CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej výpočetní a kancelářská technika: - počítačové sítě - software - kancelářské potřeby - telefony, faxy, kopírky - komponenty - počítače - monitory LCD - tiskárny - scanery - DVD mechaniky - HDD - digitální kamery - foťáky - hry na CD - zábava na PC.

Naše firma se zabývá zakázkovou výrobou kuchyní a nábytku z lamina. Našim zákazníkům nabízíme realizaci kompletních kuchyní a nábytku, včetně zaměření, dovozu a montáže. Nabízíme výběr nejrůznějších materiálů, tvarů dvířek, úchytek, pracovních desek, drátěného programu, ramp včetně osvětlení, dřezů i vodovodních baterií, různých doplňků ...

Výroba kuchyňských linek, ložnic, koupelnového a kancelářského nábytku, atypických bytových doplňků, restaurací, barů.

Prodej: -počítače PC** -kancelářská technika -tiskárny -telekomunikační technika -noteebooky -digitální technika -mobilní telefony -spotřební materiál -krátkodobé kurzy zaměřené na základní obsluhu PC.

Kovářství, zámečnictví: - filmové a televizní dekorace - branky, vrata - lustry

Servis: - lednice, ledničky, chladničky - mrazáky, mrazničky - boxy mrazící, chladící - elektrické sporáky, bojlery - mikrovlnné trouby - vysavače, odsavače par - drobné elektro - autoklimatizace, klimatizace-montáž, prodej, plnění, opravy.

Zprostředkovávání v oblasti obchodu, výkonů a služeb v oblasti strojírenství, hutnictví, zemědělství, soudnictví, kultury a sportu.

Našim zákazníkům nabízíme: - nejširší nabídku prvků závlahových systémů pro okrasné zahrady, veřejné plochy a parky, sportovní plochy a travnatá hřiště - dovoz a prodej komponentů závlahových systémů od předních světových producentů - firem HUNTER Industries ( USA ) a LR Nelson ( USA ).

Truhlářství, stavební truhlářství. Výroba na zakázku, dřevovýroba: - nábytek (kancelářský, školní, dětský, bytový, do ordinací, nemocnic apod.) - kuchyňské linky, kuchyně - schodiště - posuvné dveře - interiérové a vchodové dveře - dřevěná okna, EUROOKNA - repliky historických oken, dveří - bytové doplňky. Řemeslnické práce: - ...

Vývoj, konstrukce, výroba, montáž, uvedení do provozu servis. Konzultace, poradenství ve strojírenství, vývoj, výroba: -třískové a beztřískové obrábění kovů -stavba prototypů, jednoúčelové stroje: -stroje, automaty, lisy -nástroje: -střihací, ohýbací a vrtací -zařízení s mechanickým pohonem -přípravky jedno i víceúčelové ...

Kopírovací stroje Canon - renovované, nové, servis. Spotřební materiál. Výkup starších strojů Canon i protiúčtem. Kompletní sortiment kancelářské techniky.

Oprava: - sekačky - malé mechanizace.

Výroba, prodej a servis výpočetní techniky a příslušenství. Instalace a údržba počítačových sítí.

Umělecké kovářství, stavební zámečnictví. 10. leté zkušenosti v oboru. Výroba: -exteriérová i interiérová dekorace. Vyrábíme: -ploty, brány a branky -kování dveří a dvířek -mřížky ke krbům a veškerý kamnářský sortiment ke krbům -mříže, schody, balkony a zábradlí, ploty -kovový nábytek - vybavení interiérů, svícny, ...

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika.

Docházkový a přístupový systém Docházka 3000: -vyhodnocení pracovní doby -evidence práce -podpora mezd -docházkové terminály.

Kovovýroba: -lavičky: -parkové -školní -šatní -litinové -stoly -odpadkové koše -lehký kovový drátěný nábytek -městský mobiliář -desky z Teraca.

Práce a servis: -plynárenské komplexní(plynové kotle) -instalace vody -zámečnické práce -zámečnictví

Projekce, konzultace, studie, návrh: -stravovací provozy

Autorizovaný servis notebooků, LCD a PDA ASUS.

Kovářství. Výroba: - mříže - brány - zábradlí.