CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Prodej: -svářecí materiál, technika, -brusivo, -nářadí.

Výroba: -plastové výrobky -výroba jímek a bazénů.

Tváření plechů lisováním. Technologie plošného tváření. Nabídka řešení od vývoje technologie a konstrukce až po dodávky odzkoušených nástrojů.

Činnost společnosti je zaměřena na prodej a servis CNC obráběcích strojů, jejich příslušenství. Prodej, servis a dodávky náhradních dílů pro CNC stroje.

Výroba, prodej: -závěsová technika pro potrubí -školní a kancelářský nábytek -zakázková výroba.

Prodej a servis: - kancelářské techniky Canon - kopírovací stroje - tiskárny - faxy - skenery - multifunkce - spotřební materiály (Canon, HP).

Služby: - design a výroba nábytku - kompletní návrh a vybavení interiérů.

Velkobchod, prodej: -dopravníkové pásy -gumové těsnící desky -technická pryž -silikonové těsnící desky -protiskluzová podlahovina -podlahové gumy -gumové hadice -silikonové hadice -lepidla -kovové rošty -lité -lité pískované -protahované -gumové rošty -dopravníkové válečky.

Prodej, instalace, údržba, servis, opravy, projekty, aplikace: - počítačové sítě: - pokladní, obchodní, hotelové systémy - systémová integrace - docházkové, přístupové a identifikační systémy - snímače, čtečky-systémy čárových kódů - čárové kódy-tisk - software - kancelářská a výpočetní technika - periférie, příslušenství ...

-prodej komponentů výpočetní a kancelářské techniky -prodej mobilní techniky a příslušenství -prodej a montáž telefonních a zabezpečovacích ústředen a komponent -tvorba aplikací pro operační systémy Microsoft Windows, Office

Velkoobchodní prodej surovin pro: - pekaře - cukráře - výrobu italské zmrzliny.

Maloobchod, prodej, servis: -mrazicí boxy, izolační panely, mrazicí pulty -prosklené vitríny, výrobníky sody a ledu -chladničky, mrazničky -myčky -pračky -elektrické a plynové sporáky -vysavače -odsavače par -mikrovlnné trouby.

Dovoz, výroba a distribuce: - ventilační mřížky - plastové vzduchové rozvody - elektrické ventilátory - plastové okapy - mříže, poklopy, výlevky - vpustí, zpětných klapek - ventilační a odvodňovací rekonstrukce.

Komplexní servis Praha v oborech: - instalatéři - elektrikáři - topenáři - plynaři - sklenáři - zámečníci - kanalizace - revize - opravy kotlů. Běžné opravy a havárie. Rekonstrukce a opravy všech rozvodů. Nonstop dispečink - bezplatná linka.

Služby: - kovoobrábění - broušení -na kulato -na plocho -otvory -nářadí.

Nabídka přístrojů na úpravu pitné vody s UV lampou a uhlíkovými filtry.

Velkoobchod, maloobchod, E-shop: Internetový obchod Elektrocoletí -spotřební elektronila -výpočetní technika -kancelářská technika -telekomunikační technika -digitální fotoaparáty -přehrávače mp3*, mp4*. -detoxikační a masážní přístroje -čističky vzduchu -kosmetické pomůcky.

Katalogový prodej vybavení kanceláří, dílen, skladů, sociálního zázemí i venkovních prostor firem. Významnou součást našeho sortimentu tvoří i transportní a manipulační technika.

Dovoz, distribuce, prodej: -pohonné hmoty -topné oleje -maziva a průmyslové kapaliny.

Pronájem, služby: - herní servery - výpočetní technika - pořádání kulturních akcí.

Výroba ocelových komponentů pro betonové pumpy, součástí zemědělských strojů a různých ocelových dílů užitých v železniční dopravě. KOVOVÝROBA: - svařování - obrábění - soustružení - řezání - pálení - svařování ocelových konstrukcí a jejich obrábění.

Prodej, servis: -zahradní a komunální technika Agzat, Balcar, Robot, Jonsered, Solo, Alko, Stiga, Lombardini-D, Kohler, Briggs & Stratton, Tecumseh. Servis: -motorová vozidla -jednostopá motorová vozidla. Další provozovna: -Litovel, Uničovská 75.

Prodej, servis: -svářecí technika -svařovací stroje -přídavné materiály -technické plyny-LINDE.

Velkoobchod, maloobchod: - satelitní technika - DVB - technika - televize, audio - příslušenství.