CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba, prodej: - policové skladové regály - pojezdová kola - skladové regály na uložení disků, pneumatik, autoskel a karosářských dílů.

Prodej, montáž, servis, projekce, leasing, školení, poradenská činnost: - gastronomická zařízení pro hotely, provozy veřejného stravování, prodejny potravin, masa a uzenin. Kompletní nabídka nerezového programu.

Nabízíme: - instalace, montáž, opravy a prodej chladicí a mrazicí techniky a zařízení, klimatizace.

Truhlářské práce Výroba - dřevěné obaly Výroba - kuchyně na míru Výroba - schodiště

Výroba, opravy, prodej: -ozubená kola: -čelní s přímými a šikmými zuby, šneková, řetězová -do průměru 600 mm. Kovovýroba: -obrábění třískové.

Prodej - magnety všech druhů Výroba - magnety všech druhů

Zámečnická výroba: -výroba kovových konstrukcí.

Mechanické zabezpečení objektů a majetku. Výroba, dodávky, montáž a servis: -bezpečnostní zámkové systémy-dveřní bezpečnostní štíty a kování -zámky a závory -zámkové systémy společného a hlavního klíče -okrasné dveřní kování, štítky a jiné dveřní příslušenství. Dveře a vrata bezpečnostní, specielně atestované typy: ...

Výroba: - výrobou dřevěné hračky - pomůcky do školek a škol - dřevěné krabičky na zakázku.

Poskytujeme služby v oblasti produkce se specializací na tvorbu: - komerčních - průmyslových - hudebních videí.

Truhlářské práce výroba - dveře a okna - schodiště - kuchyňské linky - kancelářský nábytek Výroba - kuchyňské linky Výroba - kancelářský nábytek Výroba - okna - dveře Výroba - schodiště

Zámečnické práce. Kovoobrábění.

Výroba, instalace, oprava: - elektrické přístroje.

Výroba a prodej zahradních skleníků z válcovaného profilového železa, osvědčená konstrukční řešení a žárově zinkovaná konstrukce. Skleníky nemusí mít podezdívku a mají velmi jednoduchou montáž, automatické větrání a stropní police. Doprava zdarma.

Konzultativní a expertní činnost v obecné a aplikované hydrogeologii, geologii a geotechnice.

Velkoobchod,maloobchod,splátkový prodej s akontací i bez,smluvní servis: -televize -video,rádio -magnetofony,věže -videokamery -elektro - SONY,KENWOOD,JVC*,TOSHIBA, PHILIPS,GRUNDIG,PANASONIC,THOMSON, TESLA,DAEWOO,AIWA,SHARP,LG**,OVP*, SANYO -pračky a chladničky všech značek -myčky a sporáky - ARDO,FAGOR,MORA, ...

Internetový obchod - čističky vzduch - zvhlčovače vzduchu - odvhlčovače vzduchu - mobilní klimatizace - nástěnná klimatizace - ventilátory - cirkulátory Internetový obchod - čističky vzduch - zvhlčovače vzduchu - odvhlčovače vzduchu - mobilní klimatizace - nástěnná klimatizace - ...

Půjčovna - bezpečnostní schránky Obhospodařování investičního majetku Poradenství a obchod - cenné papíry

Výroba - pásové dopravníky Dodávka - komplexní technologické celky a linky Výroba - strojní a technologická zařízení

Prodej - kancelářská technika PANASONIC, SAMSUNG, OLIVETTI Servis - kancelářská technika Prodej - výpočetní technika - příslušenství - zvukové karty - monitory PHILIPS, DAEWOO, VIEW POINT - klávesnice - kompaktní laserové tiskárny PANASONIC prodej i na splátky (MULTISERVIS) - počítače ABM Servis ...