CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Služba: - měření radonu v půdě na stavebních parcelách, v objektech určené ke kolaudaci, přestavbě, adaptaci, ve stavebních materiálech, ve vodě.

Zámečnictví: -zakázková výroba -garážová vrata -ocelové konstrukce -pojezdová vrata -ocelové krovy -svařování nerez, hliník. -montáž a dodávky topení.

Revize tlakových nádob a kotlů: -parní a kapalinové kotle -nízkotlaké kotelny.

Kovovýroba. Obrábění kovů, kovoobrábění. Strojní zámečnické práce.

Prodej náhradních dílů na: -traktory UŘ** I. II. III. -dopravníky DM9* -oběžné shrnovače -pluhy PHX*, PRIVÁT, LEMKEN, KVERNELAND -hřídelová těsnění (gufera), ložiska, klínové řemeny -traktorové přívěsy -vysokotlaké hadice -GO** motorů (ZETOR, AVIA, LIAZ) -pneumatiky, akumulátory.

Výroba, prodej: -variabilní kovový nábytek s různou povrchovou úpravou do interiérů, obchodů, kanceláří -rozvaděče. Práce: -zámečnické. Maloobchodní prodej: -sportovní obuv -sportovní oděvy -značkové sportovní potřeby . Prodejna: -ZANE, Národní třída 101, 695 00 Hodonín.

Smluvní partner produktů značky ARMOR. Velkoobchod, maloobchod, produkty: -spotřební materiál ARMOR -barvící kazety pro jehličkové tiskárny -inkoustové náplně -laserové tonery -tonery pro kopírovací stroje -termotransferové fólie pro faxy -termotransferové fólie pro průmyslové využití -doplňky výpočetní techniky (myši, klávesnice, ...

Zámečnictví: - výroba zámků a kování

Šebeček Ivo, Gagarinova 85, Boskovice. Práce, prodej, oprava, servis: -seřízení a uvedení plynových spotřebičů do provozu -záruční a pozáruční opravy plynových spotřebičů -sporáky, plynové kotle do 50KW (PROTHERM) -montáže pokojových termostatů regulační techniky.

Hasicí přístroje a protipožární bezpečnostní zařízení.

Nabízíme kapitánské kurzy, samostatný pronájem lodi nebo i s kapitánem, pronájem luxusní lodi s posádkou, motorových člunů, velké motorové jachty.

Výroba: -stroje a přístroje s mechanickým pohonem -hydraulická zařízení a prvky -hydraulické válce -hydrogenerátory ruční -hydraulické dílenské lisy.

Výroba, prodej: -zemědělské stroje a zařízení -ocelové konstrukce. Služby: -zemní práce -oprava zemědělských zařízení.

Dovoz, import, obchodní zastoupení, studie, projekty, poradenství, prodej, dodávka na klíč, montáž, uvedení do provozu, záruční a pozáruční oprava, servis: -obráběcí centra (CHIRON, LAGUN): -CNC* vertikální centra -CNC* frézovací stroje stolové -soustružení (SCHERRER-FEINBAU): -CNC* soustruhy vertikální -hromadná výroba ...

Projekční a inženýrská činnost: -železniční zabezpečovací zařízení -přejezdy -vlečky.

Truhlářská výroba: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -obývací pokoje,ložnice -koupelnový nábytek -interierové masivní dveře -masivní schodiště. Pokládka plovoucích podlah.

Služby: -vypěstování a dodání trávníku v rolích -odborná pokládka -instalace automatických závlahových systémů. Prodej: -osiva -hnojivo -zahradnické nářadí.

Technické služby: -provoz sběrného dvora -skladování a likvidace nebezpečného odpadu -údržba veřejné zeleně -údržba komunikací.

Instalatérské práce. Opravy a montáže: -čerpací technika.

Fotografické služby: -digitální laserový minilab FUJI -vyvolání filmů z digitálního fotoaparátu, diapozitivu -zhotovení fotografií (barevné, černobílé) -scanování.

výrobce kovových profilů, magnetů a magnetických dvířek

SPLÁTKOVÝ PRODEJ: - nábytek z masivního dřeva ( v provedení smrk, borovice v lakované i nelakované úpravě ) - postele z masivního dřeva, čalouněné ( téměř 70 variant, včetně patrových, další dle individuálního přání zákazníka ) - lamelové polohovací rošty - zdravotní matrace ( téměř 40 druhů ) - nábytek z melaninu ( v provedení bílé a bukové ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis - výpočetní technika, počítače, přestavby PC - hardware komponenty, multimédia - síťové prvky D-link, 3Com - záložní zdroje - monitory - tiskárny - scanery - digitální fotoaparáty, digitalizace kinofilmů a diapozitivů - prodej počítačové literatury -software ekonomický, standartní, ...