CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Komplexní služby pro měření a regulaci. V rámci řízení komplexů budov se jedná zejména o automatizaci vytápění, chlazení a větrání včetně souvisejících komponent jako jsou EZS, řízení komfortu místností, hotelových systémů. V oblasti průmyslu se jedná o vytápění, chlazení a větrání výrobních hal, ale také o realizace řízení průmyslové výroby.

Činnost: - servisní opravy ohýbačky plechu XOCA 2000/5 - frekvenční měniče - osazení jednoúčelových strojů - servisní opravy teplotních regulátorů - regulace teplot vulkanizačních lisů, dovulkanizačních pecí.

Zvedací plošiny do budov, k budovám, místo výtahů a jako součást dopravních cest. Zvedací stoly, atypické výtahy.

Práce: - soustružnické - kovoobrábění - frézování - vrtání.

Konstrukční a projektové práce ve strojírenství. Práce: -zámečnické -montážní -výroba forem pro stavební prefabrikaci -práce s hliníkem a nerezem.

Prodej, montáž, servis: - přístupové systémy - docházkové systémy.

Vodoinstalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické práce.

Maloobchod, velkoobchod, servis, leasing: -výpočetní technika -telefony, mobilní telefony -PAEGAS, EUROTEL -faxy -telefonní tarifikátory -notebooky.

Služby: -instalatérství -zámečnictví.

Prodej: -profi vysavače -domácí vysavače -příslušenství -výhradní dovozce firmy LINDHAUS.

Dodavatel technologií pro chov a ustájení koní. Výroba, prodej: -venkovní a vnitřní boxy -vrata, okna -stájové podlahy -překážky.

Oprava, servis, prodej: - optické přístroje - zařízení pro oční optiky.

Prodej: -zemědělská technika -zemědělské stroje -nářadí -traktory.

Práce: -zámečnické -soustružnické -kovoobrábění.

Servis, oprava, opravy: -chladicí zařízení, chlazení.

Servis, maloobchodní prodej: -měrná technika -měřidla -čerpací technika.

Prodej: - tisková, kopírovací, skartovací a výpočetní technika. Kopírování. Skenování.

Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů.

Výroba, montáž, servis: -výtahy včetně atypických. Generální opravy: -elektro-strojní části výtahů. Výroba, montáž: -prosklené nebo zděné výtahové šachty -garážové systémy.

Výroba, montáž, servis: -výtahy včetně atypických. Generální opravy: -elektro-strojní části výtahů. Výroba, montáž: -prosklené nebo zděné výtahové šachty -garážové systémy.

Pořez: -přesílená kulatina. Výroba a prodej: -stavební řezivo -dřevěné obaly EURO palety.

Zámečnictví. Nástrojářství Práce: -zámečnické, nástrojářské -obrábění kovů, kovoobrábění.

Služby: -podnikové informační systémy: -měření, regulace -vizualizace -GSM komunikace.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba: -ložiska -zámky, kování.

Výroba, maloobchodní prodej: -stavební konstrukce z ohýbaných trubek. Práce: -zámečnické. -kovovýroba. Vnitřní vybavení stájí.