CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pobočka. Prodej, maloobchod - nábytek: - sedací soupravy, sedačky - obývací pokoje - ložnice, postele - kanceláře - jídelny - koupelny - bytové doplňky - kuchyně, kuchyňské linky.

Vývoj, výroba, opravy, generální opravy a prodej kovových leteckých vrtulí pro pístové a turbovrtulové motory do výkonu 2000 HP používané na letadlech ve vnitrostátní dopravě, všeobecném letectví, zemědělství a na sportovních a akrobatických letadlech.

Údržba, uklid: -komunikace -vodorovné, svislé značení. Služby: -sadové úpravy, péče o zeleň -práce strojně machanizační technikou -aranžování, vazba kytic Provozování: -tržnice -hlídané parkoviště -pohřebiště -autoumývárny -tělovýchovných zařízení.

Kovoobrábění: -CNC obrábění -soustružení na zakázku-výkovky, svářence, odlitky -frézování-ozubená kola, ozubené hřídele, rotační součásti -broušení-naplocho i nakulato -kalení -výroba vymezovacích podložek na všechny typy automobilů-železné, duralové se štefty.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2000, obhajoba 2009. Vývoj, výroba, instalace, velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava, dodávka, zaškolení: -kalibrační přístroje a etalony MEATEST -automatizované kalibrační systémy -metrologie elektrických veličin -elektrické stroje přístroje -indukční průtokoměry DN ...

Prodej, doprava, montáž, servis laminátových bazénů: -bezesparý, vodotěsný nástřik PUR pěnou, -zastřešení -bazénová chemie, -lesní a komunální technika, -prodej a servis značkové zahradní techniky.

Zámečnické práce. Výroba, opravy: - kontejnéry.

Servis a opravy: -chladící zařízení, chladničky, kombinované lednice -mrazící zařízení, mrazáky. Prodej: -chladničky -kombinované lednice -šuplíkové mrazáky -truhlové mrazáky. Odvoz, zapojení a předvedení zdarma. Výkup: -starší lednice protiúčtem.

Ryze česká společnost s dlouholetou tradicí výroby: - plechové garáže - pozinkované garáže - sklady - zahradní domky - motocyklové domky - přístřešky - vrata. Firma nabízí: - vytvoření kompletní projektové dokumentace - výrobu - dovoz - montáž garáží (skladů) na Vámi určeném místě. Výroba plechových garáží z ...

Výroba: - kotle na tuhá paliva. Řemeslnické práce: - zámečnické práce, zámečnictví.

Opravy: -elektrospotřebiče -pračky, sušičky, myčky -elektromotory. Montáž, servis: -satelity -televizní a rozhlasové antény.

Výroba: - řeznické, uzenářské, kuchařské potřeby.

Práce: -zámečnické -kovovýroba.

Prodej, výroba, servis, oprava: -parní turbíny.

Pobočka. Pozáruční servis, oprava: - tiskárny, monitory, záložní zdroje, počítače, scannery, plottery, síťové prvky a projektory. Výkup prázdných tonerů a inkoustových kazet.

Strojírny. Oprava: - strojní zařízení. Výroba: - ozubení - strojní součásti. Práce: - soustružnické - frézování - vrtání a vyvrtání - broušení - tepelné zpracování. Frézovací centra. CNC soustruhy.

Půjčovna: -lodě -výstroj pro vodní turistiku.

Skiny druhé generace: - jedinečná technologická novinka polepů - dokonalá aplikace skinu na produkt - zvyšuje odolnost proti mechanickému opotřebení - obsahuje UV filtr v unikátní laminaci - zabraňuje vyblednutí barev po dlouhé roky. Nová technologie pracuje s revoluční PVC fólií opatřenou speciálním lepidlem s integrovanými ...

Činnost: -komplexní služby pro informatiku a výpočetní techniku, -prodej počítačů a komponent, -vývoj programového vybavení pro DOS i WINDOWS, -servis a opravy výpočetní techniky, -návrhy, realizace a správa sítí LAN, WAN, INTERNET, INTRANET -antivirová problematika, odvirování, -školení, -soudní znalec v oboru výpočetní ...

Povrchová úprava kovů: -pískování -tryskání -metalizace -barvení.