CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej: - plynové kotle - radiátory - vodovodní baterie. Kovovýroba.

Výroba, kovovýroba, prodej: - nerezové výrobky - výtahové šachty - zábradlí - vrata, mříže, schodiště. Zámečnictví, zámečnická výroba. Řemeslnické práce: - zámečnické práce.

Střešní program: - střešní systémy DELTA - pojistné izolační fólie DELTA - parotěsné zábrany DELTA - dělicí vrstvy DELTA pro plechové krytiny - program lepicích pásek DELTA - příslušenství pro střechy. Ochrana základového zdiva. Ochranné a krycí plachty DELTA: - DELTA-PLAN 1000 - DELTA-PLAN 1000 PLUS - DELTA-PLAN 1500 - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -koberce -nábytek -vybavení interiérů.

Kovovýroba, strojírenská výroba: - důlní technika - díly pro závěsné a kolejové lokomotivy - díly pro pásové nakladače - díly pro drtiče uhlí. Kooperace: - díly a podsestavy pro firmy Ferrit s.r.o., Strojferr a.s., Duvas-UNI s.r.o., Ferrcomp a.s.

Práce, řemeslo: - zámečnické - kovoobráběčské.

Autoelektro, prodej, opravy a zásilková služba, nových alternátorů a startérů: -kompletní sortiment náhradní díly: -alternátory, startéry, dynama pro osobní, užitkové, nákladní automobily, vysokozdvižné vozíky, lodě, stavební, lesní a zemědělské stroje.

Dodávka, prodej: - čerpací a teplovodní technika - domácí vodárny - ponorná, kalová čerpadla Oprava, servis: - čerpadla.

Prodej, montáž, oprava a servis: -telekomunikační technika: -faxy, záznamníky -telefony -bezdrátové telefony -pobočkové telefonní ústředny -mobilní telefony, ISDN -výpočetní technika -GO sady -TWIST sady -fotoaparáty (OLYMPUS, CANON, NIKON, FUJI, MINOLTA, SONY).

Provozovna: - Bynina 186, 757 01 Valašské Meziříčí. Zámečnictví. Veškeré zámečnické práce.

Prodej: -kancelářský nábytek -čalouněné sedačky.

Prodej, servis, výroba: - hasičské vybavení - zpracování podkladů a dokumentace v oblasti BOZP (bezpečnost práce a požární ochrana) - hasičské nářadí, automobily - instalace a servis přenosných hasících přístrojů.

Prodej, servis: -výpočetní technika, tiskárny a příslušenství -ozvučovací systémy DOLBY: -DIGITAL (AC3*) -SURROUND PRO* LOGIC -HTX* (ozvučení kin*) -profesionální i domácí reproduktory, reprobedny a příslušenství. - tiskovin, knih

Člen skupiny Zetor Group. Prodej: -originální náhradní díly pro všechny výrobky společnosti ZETOR pro záruční a pozáruční opravu -náhradní díly pro všechny typy traktorů ZETOR a motorů ZETOR. Orientace na ČR i zahraničí.

Zabýváme se prodejem a servisem lékařských přístrojů Agilent. Hlavní nabídku tvoří monitorovací systémy vitálních funkcí. Nainstalujeme nově zakoupené přístroje, zařídíme záruční a pozáruční opravy.

Bílá technika: - lednice, mrazáky, pultové mrazáky, mrazničky, chladničky, prosklené vitríny, pračky, myčky, sušičky, bojlery, mikrovlnné trouby, digestoře, drtiče odpadů, vestavné spotřebiče, trouby, vařidlové desky, sporáky, sklokeramické desky, vysavače, dřezy, klimatizace, ventilátory. Domácí spotřebiče: - kuchyňské roboty, ...

Stolařství. Výroba, prodej: - kuchyně na míru, kuchyňské linky - vybavení ordinací, lékáren - dětský nábytek - kancelářský nábytek - obývací pokoje - ložnice.

Prodej, montáž, servis a údržbu antén, satelitů, klimatizací, anténní a satelitní techniky, elektroniky a počítačů. Na míru zhotovíme systémy pro satelity, antény, klimatizace, televize, video, audio a PC. Záruční a pozáruční opravy.

Chovatelství: -skot -drůbež -výkrm prasat. Výroba a prodej: -pracovní oděvy ve všech provedeních -kombinézy -pláště -prošívané kalhoty -kabáty, vesty, košile. Autodoprava: -nákladní-silniční -skříňová AVIE -TATRA -LIAZ-souprava, valník. Prodej: -náhradní díly ke všem zemědělským strojům -pneumatiky na osobní, nákladní auta a ...

Prodej: - zemědělské stroje - lesnické stoje - komunální stroje.

Výroba a dodávky: -ocelové konstrukce -typové -atypové -doplňkové -haly všech rozměrů -zastřešení -opláštění -podhledy -vše na klíč.

Knihařství. Provádění: -knižní vazby. Půjčovna,půjčování: -stroje na vazby. Maloobchod,prodej: -potřeby pro tisk a DTP*.