CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Zakázková výroba-nábytek, skříně, kuchyně včetně spotřebičů, obývací, předsíňové stěny, psací stoly, stůl, police, pracovny, kancelářský. Formátování plošného materiálu.

Práce: -výškové - práce ve výškách s montážní plošinou. Pronájem, zapůjčení: -zdvihací plošiny.

Strojírenská výroba: -mazací technika -dílenská technika.

Specializovaný dodavatel technologií a materiálů pro výrobce reklam, pro obor signmaking. Výhradní distributor Roland DG. Prodej: - stroje: - řezací plotry - tiskové stroje - termotlakové lisy - gravírovací a modelovací stroje - 3D scanery - spotřební materiál: - inkoustové pásky - řezací nože - kreslící pera - ...

Řemeslnické práce: - zámečnické - vodoinstalatérské.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské. Montáž, oprava, revize: - tlakové zařízení.

- revize manipulační techniky, stavebních strojů, jeřábů a zdvihacích zařízení - školení obsluh manipulační techniky a stavebních strojů - školení jeřábníků a vazačů - BOZP a požární ochrana - vzdušnicové a superelastické pneumatiky

Zakázková kovovýroba a zámečnictví. Výroba: -bezpečnostní dveře RELIM velmi výhodné ceny -ozdobné mříže, hradby -veškeré zámečnické prvky -kovový nábytek.

Služby: -internetový obchod -sportovní zboží, všechny obory.

Maloobchod, prodej: - dřevoobráběcí stroje, nástroje - elektrické ruční nářadí - vzduchotechnika - brusiva - potřeby pro truhláře a řemeslníky.

Kovoobráběčství, nástrojařství, CNC frézování, CNC soustružení, NC řezání, broušení naplocho, konstrukce, design a vizualizace.

Výroba, servis: -farmářské technologie -dojírny a dojící zařízení -stáje pro skot -stáje pro prasata.

VÝROBA, PRODEJ: -osvitové hodiny -časové spínače mechanické i elektronické -hrací strojky -upomínkové a propagační předměty na zakázku včetně návrhu -medaile, řády, znaky, odznaky -štítky -přívěsky, otvírače -vlasové spony -devocionále, náboženské předměty -veškeré jmenovky PRÁCE: -doplňková strojní výroba -kovovýroba -různé ...

Výroba: -střední a drobná kožená galanterie -aktovky -kabelky -pilotní kufry -manažerské desky. Strojírenská výroba-obrábění. Výroba jednoúčelových strojů a přípravků, prostřihovadel, vysekávacích nožů na useň.

Zajišťování, prodej a dělení hutního materiálu. Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků (kromě strojů a zařízení).

Oprava, servis: - chladicí, mrazicí (chladící, mrazící) technika, ledničky, mrazničky, chladicí zařízení, chlazení.

Strojírenská a zámečnická výroba: -vrata -vratové systémy -dveře.

Truhlářská výroba: -vestavěné skříně na míru -zakázková výroba nábytku -atypický nábytek z lamina -kancelářský nábytek -bytový nábytek -posuvné, skládací, klasické nábytkové dveře.

Výroba: -lehká kartonáž -krabice, krabičky -dekorativní obaly.

Poskytování komplexních služeb v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce, požárně bezpečnostní řešení staveb.

Opravy: -spalovací motory aut -sportovní úpravy motorů aut -příprava motorů pro hasičské soutěže -obráběcí stroje -dřevoobráběcí stroje.