CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Zámečnictví. Výroba: -zámečnická.

Návrh, výroba a montáž hydraulických zařízení, točitých schodů i zábradlí, mříží, vrat i s pohonem. Zabýváme se soustružením, frézováním, tvarovým řezáním laserem a vodním paprskem.

Zemědělské obchodní družstvo. Pila, zpracování dřeva, katr: - zpracování dřeva - výroba bytového, kancelářského nábytku. Zemědělská výroba. Jeřábnické a pozemní práce.

Prodej, oprava: -motorové pily, křovinořezy, postřikovače, motorové sekačky, řetězy. -ochranné pracovní pomůcky a jiné zboží pro lesnictví a zemědělství -JONSERED, PARTNER, HUSQVARNA Ostatní: -broušení řetězů -revize motorových pil -nátěry lesních stromků.

Revize, zkoušky: - stabilní tlakové nádoby - plynová zařízení.

Služby: - kovovýroba, zámečnictví - broušení nástrojů.

Zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce - zámečnické výrobky - zámky a kování.

Maloobchod, prodej: -zahradnické potřeby -zahradnická technika -kompresory -vzduchotechnika.

Provádění zakázkových zámečnických prací.

Výroba, prodej: - molitanové smetáky - košťata, kartáče - kartáčnické zboží.

Zajištění komplexního servisu, servis v oboru povrchová úprava kovů, kovy, kov: -tryskání, odmašťování, moření, fosfátování (standard kvality automobilového průmyslu), KTL(katodové nanášení nátěrových hmot, nátěrové hmoty máčením).Galvanovna, lakovna. elektroforézní boxy. Moderní technologie povrchové úpravy kovů, vysoká ...

Instalace a dodávky: -topení -vody -plynu. Opravy: -bojlerů -el.motorů -čerpadel.

Pila: -pilařská výroba -dřevovýroba -zpracování dřeva -výroba palet.

Prodej: - rašlové pytle hotové všech rozměrů i barev včetně rašlových úpletů k balení brambor a zeleniny - polypropylénové pytle - big bagy.

Prodej, servis: - měřicí přístroje - optické přístroje - dalekohledy - mikroskopy - nivelační přístroje - geodetické přístroje.

Návrhy, projekty, realizace a dodávky: - průmyslové chladící systémy - chladící a temperační jednotky - kompresory a systémy pro výrobu a rozvod stlačeného vzduchu - vzduchové chladiče pro plastikářský, chemický, strojírenský, gumárenský a potravinářský průmysl.

Služby, školení: - bezpečnost práce - protipožární zabezpečení.

Výroba, opravy, výkup, prodej: -dřevěné palety.

Prodej, montáž, oprava, servis: - klimatizace - vzduchotechnika - chlazení - mobilní klimatizační jednotky, čističe a odvlhčovače vzduchu - kompletní příslušenství pro montáž, provoz klimatizací a chlazení - odborné činnosti a komplexní práce spojené s montáží, oživováním, diagnostikou, opravami, seřizováním a odbornou údržbou ...

Výroba: -elektroinstalace -elektromotorů, generátorů a transformátorů -elektronek a jiných elektronických součástek

Výroba: - dřevěné podlážky a palety. Lesnické práce.

Stavební zámečnictví, kovovýroba Provozovna: Výrobní hala, Bohuňovice, 783 14.

Výroba, montáž, instalace, opravy a revize elektronických a elektrických zařízení. Elektrické rozvody. Výroba rozhlasových a televizních vysílačů a přístrojů pro drátovou telefonii a telegrafii. Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů. Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů.