CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Čerpací stanice Shell. Prodej: - pohonné hmoty (PHM) - benzín, nafta - motorové oleje, maziva.

Prodej, servis: - zdravotnická technika.

Naše firma se zabývá: strojírenská výroba -soustružením -frézováním -broušením -svářením Provádíme kusovou i sériovou výrobu.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - zámečnické - lakýrnické.

Kancelářský nábytek HOBIS a OFFICE PRO je nositelem ochranné známky Ekologicky šetrný výrobek a certifikovaného systému jakosti ISO 9001/2000. Vzorkovna,vzorková prodejna: Prodej: - variabilní kancelářský nábytek ve 12 barevných provedeních - 4 typizované řady,atypy - kování s doživotní zárukou - skříňové sestavy,kontejnery - ...

Nabízíme komplexní záruční i pozáruční servis výpočetní techniky. Autorizovaná servisní organizace pro značkové pc, notebooky, tiskárny, monitory a další zařízení.

Výroba: -reklamní tašky s firemním potiskem -polyetylenové sáčky -samolepky.

Elektroslužby. Oprava, servis: - elektro - elektromotory a cívky.

Realizace, stavby: -expozice pro veletrhy a výstavy na klíč. Kovovýroba: -práce zámečnické -speciální zámečnické práce.

Konstrukce, projekce, výroba: - hydraulické a lanové výtahy. Vyrábíme: - autovýtahy - hydraulické osobní výtahy - lanové osobní výtahy - paranomatické hydraulické výtahy - paranomatické lanové výtahy - atypické výtahy.

Výhradní zastoupení, prodej výstružníky Dihart, závitníky, kalibry a frézy Fraisa. Obchod, prodej, dodávky, poradenství, servis, oprava, školení: -FRAISA: -obráběcí nástroje a kalibry nejvyšší kvality -frézovací nástroje a závitníky -produkty: -program HSS frézovacích nástrojů -program HM frézovacích nástrojů ...

Kovoobrábění. Kovovýroba. Výroba, práce, řemeslo: - lisování, lisovna plastů, plastových hmot - práce na CNC soustruhu a CNC fréza - soustružení, frézování, kovoobrábění - obrábění kovů - frézování na univerzálních strojích - práce na soustružnických automatech.

Prodej: -zemědělská mechanizace -stájová -náhradní díly. Rozmetadla RMA-8, RU-5. Pluhy PHX, Privat. Traktorové vleky. Traktory Zetor. Fekální vozy.

Laserová technika. Výroba, opravy, instalace: -lékařské přístroje -elektrická stroje -elektrické přístroje.

Kovovýroba, výroba: - umělecké kovářství - výrobky uměleckého kovářství (brány, vrata, dveře, okenice, mříže, svícny, stoly, stolky, židle, židličky, ploty, plotové konstrukce, kříže, lampy, zámky, kliky, schodiště, konstrukce schodišť, garnýže, zahradní nábytek, krbové nářadí, stojany). Řemeslnické práce: - kovářské.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop: - výpočetní technika, počítače, PC - tiskárny, kopírky, skenery - notebooky - spotřební materiál - monitory - software. Bazar PC.

Pobočka Maloobchod, prodej: - autobaterie - motobaterie - technická pryž, těsnění - řemeny - ložiska, gufera.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - autobaterie - motobaterie - ložiska - řemeny - technická pryž.

Montáž, revize, oprava, zkoušky: - vyhrazené elektrické zařízení - domácí telefony - tepelné čerpadla - klimatizace, vzduchotechnika. Výroba: - rozvaděče.

Návrh, výroba, prodej, montáž: -bytový, kancelářský nábytek -vestavěné skříně -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -atypický nábytek.