CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
DODÁVKY - MONTÁŽ - SERVIS Elektronické systémy: -zabezpečovací systémy - EZS -požární signalizace - EPS -pult centralizované ochrany - PCO -sledovací okruhy - CCTV -systémy kontroly vstupu -domácí videotelefony -osvětlení dvorů a přístupových cest -automatické telefonní hlásiče -tísňové hlásiče (nemocnice, domovy ...

Zámečnictví a elektroinstalace. Oprava, údržba vyhrazených elektrických zařízení.

Prodej: - nádoby na odpady - kovové i plastové popelnice a kontejnery - nádoby na tříděný odpad - odpadkové koše - stojany na pytle - velkoobjemové kontejnery.

Montáž, opravy, revize, zkoušky: -tlakových zařízení a nádob na plyny.

Výroba, kovovýroba: - kovoobrábění - zámečnictví. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Výroba: - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek - skříně - komody - dětské pokoje. Přesné řezání laminované dřevotřísky, zhotovení polotovarů z řeziva. Doprava a montáž elektrospotřebičů zdarma. Odborná konzultace Vašeho návrhu. Splátkový prodej.

Kovovýroba: -výroba skladových a odpadních kontejnerů -ocelové konstrukce -zámečnické prvky na stavby -zakázkové práce.

Vývoj, návrh, výroba, prodej: - trezory - sejfy - archivační skříně - trezorové dveře - trezory (skříně) na zbraně - poštovní schránky - sestavy schránek - jednoúčelové stroje - lisovací, střižné nástroje, ohýbací, svařovací, montážní přípravky. Zpracování plechů CNC: - ohýbání a ohraňování - CNC děrování, vysekávání, ...

Zámečnictví: - ocelové konstrukce - zakázková výroba.

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika. Hardware, HW** včetně modernizace: -počítače PC** COMPAQ, UNISYS, MONSOON, IBM* -notebooky COMPAQ, TOSHIBA, LEO*, IBM*, CHICONY, TWIN HEAD -tiskárny EPSON, CANON, HEWLETT PACKARD, STAR, OKI*, KYOCERA. Software, SW**: -ekonomický jednoduché a podvojné účetnictví ...

Oprava, servis, montáž, revize: - výtahy - plošiny. Vyprošťovací služba nonstop 603260410. Sídlo firmy: - Šenov u Nového Jičína, Zahradní 567.

Služby: -stavební práce -zemní práce CAT 428 -nákladní doprava -pořez kulatiny -práce truhlářské, zednické a sklenářské -zámečnické práce.

Výroba obalů pro sklo a porcelán, papírových tašek a šanonů včetně grafického návrhu a zhotovení makety budoucího výrobku.

Maloobchod, prodej: - papírenské potřeby - kancelářské potřeby - archivační boxy - datová média a doplňky pro PC - mikroténové tašky, pohárky, tácky, špejle, ubrousky, toaletní papír, utěrky - psací potřeby - sezonní zboží. Velkoobchod: - Valašské Meziříčí, Kouty 034 - tel.: 571612224; obchod@trcalek.cz.

Výroba, oprava, servis: -dobné lékařské přístroje, nástroje. Služby: -automatické zpracování dat -poskytování software.

Stavební činnost: -stavba supermarketů, distribučních skladů na klíč -montáž halové ocelové konstrukce, pláště, podhledy, sádrokartony, -tesařské a pokrývačské práce -pozemní stavby -montáž ocelových konstrukcí.

Služby-řemeslo: -zámečnictví -zámečnické, svářečské práce -práce autojeřábem AD20.

Výroba balicí techniky a balicích strojů. Kompletní skupinové balení včetně kartonování paletizace, balení čajů a jiných potravin.

Prodej: - polygrafický materiál pro ofsetové tiskárny a sítotisk. Služby: - míchání barev PANTONE - napínání sít pro sítotisk.

Přední dodavatel vybavení cukráren, kaváren a cukrárských výroben: -zmrzlinové stroje -výrobníky ledové tříště GBG -ohřívače čokolády CARPIGIANI -vitríny, mrazicí a chladicí skříně, chladící stoly ISA -kávovary, myčky, výrobníky ledu La Cimbali -mrazicí skříně, šokery, prosklené vitríny TEKNA -plotny na palačinky a vafle ...

Zámečnické, montážnické práce, výroba, opravy, rekonstrukce, údržba: -ocelové konstrukce -okna, vrata, rámy, zábradlí, světlíky, střechy, krovy -OK betonářských center, obaloven, hal, skladů, sil. Montážní plošina v=12 m. Práce ve výškách. Profese svářeč, státní zkouška 123 a sváření v ochranné atmosféře (CORGON)