CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dodávka - diagnostické přístroje pro funkční vyšetření plic a srdce - NIOX - analyzátor vydechnutého NO - inhalační přístroje - pulzní oxymetry

Výroba a montáž - nosné ocelové konstrukce

Dodávka - strojírenské výrobky

Maloobchod, prodej: -železářské zboží: -zábrany proti holubům, ochrana proti holubům -matrace do postele, latexové matrace.

Kovovýroba: - vstupní portály - schodiště - požární, schody - zábradlí, galerie, balkony - žebříky - kovové dveře, okna - portály, přístřešky, markýzy - nerezové schůdky např. do bazénu - ploty - klece, voliéry pro ptáky. Vybavení dílny umožňuje zpracování Podle materiálů: - nerez, ocel, železo, litina Podle technologie: ...

Stavební chemie MAPEI. Velkoobchod,maloobchod: -lepící tmely na obklady a dlažby -barevné spárovací hmoty -lepící hmoty na podlahové krytiny -beton-sanace -nářadí pro obkladače. Poradenství: -použití dodávaných materiálů.

Dodavatel stavební chemie: výrobky pro lepení a spárování keramických krytin a přírodního kamene, pro lepení podlahových krytin, pro přípravu podkladu, speciální hydraulická pojiva, výrobky pro sanaci betonu, historických budov.

Prodej: - výpočetní technika - software, hardware. Servisní stránka pro uživatele programu PC.System, zejména OCENOVÁNÍ NEMOVITOSTÍ a ekonomického balíku PC.EKONOM, freeware utility pro práci s Paradox DB soubory.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Prodej, montáž, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - trezory. Výroba elektromotory, generátory, transfromátory. Čištění města. Montáže telekomunikačních a zabezpečovacích zařízení.

Topenářské práce Stavba - zděné ploty Pokládka - zámkové dlažby Vodoinstalatérské práce

Prodej: - počítače (hardware, software). Prodej, instalace, školení, servis: - programy podvojného a jednoduchého účetnictví (POHODA, ACONTO, software pro zubní laboratoř a zubní lékaře). Instalace a nastavení internetu, odstranění virů. Pobočka Vítkov: - Jančí 6, 74901 okr. Vítkov - kontaktní osoba: Ing. Jan Turovský, tel.: ...

Nabízíme: - poradenství v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany.

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -hutní materiál: -jekle,plechy,tyče,trubky,profily -válcovaná,tažená ocel -betonářská ocel,sítě. Sklady: -Uherské Hradiště,Malinovského 398: -tel.:572551227.

Bazar - průmyslové elektronicky řízené pletací stroje SHIMA SEIKI - náhradní díly Prodej - průmyslové elektronicky řízené pletací stroje SHIMA SEIKI - náhradní díly Technický servis - průmyslové elektronicky řízené pletací stroje SHIMA SEIKI

Prodej - osvětlení Prodej - vzduchotechnika Prodej - hnojiva - substráty

Nákladní doprava. Kovoobrábění. Obchodní činnost.

Prodej a e - shop - židle ÁSANA Výroba - židle ÁSANA Prodej a e-shop - židle ÁSANA Výroba - židle ÁSANA E-shop - židle ÁSANA

Maloobchod, prodej: -železářské zboží -barvy -sklo -potřeby pro kutily.

Opravy, servis: -ledničky -mrazničky.

Prodej, montáž, servis: - průmyslová elektronika.