CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej: -Příkop 27b tel.: 545 212 459 po-pá 10-18 -spotřební elektronika: -audio a video kazety -baterie, akumulátory ke kamerám -spojovací kabely -bílá elektronika: -mikrovlnné trouby, varné konvice, mixéry, sporáky, pračky a další domácí spotřebiče na objednávku -černá elektronika: -audio, video, TV** ...

Výroba, práce, služby: - vulkanizace pryže (silenbloky na nákladní automobily, pogumované hřídele, pásy z čisté pryže, pásy z vloženou tkaninou, těsnění, manžety, dorazy, válečky, pogumované koužky a kola, pogumované tyče) Kovovýroba: - výroba forem - kotevní ojímky - zámečnická výroba. Výroba, prodej: - dřevěné uhlí.

Internetový obchod, eshop, e-shop, maloobchod, prodej: -motorové oleje, maziva CASTROL, SHELL: -pro motocykly a automobily -chemie pro motoristy. Zajišťujeme poradenskou činnost v oblasti aplikace olejů a maziv.

Výroba a prodej: -odpadkové pytle -PE** folie -PP** pásky -P*** pásky.

Specializovaná prodejna nádobí. Materiály: - teflon - nerez - hliník - měď - železo - kámen - formy na pečení - zapékací mísy - příbory - kuchyňské a profesionální nože.

Broušení: - nože - nůžky - pily. Oprava: - oděvy - kožené zboží.

Výroba, prodej, montáž: -bezpečnostní systémy -čidla pro obrazy, tapisérie i sošky -střežení uměleckých předmětů umístěných ve výstavních sálech a galeriích.

Nákup a prodej obráběcích a tvářecích strojů: -nové speciální a jednoúčelové stroje -rekonstrukce a modernizace -generální opravy

Studie, návrh, konzultace, projekt, montáž, instalace, školení, servis, obchod: -počítačové sestavy dle potřeb zákazníka -počítačové sítě NOVELL -průmyslové a řídící počítače -modemové komunikace -software pro měření a regulaci technologie -kopírky, faxy CANON -vázací a kancelářská technika.

Prodej, dodávka, instalace, oprava, servis: -výpočetní technika: -počítače, notebooky -tiskárny, kopírky, faxy, modemy -náhradní díly, spotřební materiál -digitální fotoaparáty -software. Služby: -připojení na Internet -webdesign. Školení: -výpočetní technika.

Vývoj, výroba, velkoobchod, prodej, servis: -průmyslové duplikátory disket (manuální a automatické) -etiketovací zařízení (disket, CD**, DVD*) -etiketovače -diskety a CD-R média, spotřební materiál-etikety, obaly CD -komplexní průmyslová duplikace (kopírování) dat* na disketách, CD-R -analyzátory disket a médií ...

Poradenství, kompletace, prodej: -výtahy -výtahová lana, kladky -příslušenství výtahu -automatické dveře FERMATOR -výtahové komponenty -zachycovače, omezovače rychlosti.

Kompletní realizace gastro provozů: - projektová dokumentace - dodávka - montáž - servis.

Servis, opravy: -užitkové automobily -traktory, zemědělské stroje -vysokozdvižné vozíky -silniční válce.

Vývoj, projekce: - výpočetní technika - elektronika.

Stavební a interiérové stolařství. Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba: -dveře vchodové, interiérové (provedení masiv, dýha) -zakázková dřevovýroba -stavebně truhlářská výroba (dveře, okna, schodiště) -stolařské práce z lamina, masivu -výroba atypických kuchyňských linek včetně návrhů (kuchyně, kuchyňské linky) -interiérové a ...

Dceřiná společnost ZETOR, a.s. Výroba, kovárna: -výkovky pro Zetor, a.s. i jiné zákazníky -zápustkové výkovky (ozubená kola, páky, ojnice, náboje kola, hřídele, ložiskové kroužky z hlíkových a legovaných ocelí) -kování -tepelné zpracování (elektrické odporové průběžné pece, elektrické odporové koncové pece). Služby: ...

Kovářství. Zámečnictví. Výroba: - mříže, ploty, zábradlí - vrata a krbové doplňky - kliky, klepadla, otevírací koule - kované dveřní štítky, štítky.

Systémy pro regulaci odběru elektrické energie. Výroba: -přístroje -zařízení.

Prodej, autorizovaný servis, oprava: -kancelářská technika -výpočetní technika -kopírovací stroje TOSHIBA, CANON, MINOLTA, DEVELOP, SHARP, MITA, UTAX, OCE, LANIER, NASHUATEC, RICOH -klimatizace TOSHIBA -tiskárny, faxy -projekční a prezentační technika -tonery, cartridge -systémová řešení "MMS".

Služby korozního inženýra: -návrhy systémů protikorozní ochrany -kontrola nátěrů a povlaků -inspekce jakosti protikorozní ochrany -optimalizace technologií povrchových úprav -přednášky a školení ve vybraných oblastech korozního inženýrství.

Maloobchod, prodej: -potřeby pro řezníky při výrobě masných výrobků: -polyamidové obaly zn. OSKUDA -textilní střeva na trvanlivé výrobky -přírodní střeva -kořenící směsi -kutrovací a nástřikové přípravky -stroje a zařízení pro masný průmysl.

Práce: -zámečnické, stavební a strojní zámečnictví. Výroba - kusová i sériová: -strojní součásti na zakázku.

Služby: -letiště -vyhlídkové a okružní lety.

Kovovýroba: -povrchová úprava -práškové lakování -veškeré zámečnické práce -výroba kontajnerů na tříděný odpad -výroba kovového nábytku -židle, křesla s výpletem -kovové kostry na čalouněný nábytek a kovové nohy.