CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Údržba, revize, montáž, generální opravy výtahů.

Výroba: -vybavení obchodů ( vč. základních stavebních úprav), -specializovaná kovovýroba. Sídlo společnosti: Mahenova 9, 678 01 Blansko

Servis, opravy, převíjení: -elektromotory, cívky, trafa.

Prodej kávy a kávovarů pro gastronomii i pro domácnost. Návrhy pražících technologií, pražení kávy.

Prodej, oprava, instalace: -výpočetní technika -počítače, notebooky -faxy, telefony -fotoaparáty, kamery -skartovače.

Dodavatel českých plynových ohřívačů vzduchu MTP s širokým rozsahem uplatnění. Tyto přímotopné ohřívače vzduchu jsou určeny pro dopravu a úpravu vzduchu ve větracích a vytápěcích systémech. Přednosti jednotek MTP: - rychlé a snadné vytápění - vysoká účinnost - velká spolehlivost - nízké provozní náklady - ekologický provoz.

Opravy a servis veškerých kovoobráběcích a tvářecích strojů: - lisy - nůžky - ohýbačky - zkružovačky - soustruhy - frézky - horizontky - vrtačky - brusky - obrážečky - a jiné.

Truhlářství VYNAKO: Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek - interiéry restaurací - dveře, vrata - schodiště, zábradlí - postele - židle - skříně.

Prodej a instalace: -výpočetní technika -počítačové sítě (včetně projektů) -software -harware. Návrh, realizace a správa: -počítačové sítě.

Jsme odborníky na poplachovou signalizaci a komunikační řešení v oblasti správy poruch a krizového managementu.

Oprava, servis: - jeřábové dráhy.

Pobočka. Oprava, servis, autoopravna, autoservis: - nákladní - užitkové - osobní automobily. Strojní obrábění: - frézařské, soustružnické práce - frézování, kovoobrážení. Kovovýroba. Renovace nákladních veteránů (veteráni).

Dřevovýroba, výroba, prodej: - nábytek, bytové doplňky na zakázku - nábytek pro domy, byty, chaty, kanceláře, ordinace, obchody, pohostinství, restaurace - obklady stěn, stropů. Renovace, oprava: - dveře (dveří). Stavební truhlářství. Práce: - stolařské - truhlářské.

Výroba: -elektronické moduly pro vyhodnocování hladin pro tlakové kanalizace -ovládací automatika pro přečerpávací stanice. Dodávka a montáže: -snímače splaškových hladin -ovládací automatika pro tlakové kanalizace -snímače zaplavení sklepů, bazénů -elektroinstalace venkovních bazénů.

Zastoupení firmy AG-CHEM. Prodej a servis: -stroje Challenger. Výroba: -nástavby pro aplikaci průmyslových hnojiv. Opravy: -elektroinstalace -převodovky -hydraulické systémy -brzdy -spojky a řízení -kolové traktory -zemědělské stroje. Práce: -zámečnické -svařování.

Prodej: -stavební a průmyslové potřeby -pájky -kompresory -hořáky.

Prodej - měřící a regulační technika: - indukční průtokoměry - měřiče tepla ve vodě - měřiče tepla v páře. Metrologické služby: - akreditované metrologické středisko K74.

Výroba: -diamantové nástroje -i zakázková výroba dle předložených výkresů. Výrobní program: -brousící kotouče s diamantem a kubickým nitridem boru -diamantové orovnávače.

Výroba, prodej: - dveře do krbů - zásuvné vložky - krbové sběrače - ventilační mřížky Muzeum kamen

Prodej a servis: -chladničky -mrazničky -domácí spotřebiče

Kontejnerová doprava: -odvoz komunálního odpadu, stavební suti -písek, drtě, štěrk, beton, prosívka -doprava stavebních materiálů do 3t AVIA.

Velkoobchod, prodej: -stroje a zařízení pro výrobu papíru a celulózy.

Prodej elektroprůmyslové zboží: -pro domácnost -dílnu -zahradu -hobby.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží -ruční elektrické nářadí -zahradní technika -spojovací materiál -stavební chemie.