CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Výroba: -klasické strojní obrábění -soustružení, frézování, broušení, vrtání.

Kovářství, zámečnictví

Kovovýroba, kovoobrábění: -soustružení - frézování - broušení - vrtání - svařování - práce na NC strojích

Zámečnictví: -zakázková výroba -ocelové konstrukce -nesené a pojezdové brány.

Výroba prodej -dřevěné (Euro) palety - přepravní podlahy pro těžké stroje - bednění - atypické obaly dle přání zákazníka - palivové dřevo

Již 17 let dodáváme za nejlepší ceny elektroniku, regulace, domovní i GSM alarmy, kamery, přístupové systémy, pohony bran a kování, solární panely, měniče a akumulátory, meteostanice, bezdrátové zvonky a dálkové ovládání, autoalarmy, centrální zamykání, couvací asistenty, nářadí a jiné.

Pobočka. Výstavba, stavební práce: - chladící věže - sanace železobetonových konstrukcí. Výroba, dodávka, montáž: - mikrochladiče - chladící okruhy. Svařování a montáž ocelových, hliníkových a nerezových materiálů.

Kovovýroba. Železářství. Pneu servis. Garážová vrata.

Služby: -broušení nástrojů pro truhláře -kotoučové pily, pásové pily -frézy.

Nástrojárna. Výroba: -nástroje na tváření plechů -postupné lisovací nástroje -kombinované nástroje -formy výlisky z technické pryže -svařovací, frézovací a vrtací přípravky -upínače -speciální řezné nástroje atd.

Výroba: -ocelové konstrukce -ocelové věšáky -čekárny městské hromadné dopravy -fotbalové střídačky -kontejnery a mobilní buňky -střešní nástavby. Zámečnictví. Svářečské práce.

Prodej: - rotační bubnové sekačky - náhradní dlíny.

Výroba, montáž, dodávky vzduchotechniky a klimatizace. Projekce, obchodní činnost, servis a opravy, nátěry a izolace. Revize požárních klapek. Výroba ALP* potrubí, měření a regulace. Výroba nerezových odsavačů par včetně lapačů tuku a osvětlení.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské. Oprava, montáž: - čerpadla - vodárny - tlakové stanice.

Výroba, servis: - zemědělské stroje.

Sklad: -opotřebitelné náhradní díly: -žací technika -spojovací materiál -pluhy domácí i zahraniční -podmítače a kompaktory -hřebeny do bran -kultivátorová a kombinátorová pera.

Fotografické služby. Prodejna s širokým sortimentem digitální fototechniky značek Canon, Nikon, Olympus, Sony, Casio, Fujifilm a příslušenství. Zpracování Vašich fotografií na moderním minilabu. Velkoformátový tisk, průkazové fotografie, fotografování v ateliéru.

Nabízí: - pronájmy pracovních plošin - doprava pracovních plošin - práce s pracovními plošinami.

Prodej, servis: - vysokotlaké čističe STIHL - tlakové čističe STIHL, SILVACO - motorové a elektrické pily STIHL - rozbrušovačky STIHL - motorové kosy STIHL, SILVACO - křovinořezy STIHL, SILVACO - rozbrušovačky STIHL, SILVACO - tlakové čističe STIHL, SILVACO - vyžívače STIHL, SILVACO - polostřihy STIHL, SILVACO - motorové a ...

Systémy pro značení hutního materiálu laserem. Konstrukce, dodávka: - jednoúčelové stroje, zařízení pro hutní průmysl. Dodávka: - hutní materiál.

Výroba, služby: -CNC zpracování plechu -zpracování plechu - ocel, nerez, hliník -výrobky z plechu - jednotlivé díly, sestavy -svařování v ochranné atmosféře - železo, nerez, hliník -kondenzátorové přivařování šroubů, kontaktů a sloupků -protlačování plechu na závity - řezání závitů -dělení profilů na pásové pile, bodování plechu.

Prodej, maloobchod, servis, oprava: - výpočetní technika (počítače) - kancelářská technika. Poradenství: - HW** (hardware) - SW** (software). Zpracování dat a správa sítí.

Oprava a prodej: - šicí stroj.

Maloobchod: -brusivo, nářadí, nástroje, ochranné pomůcky. Vedení účetnictví, daňové evidence.