CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Klempířství. Zámečnictví. Provozovna: -Domažlice, Cihlářská 548 tel.379720085

Prodej: - výpočetní technika. Výroba: - software.

Společnost Ing. Petr Kloc a spol., s.r.o. patří mezi významná zprostředkovatelská a poradenská centra v oblasti projektování a dodávek tiskových strojů. Již od roku 1992 jsme výhradním zástupcem významných výrobců tiskových strojů a strojů pro následné zpracování, kteří v daném segmentu představují absolutní světovou špičku. Ve spolupráci s našimi ...

Prodej, servis počítačů: -HW**, SW** -konzultace, školení -návrhy a instalace sítí -spotřební materiál a doplňky -informační systém HELIOS IQ** -zakázkové programování -internetové a intranetové aplikace.

Prodej, servis, výroba, montáž: -bazény a příslušenství -zastřešení -masážní vany -zahradní jezírka -čistírny odpadních vod -plastové nádrže.

Služby: -instalace a servis počítačů -správa a budování počítačových sítí -tvorba firemních intranetů a správa IS -dodávky značkové výpočetní techniky -autorizované záruční servisní středisko pro značky APC*, HP**, Sampo, AOC* -outsourcing výpočetních systémů.

Autorizovaná servisní dílna SEW EURODRIVE. Vyrábíme a dodáváme: - rozváděče, frekvenční měniče, převodové motory a příslušenství - dodávky, montáže a servisní opravy transportních technologií - revize strojní a elektro výtahů a eskalátorů.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej výrobků značky Lamello ke spojování dřeva, dřevoobráběcích strojů.

Autorizovaný dealer, prodejce výrobků japonského světového výrobce laserových tiskáren a multifunkčních kopírovacích strojů KYOCERA a také dealerem skartovačů HSM. Servis, oprava: -kopírovací stroje KYOCERA, OLIVETTI, HSM, TRIUMPH - ADLER, UTAX, OLYMPIA, některé typy OCÉ. Prodej: -spotřební materiály do uvedených kopírek. Prodejna ...

Autorizovaný dealer, prodejce výrobků japonského světového výrobce laserových tiskáren a multifunkčních kopírovacích strojů KYOCERA a také dealerem skartovačů HSM. Servis, oprava: -kopírovací stroje KYOCERA, OLIVETTI, HSM, TRIUMPH - ADLER, UTAX, OLYMPIA, některé typy OCÉ. Prodej: -spotřební materiály do uvedených kopírek. Sídlo ...

Komplexní služby v energetice a průmyslových procesech: - poradenství a konzultace - energetické studie a audity - projekční činnost - inženýrská činnost - realizace dodávek na klíč - dodávky technologií - servisní činnost - regulační armatury Samson - zateplovací systém Brillux - plynové, olejové a kombinované hořáky ...

Konstrukční kancelář nabízí tyto produkty: - svařovací přípravky - kontrolní přípravky - robotizovaná pracoviště pro automobilový průmysl - lisovací nástroje - obráběcí přípravky - manipulační zařízení.

Kovové konstrukce. Přepravní palety pro automobilový průmysl.

Prodáváme a servisujeme sanitární kalová čerpadla SFA SANIBROY. SANIBROY - sanitární kalová čerpadla: - SANIBROY - SANITOP - SANIPRO - SANIPACK - SANIPLUS - SANIDOUCHE - SANIVITE - SANICOMPACT - SANICOMPACT PLUS - SANICOMPACT STAR - SANIBEST. BLANC - sprchové kabiny, kouty a boxy. GRANDFORM - hydromasážní systémy.

Velkoobchod, maloobchod, servis. Prodej výpočetní techniky, sestavy počítačů na míru. Prodej a montáž: -hands free sady. Prodej a montáž: -autorádia, reproduktory, příslušenství -autoalarmy Jablotron, Imobilizéry -mobilní brány -zabezpečovací technika -centrální zamykání. -komplexní řešení car* hi**-fi** až po ...

Velkoobchod,maloobchod: -vany s hydromasážními systémy dle přání zákazníka -spa* bazény s hydromasážním systémem pro dvě a více osob -vybavení pro koupelny -koupelnové, kosmetické a chemické výrobky: -soli aparfémy do koupele -parfémy do sauny -mléko a sprey do parních lázní -aromaterapie -čistící prostředky na ...

Prodej: - elektromotory. Služby: - navíjení, oprava, servis elektromotorů.

Zámečnictví, zámečnická výroba, kovovýroba, kovoobrábění. Výroba, dodávka, montáž: - ocelové konstrukce.