CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Práce, montáž, projekce: - plynofikace - topenářské - instalaterské - zámečnické.

Správa a údržba silnic: - opravy komunikací - zimní údržba komunikací.

Opravy, servis: -chlazení -ledničky, mrazáky.

Zámečnictví. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Prodej, montáž: - plastová, dřevěná, hliníková okna a dveře - garážová vrata. Stavební práce: - zednické - zámečnické - zateplování.

Pobočka. Dodávka, montáž: - ocelové konstrukce - mosty - technologické celky - zařízení pro vodní díla - velkorypadla a zakladače. Pronájem, půjčovna: - mobilní věžové a derikové jeřáby.

Autorizovaný prodej STIHL. Prodej, servis: -motorové pily -křovinořezy, vyžínače.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - polyethylenové kontejnery - zásobníková řešení - nádrže na naftu a AdBlue - recyklační kontejnery - záchytné palety a vany - boxy, boudy pro telata - nádrže na dešťovou a pitnou vodu

Výroba: - PVD otěruvzdorné vrstvy - diamantové orovnávače. Vývoj, výroba a servis: - povlakovací zařízení.

Výroba: -zakázkový nábytek dýhovaný, LTD (lamino, masiv) od jednoduchých, méně nákladných interiérů až po vysoce nadstandardní interiéry -komplexní vybavení interiérů od architektonického návrhu po úplnou realizaci prostor nebo dovybavení již stávajících interiérů -kuchyně -obývací nábytek -dětský nábytek ...

Zakázková výroba: -veškeré výrobky z plastů -plastové obaly (plasty).

Zakázková výroba, kovovýroba: -stavební konstrukce. Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů -zámečnictví, zámečnické, zámečník.

Kancelářská technika. Výrobky firmy ADK*. Prodej plánovacích kalendářů.

Kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů, kovy.

Kovoobrábění: - soustružení - frézování - broušení - vrtání - obrážení. Zámečnictví. Svářečské práce. Nákladní doprava s jeřábovým ramenem - tuzemská.

Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku, popř.realizací kompletních interiérů – převážně kuchyňských linek, vestavných skříní, obývacích a dětských pokojů, pracoven a kanceláří apod. Dále dodáváme interiérové dveře, vchodové dveře a síta proti hmyzu. Vše vč. montáže.

Strojní a traktorová stanice. Oprava, servis: -stroje -traktory -nákladní auto. Ředitel: tel.:516452624, 516452226. Těžká mechanizace: tel.:516452225. MTZ* tel.:516452227. STS*.

Naše firma se zabývá zakázkovou kovovýrobou více jak 15 let. Za toto období jsme realizovali mnoho zakázek širokého sortimentu od A-Z. Na stránkách této prezentace jsme pro Vás připravili ukázky našich prací, které mohou posloužit jako inspirace pro Vaši potřebu. Rádi Vás uvítáme v naší provozovně na Praze 5, kde si můžete prohlédnout ukázky ...

Stroje a zařízení na výrobu betonového zboží. Firma zajišťuje: -projektovou dokumentaci, technologickou a ekonomickou přípravu akce,dodávky,montáž,zprovoznění, záruční a pozáruční servis (opravy). Výrobky: -strojní zařízení na přípravu betonové směsi (betonárky) -stacionární, vibrolisovací stroje (vibrolisy) -stroje ...

Výroba, prodej: -identifikační náramky.

Činnost: - montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení - montáž měřidel - výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.

Prodej, servis: -motorové pily-HUSQVARNA a jiné.