CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Požární ochrana: - prodej, revize, opravy, plnění: - hasící přístroje - prodej, revize, kontroly, opravy: - hydranty - revize, kontroly: - protipožární klapky - odborné práce v oboru požární ochrany - posouzení požárního nebezpečí objektů a činností - školení a odborná příprava v oboru - poradenská a konzultační ...

Projekce, raelizace a údržba zeleně. Dodávky zahrad na klíč, dodávky rostlinného materiálu i v extrémních velikostech, závlahových systémů, ostaních zahradnických materiálů.

Odborný velkoobchod: - voda, topení, plyn - chlazení, klimatizace - zateplovací systémy.

Výroba, prodej: -modelářské potřeby. Zakázková výroba automatických dílců.

Truhlářské práce. Zakázková výroba: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -vchodové dveře, okna, schody -pergoly, zahradní domky, altány.

Práce, opravy, instalace: -plynařské -topenářské. Zámečnictví.

Specialista na tepelná čerpadla: -zn. Alpha - InnoTec (tepelné čerpadlo). -větrací jednotky (jednotka) (větrání).

Opravy, čištění, prodej a instalace: - plynospotřebičů i starých typů PO35, PO37x, WG125 - topidel Gamat - kotlů Mora. Prodej náhradních dílů.

Prodej, servis, opravy: -počítače, příslušenství -software-SW -spotřební materiál -připojení k INTERNETU.

Firma UPS Servis s.r.o. e-shop poskytuje služby spojené se zajištěním spolehlivé dodávky energie pro nepřetržitý provoz počítačových, telekomunikačních a bezpečnostních systémů. Projektujeme, dodáváme a instalujeme klasické systémy UPS, střídače, akumulátorové systémy a nabíječe pro telekomunikaci, systémy napájení pro ...

Dodávky, prodej: - technologie, vybavení a zařízení pro profesionální gastroprovozy - tuzemských i zahraničních výrobců, značek: Retigo, Alba Hořovice, Kromet, Gasztrometál a dalších - potravinářské techologie fa Petroncini a dalších -gastro zařízení a technologie pro potravinářský průmysl.

Služby: -prodej, servis profesionálního nářadí a zahradní techniky (NAREX, MAKITA, METABO, DOLMAR, PROTOOL, FESTOOL, HUSQARNA), -prodej čerpadel, -komletní sortiment nářadí a příslušenství. ICQ 309091801

Zakázková strojírenská výroba: -kovoobrábění -soustružení a frézování malých i rozměrných dílů.

Zámečnictví. Výroba, prodej: -mříže -brány -ploty -vrata -konstrukce. Služby: -otevírání bytů.

Výroba: -díly pro laserové a lékařské přístroje, automobilový a letecký průmysl, rychlovlaky -mechanické díly pro telekomunikační průmysl -součásti hydraulických a dřevozpracujících strojů -díly pro elektro a průmyslové počítače.

Prodej a servis zdravotnické techniky: -servis zubních ordinací včetně dodávky nových přístrojů -zubní soupravy -nástroje.

Kompletní sortiment zboží pro výrobu reklamy: - velkoplošné (velkoformátové) tiskárny: Mutoh Rockhopper, Toucan, HP DesignJet, Zund - tiskový software ONYX - řezací plotry Summa - řezací software CoCut - laminátory Neschen, Flexilam. - řezačky tisků FOTOBA - obráběcí stroje Zund, Eurolaser, Croma - termolisy - a další.

Dřevěné výrobky a nábytek: - výroba - návrhy - montáž - doprava. Produkty: - kuchyně - dveře - vestavěné skříně - skříňky - stoly, stolky - bary - recepce aj.

Řadíme se mezi distributory světové značky GBC a stali jsme se dovozcem kancelářské dokončovací techniky GBC do České republiky. Vedle dokončovací kancelářské techniky, které byla do roku 1998 naším hlavním sortimentem, jsme začali dovážet přímo z výroby v Holandsku filmy pro komerční vysokorychlostní laminování.

Společnost Eurotec Medical, s.r.o. Vám nabízí velké množství služeb a produktů v oblasti rehabilitační, lékařské, ošetřovatelské a kosmeticko – regenerační péče.

Telekomunikační technika: Pobočkové telefonní ústředny: - PANASONIC - SIEMENS - ERICSSON - ATEUS. Koncová telefonní zařízení: - faxy - záznamníky - telefonní přístroje - dveřní telefony - strukturované kabelážní systémy - prodej a pronájem PC - systémy EZS a EPS - systémy domovních telefonů - systémy ...

Výroba: -sportovní tříkolky pro mládež -velikost-základní vybavení od 110 cm-150 cm -provedení Long 110 cm-170 cm -pro kategorii mládeže od 5-ti let Řemeslo: -kovoobrábění -soustružení -frézování -broušení. Služby: -montáž.