CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Truhlářství. Projekt, výroba, prodej, montáž: -nábytek kancelářský -nábytek pro prodejny, restaurace, hotely, ordinace.

Zakázková výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné šatní skříně -vestavné spotřebiče -kancelářský, bytový a dýhovaný nábytek -kuchyňský drátěný program -kuchyňská dvířka -sedací soupravy, postele -jídelní sety -obývací stěny -realizace interiéru -poradenská činnost -grafické zpracování návrhů.

Maloobchod, prodej: -papírnictví -spotřební materiál. Služby: -kopírování.

Elektromontážní práce. Výroba: -elektromotory, transformátory -elektrická, rozvodová a spínací zařízení.

Služby: -sanitace výčepního zařízení -čištění, desinfekce a drobné úpravy výčepního zařízení -prodej chemických přípravků.

Opravy, dodávky, plnění, revize: - hasicí zařízení.

Veškeré topenářské a instalatérské práce včetně projekce (EKIS-ČEA*), revize tlakových nádob. Prodej: -radiátory, radiátorové armatury a ostatní výrobky firmy HERZ. Prodej, montáž, komplexní servis, oprava: -čerpadla WILO, GRUNDFOS -armatury švýcarského výrobce IMT* -hliníkové radiátory LIPOVICA Chorvatsko -odvaděče kondenzátu KOMO ...

Stavební a zámečnické práce. Realizace půdních vestaveb. Provádíme sádrokartonářské, obkladačské a zednické práce.

Práce: -mechanické úpravy kovů. Kovovýroba, výroba: -nástroje a nářadí.

Kovovýroba-užitkové i okrasné výrobky: -mříže -ploty -vrata -regály -houpací lavice -zahradní nábytek.

Papírnictví. Maloobchod, prodej: -papírenské zboží -školní, kancelářské potřeby. Instalatérství. Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalace, instalace vody -TOPO, topenářské, topení -PLYNařské, instalace a revize plynu.

Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství. Výroba: -nábytek: -interiérový: -bytový: -ložnice, dětské pokoje, obývací stěny, postele, stoly, kuchyňské linky -kancelářský -zahradní -ploty -okna a dveře.

Práce: -malířské -natěračské. Autodoprava. Výroba, prodej: -domovní rozvaděče -elektromateriál. Oprava, servis, revize: -výtahy.

Činnost: -stavební -obchodní -stavby na klíč -rekonstrukce -inženýrská činnost -zámečnické práce.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - kancelářské potřeby - papírové zboží, kancelářské a grafické papíry, fotopapíry kopírovací a plotterové role, sešity, bloky, záznamní knihy - spotřební materiál - počítačové příslušenství - tonery a cartridge - kancelářské pomůcky.

Měření, odrušení: -geopatogenní zóny. Instalace: -přístroj na odrušení geopatogenních zón, Výroba, prodej: -propolisová mast, -zpracování včelích produktů.

Výroba: - školní a laboratorní nábytek pro odborné učebny.

Služby: -ochranné pracovní pomůcky -čistící mycí a uklidové prostředky -papírové výrobky -výrobky z plastů.

Výroba, prodej, servis, distribuce: - rotační hydromotory HMB 630 U - přímočaré hydromotory - prvky hydraulických obvodů - zakázková a malosériová výroba hydraulických válců - běžné a generální opravy výrobků - strojírenská výroba.

Zakázková výroba: - nábytek, interiéry: - skříňový nábytek - postele - kuchyně - obývací stěny - dětský nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně na míru - vše možno i v ABS hranách. Široká nabídka materiálů. Možné vlastní návrhy.

Služby: - úklidové práce. Půjčovna: - stroje na koberce KÄRCHER. Vysokotlaké vodní mytí. Mytí: - okna - prosklené plochy. Čištění: - žaluzie - práce ve výškách - odstraňování graffiti z nenasákavých ploch. Praní a žehlení prádla.

Servis a prodej. -kopírovací stroje -tiskárny -registrační pokladny