CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výroba: - indukční ohřevy - jednoúčelové stroje - nástroje, nářadí. Služby: - indukční povrchové kalení - pájení indukční metodou - tváření za studena i za tepla - kovoobrábění strojních součástí.

Velkoobchod: - repasovaná výpočetní technika Výkup: - použitá výpočetní technika.

Pobočka. Prodej: - pohonné hmoty - oleje.

Zámečnictví, kovovýroba. -ocelové konstrukce -ocelové bezpečnostní mříže -dílenské vybavení -schodiště -zábradlí -oplocení -markýzy a přístřešky -kancelářské prosklené příčky -interiérové doplňky -výrobky z nerezové oceli.

Výroba, výroba na zakázku, prodej: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - dětské pokoje - obývací stěny. Řemeslnické práce: - stolařské práce.

Prodej práškových barev DuPont. Prášková lakovna. Chemická odlakovna. Tryskací box. Broušení. Montáže. Kovovýroba. Autodoprava. Poradenství pro povrchové úpravy. Vedení účetnictví.

Nabízí: -zřizování zabezpečovacích zařízení -zřizování telekomunikačních zařízení -výroba, montáže, opravy elektrických strojů a přístrojů -elektroinstalační práce -revize elektrických zařízení do 10 kV.

Velkoobchod, maloobchod: - ocelová obalová cyklopáska - ocelové pásky - vázací drát - ochranné plastové rožky - sponky, páskovače, odvíječe - talířové hmoždinky - perlinka - lepící tmel, štěrkovací tmely - fasádní polystyrén - bublinková folie - paletizační pytle LPDE folie, hadice, polohadice, přikrývací ...

Výroba: -kovové nerezové opletové hadice, vlnovce, kompenzátory z nerezových trubek. Odbyt jak v České republice, tak hlavně v zahraničí (SRN*, Rakousko). Je kladen důraz na výbornou kvalitu výrobků, přijatelné ceny, flexibilitu a rychlost dodání zboží. Jsme schopni dodat zboží až na místo určení, rychle a pružně reagujeme na objednávky ...

Povrchové úpravy a svařování kovů. Výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely. Velkoobchod.

Pobočka. Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - nábytek - skříně - stoly - kancelářský nábytek.

Firma se zabývá strojním obráběním kovů a litiny. Obrábění zajišťujeme na konvenčních strojích, CNC* řízeném soustruhu MAZAK SQT 250 a frézovacím centru MAZAK N 510 C (4 osy). Dále také provádíme dělení materiálů pásovou pilou na kov* CNC MOD 46.32.

YachtNet je první jachtařský server v České republice věnovaný pronájmu námořních jachet po celém světě s možností vyhledávání lodí podle Vašich požadavků.

Systém FuelOmat pro úsporu nákladů na pohonné hmoty u firemních vozidel poskytuje 100% kontrolu nad čerpáním PHM, slevu na každém litru paliva, komfort a úsporu času v automatickém odbavení přímo na stojanu bez hotovosti a platebních karet. On-line monitoring pohonných hmot přes zabezpečené webové rozhraní okamžitě po natankování.

Projekce, výroba, montáž, servis. Vzduchotechnika, klimatizace: -projekce -kompletní výroba a montáž vč.ALP* potrubí -měření a regulace -klimatizace a chlazení -smluvní servis a opravy -revize požárních klapek -tepelné, zvukové a protipožární izolace. Zámečnická a zakázková výroba: -výroba jednotlivých, speciálních i ...

Výroba,prodej,oprava,servis-přístroje pro kapalinovou chromatografii: -čerpadla analytická,preparativní, gradientní a membránová -detektory a kyvety -dávkovací zařízení a příslušenství, ruční dávkovače,autosamplery,smyčky, držáky -kolonové termostaty -koncentrátory vzorků -chromatografické stanice -zásobníky ...

Komplexní služby požární ochrany a požární prevence. Služby: -servis, prodej, revize -hasicí přístroje -požární hydranty. Prodej: -prostředky INTUMEX, těsnění proti úniku kouře a hořlavin -CO2* lahve potravinářské a svářecí.

Výroba, prodej: -obaly z vlnité lepenky a mikrovlny -krabice na zakázku -proložky -standartní krabice klopové -přepravní boxy -tvarové výseky -ochranné rohové prvky.

Zámečnictví. Kovoobráběčství. Nástrojářství. Výroba: -řezné nástroje -nástrojové systémy.

Oprava, servis, školení: - obchodní a technické váhy klasické i elektronické, tuzemské i zahraniční. Maloobchod, prodej: - digitální váhy. Elektroinstalační práce.

Výroba, montáž: - betonářská ocel - zámečnické výrobky - vrtání a osazování kotvících trnů - konstrukce mostů - monolitické stavby - chladící věže - tunely - piloty - podchody.

Nástrojárna, brusírna. Prodej, maloobchod, e-shop: - ruční elektrické nářadí - dřevoobráběcí nástroje - pilové pásy, okružní pily - pilové pásy a pásové pily na kov - brusivo.

Kovovýroba. Výroba: -zásobníky -vzduchotechnická zařízení -ocelové konstrukce. Povrchové úpravy.

Stolařství. Výroba: - nábytek, interiéry - kuchyňské linky - kancelářský nábytek.