CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Montáže ocelových konstrukcí - Zámečnictví

Výroba, velkoobchod: -spa* bazény s hydromasážním systémem pro dvě a více osob -komponenty do hydromasážních systémů pro koupací vany sací koše, odtokové komplety, sprchové systémy, fitinky, trysky, vzduchové trysky a regulátory, ventilátory, ovládací panely, tlačítka, veškeré příslušenství -koupelnové, ...

Práce: -pokrývačské -klempířské -zámečnické. Výroba, prodej: -plechové garáže-přístěnky-vrata -bezpečnostní pancéřové dveře -mříže i skládací -skříňky: -na plynoměry -na elektroměry -výklady-mosaz-antikorozní -točité schody. Výroba, montáž: -vzduchotechnika -uzamykatelné parkovací zábrany. Servis: -klíče, zámky, ...

Výroba: -speciální formy pro autočalounění -speciální formy z hliníku, oceli a kompozitů pro tváření plastů, textilií, vypěnování polyuretanů apod., do rozměru 2000x3000 mm** -výkonné spínací bloky dle požadavků včetně řídících jednotek až do výkonu jednotek MW** -speciální zakázkové stroje. Nabízí: -repase a přestavby obráběcích ...

Autodílna. Opravy: -motorová vozidla -zemědělské stroje. Práce: -zámečník.

Stavební zámečnictví. Výroba: - gastro zařízení z nerezu ( stoly, dřezy, police ). Dodávka a servis: - gastro zařízení pro potravinářský provoz ( výrobny, řeznictví ) - nářezové stroje. Vodoinstalační práce: - opravy - instalace - dodávka - vodoinstalační materiál. Topenářské práce: - opravy - instalace - dodávka - ...

JF Computer je firma zabývající se stavbou, opravou, odvirováním, reinstalací počítačů. Naše výhody jsou především přímá konzultace se zákazníkem a nízké ceny.

Opravy,servis,údržba: -lokomotivy -motorové vozy -vagóny Výroba a opravy: -silniční motorová vozidla a jejich částí (autobusy) Zámečnictví. Kovoobráběčství. Demontáž kolejových vozidel. Zprostředkování služeb.

Výroba, dřevovýroba, stolařství, stolárna, truhlářství: -dřevěného nábytku na zakázku z velkoplošných materiálů laminát, překližka, spárovka, MDF* a masivu: -kancelářský nábytek -kuchyňský nábytek -obývací pokoje, obývacích pokojů -vestavěné skříně, vestavěných skříní -výrobky ze dřeva masivu: -schodiště, schodišť, ...

Průmyslová automatizace - realizace, dodávka, návrh řešení.

Řemeslo: -zámečník -strojní zámečnictví.

Oprava, servis: - mechanické, elektronické psací stroje - kancelářská technika - šicí stroje.

Oprava, montáž, servis, repase: - servopohony - armatury. Kovovýroba. Komplexní činnost v oboru elektrické a pneumatické pohony.

Výroba, zpracování, prodej: - plechy a pásy pro elektrotechniku, dynamo plechy, plechy na rotory a statory (motory, motorové) - podélné dělení - lisování - paketace.

Maloobchod, prodej, převíjení: - elektromotory.

Prodej, pronájem, leasing, oprava, servis: -kopírovací stroje SHARP -inkoustové tiskárny CANON -laserové tiskárny HEWLETT PACKARD (HP) -prodej, rozvoz spotřebního materiálu do různých typů tiskáren a jiné kancelářské techniky. Kontultační a poradenská činnost.

ABC šicí stroje. Provádíme opravy a servis - šicích strojů všech značek, typů a stáři - domácích šicích strojů - overlocků - průmyslových strojů na textil - průmyslových strojů na kůži - průmyslových obuvnických strojů.

Výroba: -zámečnická -kovoobráběcí činnosti. Stavba: -ocelové konstrukce -zásobníky.

Velkoobchod: -medicínská,laboratorní a měřící technika.

Řemesla: - truhlářství - kovoobráběčství - zámečnictví - opravy silničních vozidel.

Výpočty, návrhy, měření: - hluk, vibrace, pružnost, pevnost, aerodynamika v oblastech teplotechnika, teplárenství, energetika, výměníky libovolných konstrukcí a velikostí, topení, klimatizace, větrání.

Výroba a opravy: -přepravní palety -europalety.

Výhradní zástupce francouzské firmy Technifor. Prodej strojů: - pneumatické - elektromagnetické - rycí - laserové - stojanové - popisovače na veškeré druhy materiálů.