CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Internetový prodej náhradních dílů, moto-pneu, doplňků, maziv, a dílů pro okruhové ridery.

Výroba tepelných čerpadel Výroba technologických zařízení pro kotelny a předávací stanice.

Výroba, montáž: -potrubí ocelová, PP**, PE**, plastová -ocelové konstrukce -zámečnické výrobky. Demontáž, rozpalování: -ocelových konstrukcí. Práce: -zámečnické -svářečské -vodoinstalační. Kancelář, dílna a sklad v areálu: Teplárny Brno a. s. Špitálka 6 658 15 Brno tel.: 545 161 290 fax: 545 161 289

Velkoobchod, prodej: - čistící a dezinfekční prostředky - hygienické potřeby - dávkovače mýdla - toaletní papír - papírové ručníky - osvěžovače vzduchu. Náhradní plnění.

Velkoobchod gastronomických potřeb pro stravovací zařízení a maloobchodní prodejny. Produkty: -nerezové nádobí -nádoby na přepravu jídla -kuchyňské nože.

Ozubárna. Strojírenská výroba: - převodovky - ozubená kola - ozubené věnce a spojky - převodové skříně - pohony technologických zařízení - navíjecí zařízení - svařence. Dodávka: - velkostroje na klíč pro povrchové doly. Tepelné zpracování kovů.

Práce: -domovní instalatérské, instalační: -vodoinstalační, vodoinstalace -topenářské, topení, topo -plynařské, plynoinstalace -rekonstrukce bytových jader, koupelny -plynofikace -montáž horkovodů -zámečnictví, kovovýroba.

Zajišťujeme kompletní vybavení pro autoservis.

Prodej fotoaparátů a příslušenství. Zpracování digitální i analogové fotografie. Zpracování digitální i analogové fotografie.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Služby: -opravna digitálních přístrojů.

Řešení úpravy stlačeného vzduchu. Nabízíme kondenzační a adsorpční sušiče, filtry, dochlazovače, odvaděče kondenzátu, separátory olej - voda.

Vyrábíme a prodáváme vysokotlaké kompresory pro průmysl, hasiče, potápěče a potápěčské základny.

Dodávky a montáže elektronických zabezpečovacího zařízení, kamerových a přístupových systémů.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - ložnice - postele - obývací pokoje - sedací soupravy, křesla, pohovky, obývací stěny - dětské pokoje - kancelářský nábytek, pracovny - kuchyně, kuchyňské studio - koberce.

Prodej, maloobchod: - ložnice - postele - obývací pokoje - sedací soupravy, křesla, pohovky, obývací stěny - dětské pokoje - kancelářský nábytek, pracovny - kuchyně, kuchyňské studio - koberce.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - ložnice - postele - obývací pokoje - sedací soupravy, křesla, pohovky, obývací stěny - dětské pokoje - kancelářský nábytek, pracovny - kuchyně, kuchyňské studio.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - ložnice - postele - obývací pokoje - sedací soupravy, křesla, pohovky, obývací stěny - dětské pokoje - kancelářský nábytek, pracovny - kuchyně, kuchyňské linky - koberce.

Prodej a servis: -výpočetní technika. Autorizovaný dealer Asus. Elitní partner Logitech. Servisní středisko, prodej, konfigurace: -počítače LYNX.

Práce, služby: -truhlářství -zámečnictví -ostraha osob a majetku

Prodej, pronájem: -kancelářská technika -servis kopírovací stroje, faxy, tiskárny -poradenství -kopírovací práce -repasování kopírovacích strojů -prodej spotřebního materiálu pro kancelářskou techniku.

Služby: -průmyslové balení -balení technických výrobků -exportní balení včetně nakládky, fixace na přepravních prostředcích a kontejnerech -přepravní a ochranné balení. Prodej, dodávka: -obalové materiály a stroje -vázací a upevňovací technika -technologie přímého vypěňování PUR* -svářečky fólií -vysoušedla, indikátory ...

Sanitace výčepního a nápojového zařízení. Nabídka čištění chladičů párou.

Výroba, prodej: - dárkové obaly a krabičky - krabičky jsou vyráběny z kvalitních plastů a papíru (plastové a papírové krabičky) - pro zlaté, stříbrné šperky, mince, medaile, hodinky, kravatové spony, reklamní, dárkové předměty - předkládací plata, aranžérské prvky. Na zboží nabízíme potisk Vašeho firemního loga. Internetový obchod ...