CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej: -zemědělské stroje Služby v oblasti nemovitostí

Výroba, prodej: - sekačky. Prodej, maloobchod: - zahradní technika - zahradní traktory - drtiče větví - vertikulátory - zahradnické nářadí - křovinořezy - postřikovače - motorové pily - sněhové frézy.

Služby: - povrchové úpravy kovů - antikorozní ochrana kovů - nanášení hliníku, mědi, mosazi, bronzu - žárové pozinkování-metalizace - tryskání kovů, betonu, kamene - aplikace nátěrových systémů - texturace dřeva.

Prodej, splátkový prodej: -úklidová technika vysavače LINDHAUS pro domácnost i průmysl.

Obráběcí CNC centrum. Specializujeme se na prototypovou a kusovou výrobu případně menší série. Provozovna: Malodoubská 464 460 08 Liberec 8

Firma dodává a montuje vzduchotechniku a klimatizaci, centrální vysavače. PROVÁDĚNÉ ČINNOSTI: - kompletační činnost v oboru vzduchotechnika a klimatizace - výroba dílů a potrubí pro vzduchotechniku - dodávky a montáže jednotkové klimatizace - montáže a šéfmontáže vzduchotechnických a klimatizačních zařízení - dodávky a montáže výrobníků ...

Prodej, maloobchod: - řetězy a příslušenství. Železářství.

Všeobecné strojírenské činnosti Silniční nákladní doprava

Nabízíme dodávky, odborné montáže, rekonstrukce i opravy slaboproudých systémů. Jedná se zejména o zabezpečovací systémy, kamerové systémy, požární systémy, zvonky, telefonní ústředny, počítačové sítě, docházkové systémy, ozvučovací systémy a ostatní slaboproudé montáže.

Kompletní dodávky: -výpočetní technika, PC**, telekomunikační zařízení multimedia, doplňky -počítačové sítě -počítače, servery -poradenství.

Prodej, servis: - kancelářská a výpočetní technika.

Výhradní zastoupení těchto značek: -měřící zařízení tepové frekvence POLAR -běhátkové ergometry německé firmy HP-Cosmos -časoměrná zařízení rakouské firmy ALGE TIMING

Servis, prodej: - chladničky - mrazničky - chladící a mrazící technika.

MONY REVIZNÍ TECHNIK: -revize, zkoušky: -tlakové nádoby, parní kotle -školení a zkoušky obsluh OPRAVA, SERVIS: -strojů, NC, CNC -pece s atmosférou a vakuové VELKOOBCHOD, PRODEJ: -pneumatická zařízení

Maloobchod, velkoobchod, internetový obchod: -kancelářská technika CANON -foto-video CANON. Servisní středisko CANON.

Prodej a servis: - hasičská technika. Prodejna: - Pekařská 148, Opava.

Kurzy, školení: - svářečské. Svářečské práce.

Zámečnictví, nástrojářství. Zednictví.

Činnost: - opravy pracovních strojů

Činnost: -svářečská -potrubářská -zámečnická a stavebni cinnost.

Prodej a montáž: -instalatérský a topenářský materiál, -zdravotechnika, -potrubní systémy, -kotle, -radiátory, -oběhová čerpadla, -zahradní program.

Výroba, distribuce: -lékařské přístroje -lékařské nástroje -zdravotnické potřeby.

Kovářství, podkovářsví. Zámečnictví, nástrojářství.