CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Broušení: - nástroje. Prodej: - nástroje kovo - nástroje dřevo - elektronářadí - měřidla.

Opravy: - hydraulické rozvaděče - motory - hydroměniče - pístnice - převodové skříně - převodovky řízení. Prodej: - vozíky.

montáž a servis: -vrat -bran -protirůvanových clon -závor Na zakázku taktéž provádíme zámečnické práce.

Montáž, oprava, servis: - kancelářská reprodukční technika - měřící a regulační technika.

Firma se specializuje na zakázkovou, malosériovou výrobu kontrolních a výrobních přípravků. ZAKÁZKOVÁ, KUSOVÁ, MALOSÉRIOVÁ KOVOVÝROBA: - kontrolní a výrobní přípravky - testovací moduly pro testování kabeláží - formovací desky pro výrobu kabelových svazků - testery desek plošných spojů - výrobní a kontrolní přípravky pro výrobu ...

Výroba: -kabely -ponorné elektromotory -elektromotory pro speciální aplikace. Export: -elektromotory -kabely -elektrické ponorné motory pro dodávku vody, kabely.

Výroba, prodej: - měřící a regulační technika.

Výroba, prodej, eshop: -učební pomůcky, vybavení škol -tabule, nástěnky -lavice, stoly, židle -vybavení pro šatny, kabinety, kanceláře -nábytek pro mateřské školy -hrací koutky -mikroskopy -magnety.

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky.

Dceřiná společnost italské firmy: -výroba konstrukcí -obrábění, lakování, projektování a montáže kompletních strojů pro mateřskou firmu - I.M.F. S.r.l. Luino - Itálie.

Kovovýroba. Výroba kovových součástek na zakázku.

Pobočka. Prodej, oprava, servis, maloobchod: - svářecí, svařovací technika - autogenní technika - svářečky - ochranné pomůcky - manometry, teploměry - brusné a řezné kotouče - nářadí.

Výroba a dodávky: -průmyslové ventilátory: axiální, radiální a tangenciální pro oblasti klimatizace -tepelná čerpadla -vzduchotechnika -regulátory otáček a motory pro speciální aplikace -výtahové pohony.

Oprava, prodej: - váhy - registrační pokladna - závaží.

Prodej zdravotnické techniky: -zařízení pro vybavení ordinací praktických lékařů, gynekologů a zvěrolékařů -ceny o 40% nižší, než u srovnatelných zahraničních výrobků.

Generální a běžné opravy, oprava, servis: -stroje, strojů a zařízení se zaměřením na průmysl: -koželužský -papírenský -potravinářský -chemický. Práce: -soustružnické do průměru 630 mm, délky 4000 mm, soustružnictví, soustružení, soustružník -svářečské - střední ocelové konstrukce a konstrukční části strojů, svařečství, ...

Prodej, servis, opravy: -kopírovací stroje, kopírky -faxy -spotřební materiál.

Projece, dodávka na klíč, montáž, servis, poradenství, studie: -průmyslové úpravy vod a koupališť -bazénové příslušenství pro koupaliště, soukromé a veřejné bazény -potrubní materiály pro bazény -čerpadla pro soukromé a veřejné bazény -umělá řeka, chrliče různého typu, vířívé vany, brodítka -bazénové filry, příslušenství ...

Výstavba, stavby: - silnice (komunikace, vozovky), kruhové objezdy, chodníky, obslužné plochy, parkoviště s povrchem živičným, betonovým, dlážděným, prolévaným asfaltem. Opravy: - lokální i plošné opravy vozovek a ploch s krytem živičným nebo prolévaným asfaltem. Údržba: - silnice, příkopy, propustky, dopravní značení, zimní údržba ...

Prodej a koupě letadel a vrtuníků nových i létaných, vč. ULL Zprostředkování jejich financování, pojištění, provozování a servisu Prodej ND, motorů, vybavení a nářadí Prodej avioniky nové, použité a generálkované s certifikáty vč.ND a příslušenství Prodej motorů, avioniky a let. příslušenství pro ULL a motorová rogala Osobní výstroj a ...

Opravy, servis: -chladící zařízení -ledničky -chladničky -mrazničky -klimatizace (včetně automobilů). Chladírenské opravy a montáže klimatizace.

Montáž, prodej, servis: - váhy, vážicí zařízení.