CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Velkoobchod, prodej: -vzduchotechnika -izolační materiály tepelné -ocelové konstrukce -projekce, realizace, servis.

Obalový materiál. Prodej: -folie -tašky -sáčky -papír -etikety -příslušenství.

Prodej, servis, oprava: -stavební stroje -zemědělské stroje -náhradní díly.

Výroba, práce, řemeslo: - kovovýroba formy pro stavební a betonářskou výrobu - armovací výstuže - armovací sítě a betonářská ocel - zámečnická výroba. Dřevovýroba: - pilařská výroba - stavební řezivo (desky, střešní latě, hranoly, fošny, proklady pro betonářské výrobky) - hoblované výrobky - palubky, latě - sušení dřeva.

Prodej: -nátěrové hmoty -stříkací, tryskací a měřící technika. Služby: -půjčovna, servis stříkacího zařízení -projekty, realizace a vývoj technologií pro lakovny, tryskací boxy a zařízení pro povrchové úpravy.

Záruční, pozáruční servis, oprava, pravidelná údržba: -obráběcí stroje.

Stolařství, truhlářství. Práce: -stolařské, truhlářské -materiál lamino velkoplošné. Zakázková výroba: -bytový nábytek: -kuchyně -obývací pokoje, stěny -ložnice -dětské a studentské pokoje.

Žárové zinkování ocelových výrobků.

Nábytek, návrhy a realizace interiérů, montáž. Kancelářský nábytek NO+BL, Hobis. Pracovní kancelářské, konferenční, ergonomické a dětské židle.

Výhradní zastoupení firmy Bruker. Dodávka, prodej: -analytické přístroje využívající principů magnetické rezonance, hmotnostní spektrometrie a infračervené spektroskopie -komplexní řešení zahrnující mimo jiné zařízení pro automatickou přípravu vzorků -vlastní software pro sběr, vyhodnocování a následnou efektivní ...

Prodej: -výpočetní technika -kancelářská technika.

Servis a revize: -hasící zařízení. Montáž, opravy, servis: -vzduchové kompresory.

Rostlinná výroba. Měření a regulace. Elektrikářské práce.

Výroba elektrických strojů a přístrojů pro potravinářský průmysl: -narážky pro plnění drobného sekaného zboží a tyčoviny -narážky pro plnění sýrů -narážky pro pekárenský průmysl -plničky konzerv -zařízení pro koextrukci -tvarování čevabčiči, hamburgerů a kuliček -udírny -udírny ryb -varné komory -intenzivně zchlazovací ...

Maloobchod, prodej: - metrový textil (látky, metráž) - povlečení, potahové látky - prostěradla, textilní galanterie - protialergické deky a polštáře - klasické krejčovské figuríny - šicí stroje a overlocky PFAFF - textilní galanterie. Služba: - potahování knoflíků.

Dodáváme troleje, kabelové shrnovací vlečky, navíjecí kabelové bubny, kroužkové sběrače, průmyslové konektory, dálková rádiová ovládání. Nabízíme bezpečnostní moduly, měřicí relé, hlídače izolačního stavu, dělené průchodky a stínicí svorky.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba -zemní práce -opravy zemědělských strojů.

Činnost: - nákladní autodoprava (sutě, písky) - kontejnerová doprava ( odpady) - čištění komunikací, úklid sněhu - zemní a bourací práce

Prodej, servis, oprava: - výpočetní technika - počítače - tiskové hlavy. Renovace: - tonery. Repase: - baterie do notebooků. Antivirová služba.

Výroba: -plastové lahve pro kosmetiku, farmacii a potraviny -plastové obaly. Služby: -návrhy plastových obalů.

Výroba: -univerzální soustruhy s CNC* řízením -křížové stoly s CNC* řízením -nástrojové hlavy s CNC* řízením -řetězové pily podélné řezání dřeva. Strojírenská výroba: -lisování -obrábění -sváření. Nákup, prodej, opravy: -obráběcí stroje (soustruhy, frézky) -tvářecí stroje (lisy, ohýbačky). -ložiska, gugera, manžety, ...

Provádění služeb v oblasti prodeje a kalibrace měřidel. Kalibrace, servis a nákup měřidel.