CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Práce, řemeslo: - vodoinstalatér - vodovodní přípojky na klíč. Zemní a výkopové práce. Zimní údržba komunikací - odhrnování sněhu.

Výroba - ventilátory (progresivní prostředí)

Výroba, velkoobchodní prodej, servis, oprava: - vysokotlaké mycí stroje - centrální mycí systémy - centrální vysavače - vysavače a čističe koberců, zametače - podlahové mycí automaty - automyčky, autoumývárny - samoobslužné mincovní vysavače (k čerpacím stanicím) - mobilní mycí kartáče.

- Mobilní telefony - Digitální fotoaparáty - Kancelářská technika - O2 - T-Mobile - Vodafone - Servis a montáže - Splátkový prodej

provádíme: - Broušení nakulato a naplocho - Drátové řezání - Veškeré konvenční obrábění - Zámečnické práce - Sváření nerezu - Výroba nástrojů - CNC frézování, broušení, soustružení

Zámečnictví. Kovoobráběčství. Truhlářství.

Opravy záruční i pozáruční servis veškeré kancelářské techniky. Prodej: - kancelářská technika.

Výroba, prodej: - plastové obaly, fólie - PE, polyetylénové folie ve všech barvách (plochá, polohadice, hadice) - potravinářské folie - folie z recyklovaných odpadů - pytle na odpady všeho druhu - tašky a sáčky - LDPE potravinářské pytle.

Zajišťujeme služby ve strojírenské oblasti, kontrolu a opracováni pryžových výrobků: - dodávky výrobků pro automobilový průmysl - obrábění součástí včetně dokončování - výrobky z nerezu - výroba speciálních jednoúčelových strojů a zařízení - opracování a kontrola plastových a pryžových výrobků - drobné kompletační práce - výroba na ...

Měření a regulace čtvrthodinového maxima monitorování dalších spotřeb ( elektrické energie, voda, plyn, pára ...atd. ) úspory vstupních energií bez omezování výrobních procesů zpracování a archivace naměřených veličin kompletní dodávky na klíč

Oprava, servis - záruční i pozáruční: - chladničky, ledničky, mrazničky. Prodej, montáž: - klimatizace.

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -oleje,maziva -provozní náplně do automobilů -autokosmetika.

Navrhneme a zrealizujeme: -výroba atypického nábytku -podlaha, podlahy -úprava, obklady stěn -výroba a instalace schodišť -dodávky nábytkových celků -individuální solitéry -sedací nábytek -vybavení kancelářských a firemních prostor -zdravotnická zařízení, specializované ambulance -lékárny -vybavení-obchodní domy, kinosály, prodejny ...

Půjčovna: -lodě (turistické kanoe PÁLAVY) -vodácké vybavení (pádla, barely, vesty, helmy). Doprava lodí.

Autorizovaný distributor CANON. Prodej, servis: - kopírovací stroje CANON - tiskárny CANON - faxy CANON - dalekohledy - fotoaparáty. .

Práce: -obrábění na NC strojích -kovoobráběčské práce.

Kompletní sortiment nábytku. Prodej: -nový I.jakost z dovozu a tuzemska -moderní obývací -ložnicový, válendy, letiště, matrace, palandy -ostatní doplňkový nábytek -kuchyňské stoly, židle, rohové jídelny -kancelářský nábytek, kancelářské židle -sedací soupravy rozkládací, gauče rozkládací -kuchyňský nábytek-sektor ...

Kovovýroba: -sériová i zakázková mříže, vrata. Práce: -soustružení -obrábění -frézování.

Půjčovna: -stavební mechanizmy -stavební výtahy -závěsné lávky -pracovní plošiny. Provádíme: -montáž, demontáž, revize těchto strojů. Výroba: -výtahy pivních sudů do sklepů -plošiny pro bezbariérovou dopravu invalidů do domu -zakázková kovovýroba.

Oprava, seřizování regulačních čerpadel. Servis, revize zdvihových zařízení. Opravy, seřizování elektroniky autojeřábů, vysokozdvižných plošin, bagrů, stavebních strojů.

Opravy nákladních automobilů, výroba kontejnerů, přívěsů, návěsů a autobusů.

Povrchové úpravy dřevěnných a kovových konstrukcí: -lakýrnické práce -natěračské práce -lazurování dřeva -ochrana dřeva -protipožární nátěry dřeva -žárové zinkování kovů -komaxitování kovů.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník, zámky.

Dělení materiálu: -tvarové dělení materiálu oxypropanovým plamenem -pálení dílů -pálení drážek a otvorů.