CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výroba, prodej: -samolepící štítky elektrických rozvaděčů: -vyrobené tiskem a sítotiskem či perokresbou -PVC* štítky pro označení kabelů a přístrojů -návlačky s popisem na vodiče -označovací lišty do svorkovnic.

Montáže, servis, generální opravy, revize: -staveništní věžové jeřáby -zdvihací zařízení. Montáže: -jeřábové dráhy.

Zahradnictví. Prodej, maloobchod: - okrasné keře - ovocné keře - sazeničky - stromky. Prodej, maloobchod: - malá zahradní technika - hnojiva - substráty - květníky.

Práce, zámečnictví: -zámečnické -vodoinstalatérské -sváření elektrickým obloukem -ocelové konstrukce -potrubí -úřední zkoušky sváření -zpracování nerez oceli -vodovody a kanalizace -ústřední vytápění. Zabýváme se topenářstvím, zpracováním nerez oceli, zámečnictvím, vodoinstalací, obchodní činností, zednickými prácemi, ...

Nástrojárna. Konstrukce, výroba: -lisovací nástroje -přípravky pro automobilový průmysl -CNC* obrábění -elektroerozivní obrábění. Ústředí, kanceláře: -Plzeň, Petřínská 2.

Výroba vstřikovacích forem a nástrojů.

Repasování, oprava, prodej, export, vývoz: -obuvnické a koželužské stroje -náhradní díly na obuvnické stroje -průmyslové šicí stroje GARUDAN -mokrosolené a vyčiněné kůže.

Výroba, opravy: -stroje -automatizační technika.

Ostření, kovoobrábění: -broušení -vrtání -frézování CNC -soustružení -ostření kovo a dřevoobráběcích nástrojů. Prodej: -ložiska ZKL*, ZVL*, SKF* -zahradní technika a řetězy OREGON -lepidla LOCTITE.

Ostření dřevonástrojů s SK**plátky: -kotoučové pily -předřezy -sukovníky -frézy, stopkové frézy -hoblovací nože -nože, nůžky -brusle -řetězy motorových pil. Prodej, servis: -STIHL-motorové pily, křovinořezy -Viking-zahradní sekačky, traktory. Bowling Blovice: -bowlingová dvoudráha -restaurace -biliár, fotbálek, šipky.

Projekty, dodávky na klíč, montáž, servis, opravy.Výhradní zastoupení německé firmy RIETSCHLE: -stroje a zařízení na výrobu a úpravu stlačeného vzduchu -kompresory šroubové, olejomazné, pístové, bezmazné, dentální, vysokotlaké -vakuová čerpadla, průmyslové vývěvy, dmychadla, ventilátory.

Výroba, montáž, opravy, revize: -jeřáby -zdvihací plošiny -ocelové konstrukce. Práce: -stavební -tesařské -truhlářské.

Kovovýroba: -trezory -trezorové skříně -trezory na zbraně.

Správa, údržba, čištění: -silnice -komunikace.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla - chladicí jednotky - mobilní klimatizační jednotky - odvlhčovače.

Regulace technologických procesů sušení řeziva. Poradenství v oboru sušárenství řeziva. Montáž, servis: -kondenzační sušárny -teplovzdušné sušárny.

Zámečnictví. Výroba: -ocelové palety -zámečnické práce -ocelové konstrukce -stříhání a ohraňování na NC strojích.

Interiéry SVOZIL Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - ložnice a obývací stěny - bytové doplňky. Výroba z materiálu: - lamino - dýha - masiv.

Kovovýroba: -ocelové kontejnery -ocelové palety.

Výroba, prodej: -dřevěné skládací metry -svinovací metry -teleskopická měřidla -pravítka -úhelníky -vodováhy mechanické, digitální -stahovací altě -laserové systémy. Reklamní potisk. Sušení: -řezivo, přířezy, palety.

Zkušební laboratoř s ochrannou známkou Testing. Služby: -zkoušky termovizí -zkoušky těsnosti (penetrační, podtlaková, přetlaková, ultrazvuková, vysokonapěťová) -klasická defektoskopie (měření tloušťky, zkouška magnetická, penetrační, prozářením, ultrazvuková).

Výroba: -transformátory do 2 kVA, tlumivky, cívky -výroba VN transformátorů -zhotovení kabelových forem a spojovacích kabelů -gravírování -zkoušky VN do 80 kV. Vysokonapěťové zdroje pro zkušebny, laboratoře - určeny pro zkoušení součástek, materiálů, kabelů. Vysokonapěťové zdroje střídavé - určeny pro zkoušky bezpečnosti a ...

Výroba, prodej, montáž nábytku: -sektorový -kuchyňský -kancelářský -školní -zdravotnický -hotelový -lékárenský. Vybavování: -internátů -kolejí a ubytoven. Velkoobchod: -lamino Atex -kování -příslušenství.

Prodej, e-shop, servis, oprava: - šicí stroje domácí i průmyslové.