CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Projekce, konstrukce, výroba, montáž: -stavební a technologické ocelové konstrukce -konstrukce silničních a železničních mostů -potrubní mosty -konstrukce pecí a skladovacích sil*. Rozsah oprávnění: -ISO* 9001, velký svařovací průkaz SLV* BERLIN, velký průkaz způsobilosti. Rozsah oprávnění: -ISO* 9001, certifikáty výrobků ...

Autodoprava, přeprava, doprava: -silniční nákladní. Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník.

Výroba, montáž, projekční práce: - vzduchotechnika - klimatizace. Odstranění problémů s odsáváním a klimatizací výrobních prostor, s dodáním projektové dokumentace a následnou montáží. Stavební, klempířské a pokrývačské práce (rekonstrukce střechy, výměna střešní krytiny). Klempířské výrobky. Výroba: - konfekčních klempířských prvků - ...

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Výroba: -kovovýroba, zámečnická.

Výroba, zprostředkování, prodej. Výroba: -drátěný program. Úpravy: -povrchové-nanášení práškových plastů ve fluidní vaně (polyamid, polyethylen) -stříkání práškových barev Epoxypolyester.

Chlazení, klimatizace: - opravy chladniček a mrazniček, - dodávky, montáže a opravy chladících a mrazících boxů, - dodávky a montáže klimatizačních zařízení, - dodaní výčepních zařízení, - servis výčepních zařízení.

Kovovýroba: -svařované ocelové konstrukce včetně montáže.

Brusírna. Práce: - povrchové úpravy kovů: - broušení, brusič.

Prodej: -spojovací materiál -kotevní technika -ložiska -gufera -technická pryž. Výroba: -klíče FAB* -autoklíče.

Montáž: -vytápění -rozvod vody, kanalizace, plynu -kotelny -úpravna vody. Práce: -zámečnické -svářečské -projekční -demontážní -demoliční. Doprava(Avia 31).

-Výroba linek na minerální vatu. -Výroba vytvrzovacích komor a průmyslových sušáren. -Výroba textilních strojů. -Výroba izolačních desek. -Zpracování plechových dílců včetně svařování a povrchové úpravy. -Svařování ocelových konstrukcí.

Kovovýroba, kovoobrábění, soustružení, frézování. Výroba: - práce na CNC soustruhu - souřadnicové vrtání - broušení kovů - soustružení kovů - obrábění kovů - frézování kovů.

Zámečnictví: - výroba zámků a kování

Velkoobchod, prodej: -stroje na výrobu PE obalů -obalová technika.

Práce: -kovářské -zámečnické.

Výroba, instalace, oprava, servis: -chladící zařízení pro obchod a gatronomii KOXKA -elektrické stroje, přístroje. Projekce: -stavební.

Prodej: - hospodářská zvířata - zemědělská technika

Služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti při práci.

Prodej, oprava, servis: -čistící stroje a zařízení WAP-ALTO GROUP (nyní NILFISK), KRÄNZLE, LAVOR.

Zastoupení Stord International AS, Bergen, Norsko. Výroba, prodej, servis, opravy: -šnekové průmyslové lisy zn.Stord -repasované stroje Stord -originální náhradní díly. Navařování lopatek šnekových lisů. Odborné poradenství.

Oprava, prodej: -kancelářská, telekomunikační technika (telekomunikace). Prodej, servis, oprava, repase: -kopírovací stroje, kopírky CANON, HP -kopírky (digitální, laserové, barevné) -faxové přístroje (faxy), inkoustové, laserové -tiskárny CANON, HP (inkoustové, laserové, přenosné a termosublimační) -náhradní díly -spotřební ...

Maloobchod, prodej, servis a opravy: -bílá technika -elektrospotřebiče -pračky, chladničky, mrazáky, elektrické sporáky, mikrovlné trouby.

Oprava: - elektromotory - trasformátory. Výroba: - CNC stroje a frézy. Modelářství.