konstrukce a výroba kotoučových pil převážně pro stavební materiály a výrobou ocelových řezacích a brousících kotoučů "tak - super" do úhlových brusek. Nově přibyl i program výroby vnějšího mechanického zabezpečení vozidel proti krádeži - Kolobotek.

Maloobchod, prodej, rozvoz: -počítačové komponenty: -scanery, myši, klávesnice, monitory, reproduktory, zvukové karty, grafické karty.

Prodej: - nábytek do bytů, kanceláří a restaurací.

Výroba: -elektromotory -generátory -transformátory. Opravy a servis: -plynové spotřebiče.