CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Kovovobrábění. Modelování 3D. Soustružení, frézování, vrtání. Svařování CO2. Kovovýroba. Zakázková výroba strojů-ohýbačky.

Kovovýroba. Strojírenská výroba na zakázku.

Autorizovaný distributor čisticí a úklidové techniky Nilfisk-Advance.

Prodej, oprava, servis: -elektrospotřebiče -pračka, myčka -sušička -sporák -akumulační kamna -chlazení.

Společnost provozuje: - měřicí stanice pro kontrolu úchylek tvaru a polohy v oblasti střední a hromadné výroby - modernizace, opravy a stavba jednoúčelových strojů včetně počítačového řízení - návrh a výroba speciálních elektronických přístrojů - opravy elektroniky strojů a výrobních zařízení - sdružování měřicích a automatizačních ...

Prodej, servis, opravy: - zemědělské stroje - náhradní díly - zemědělská technika.

Opraa, servis: -teplovodní oběhová čerpadla značky SIGMA.

Zpracování nerezového materiálu, výroba: - zařízení pro gastronomii a zdravotnictví - dřezy, vozíky, výlevky, digestoře, regály, police, rošty - myčky, stolky, kontejnery, vany, vaničky.

Prodej: -prodej zemědělské stroje -náhradní díly (ND) na zemědělské stroje (vlastní sklad) -autobaterie -pneu. Služby: -pneuservis a rychloservis -opravy zemědělské stroje - traktory, traktorů -servis vysokozdvižné vozíky (VZV) -bazar a pronájem manipulační techniky.

Maloobchod, prodej: -výpočetní, digitální technika: -počítače COMFOR, HP -notebooky -monitory (LG, Hyundai, SONY, Relisys, ViewSonic, Acer, ADI, HP) -tiskárny, skenery a příslušentsví (EPSON, HP, CANON) -digitální technika (OLYMPUS, SONY, NIKON, CANON, HP, KONICA MINOLTA, FUJI, KODAK -drobné příslušenství, spotřební ...

Kovovýroba: -broušení a leštění kovů.

Výroba: -ocelové konstrukce -přepravní a skladovací kovové palety.

Výroba: - potravinové doplňky VITAMAG - maralové kapky a čaj - hořečnaté potravinové přípravky - kosmetická mast SATISAN. Měření: - tabletování, měření radonu, analýza - laboratorní rozbory vody, krmiv, hnojiv.

Výroba: -luxusní dárkové krabičky.

Pobočka. Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: - plastový obalový materiál: - fixační fólie - potravinové folie - polyethylenové tašky - plastové nádobí.

Kartonáž. Výroba: - karton, kartonové mřížky, proložky. - vlnitá lepenka, kartony.

Maloobchod, prodej: - počítače - kancelářská technika.

Maloobchod, prodej: - DVD, CD, MC, videokazety - video TV hry - elektronika - bílé zboží. Půjčovna, videopůjčovna: - videokazety, DVD.

Služby: -dekontaminační stanice a zařízení -odhady rizik -sanace starých zátěží -informační a inženýrská činnost-odpady -legislativa odpady -měření-odpady -monitoring skládek -poradenská a projektová činnost -realizace staveb -environmentální geologie -geologický průzkum -geologické práce v oblasti hydrogeologie ...

Maloobchod, prodej, bazar, půjčovna: -lodě -motorové lodě -motorové a nafukovací čluny -závěsné motory -lana, kotvy, vodní hračky -záchrané vesty -lodní kosmetika -lodní elektronika -nerezový spojovací materiál -náhradní díly pro motory MERCRUISER, MERCURY. Služby: -školení a zkoušky VMP a VRP (řidičáky na lodě) ...

Autorizovaný dealer Konica Minolta. Prodej, oprava, servis, půjčovna: -nové, repasované kopírovací stroje, tiskárn y, faxy -spotřební materiál -náhradní díly -xerografický papír. Služby: -kopírování s dovozem.

Kovovýroba: -kovoobrábění -CNC obráběním -soustružení -frézováním -sériová i kusová výroba. Výroba dekorativní i užitkové keramiky na zakázku.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: - kancelářská, výpočetní technika - počítače.