CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Dodavatel vybavení a služeb pro průmyslovou výrobu obalů z hladké a vlnité lepenky a flexibilních materiálů.

Prodej, instalace, servis: -pokladny registrační SHARP, SEDR, EURO -pokladny restaurační -pokladní systémy

Montáž, servis a prodej: - počítačové sestavy - komponenty - kancelářská technika - software.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod, velkoobchod: - elektronické zabezpečení - monitorovací systémy - zabezpečovací technika - infrazávory.

Internetový prodej, e-shop, eshop: -počítačové komponenty, hardware -kancelářská technika, kancelářské potřeby. Služby: -správa, zabezpečení počítačových sítí.

Specializovaný gastro obchod nabízí profesionální zařízení do gastronomie, nerezový nábytek, sklo, porcelán, nerez nádobí, náčiní a gastronomické doplňky pro gastro provozy. On line gastro bazar, gastrobazar a vybavení pro gastronomii.

Komplexní dodávky lékařské techniky (lékařská technika, zdravotnické potřeby, lékařské nástroje) pro státní i privátní sektor, nabízí široký sortiment produktů pro oblast gynekologie, urologie, chirurgie, kardiologie, kardiochirurgie, neurologie, ortopedie, gastroenterologie, geriatrie aj., včetně kompletního vybavení operačních sálů.

Konstrukce a výroba: - lisovací nástroje a formy. Výroba: - technické výlisky z plastů: - zpracování termosetů - zpracování termoplastů.

Prodej, servis, náhradní díly, poradenská služba: -lesní, komunální a zahradní technika -malá zemědělská mechanizace -značky Stihl, Vari, Honda, Briggs, Tecumseh, Viking, Karsit, Husqvarna, Partner, Mountfield, Vega, MTD

Opravy: - geodetické přístroje.

Autodoprava, pronájem: - kontejnerové vany - odvoz stavebního, komunálního a nebezpečného odpadu.

Maloobchod, prodej: - čističky a zvlhčovače vzduchu - sušičky ovoce - vysyvače - kancelářská technika.

Partner CONTACTEL: -připojení k internetu -datové služby -hlasové služby -telekomunikační služby. Prodej, servis a oprava: -počítače BRAVE, LEO* -notebooky ACER, LEO*, TOSHIBA -servery ACER, HP**, IBM* -kopírky CANON -kancelářský papír. Opravy, renovace: -tiskové hlavy.

Pobočka. Výroba: - řídící systémy - počítače a elektronika pro průmyslovou automatizaci - elektronika pro průmysl.

Měření, regulace, odečty a zpracování dat spotřeby tepla a vody. Odečty a rozúčtování: - vody SV, TUV - odvozu bytových odpadků - spotřeby elektrické energie ve společných prostorách.

Služby: -půjčovna lodí -půjčovna dětského pádla, lodní vak*, plastový sud, vesta, dětská vesta -možnost levného ubytování ve vodácké chatě na levém břehu Otavy(asi 57km od Strakonic).

Výroba: -laminátová -sklolaminátová -střechy -prolézačky -spojlery -skluzavky -karoserie -květináče -vany -kryty a přístřešky -nádrže -bazény -různé speciální konstrukce.

Výroba axiálních ventilátorů: - o průměru oběžného kola 250 až 400 mm - o výkonu Q=600 až 10000 m3/hod Dodávka, montáž a servis klimatizace AL-KO AeroTech, GmbH: - komfortní a průmyslová klimatizace, včetně měření a regulace.

Maloobchod, prodej: -nábytek -bytové doplňky -zařízení kanceláří a hotelů.

Služby-řemeslo: -formy pro vysokotlaké lisy -nástrojářství -kovoobrábění.

Výroba: - dvířka - plastové větrací mřížky - kovové větrací mřížky - podlahové a kanalizační vpusti - ventilátory - příslušenství - prodejní stojany - opravy forem a nástrojů metodou laserového navařování

Dovoz, import, velkoobchod, oprava, servis: - měřící a regulační technika pro plynárenství - plynoměry - regulátory.

Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče -domácí spotřebiče -televizory, rádia -kancelářská technika.