CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Zabýváme se prodejem náhradních dílů na stavební stroje JCB, CAT, VOLVO, KUBOTA, CASE, NEW HOLLAND, KOMATSU, YANMAR, od kterých máme katalogy. Dodáváme díly od ověřených dodavatelů. Díly máme od 1 do 5 dní na skladě. Zboží posíláme na Vámi zvolené místo určení, popřípadě si ho u nás můžete vyzvednout. Těšíme se na spolupráci!

Výroba krytů a krabiček pro elektroniku CNC zpracování plechů Zámečnická výroba - kryty pro elektroniku - kovové krabičky

Dodávka, montáž, servis: -elektronické systémy ostrahy zboží v obchodech -video systémy -uzavřené sledovací televizní okruhy CCTV -elektronické zabezpečovací systémy -videotelefony, domácí telefony -autoalarm -centrální zamykání -elektrické stahování oken. Autodoprava: -AVIE 30-valník -AVIE 30-plachta -telefon:0501-474551, ...

Výrobní a obchodní společnost FERRIT s.r.o. se zaměřuje na komplexní řešení dopravy, přepravu osob a materiálu ve všech typech důlních děl a závěsné systémy. Zajišťujeme projekty na klíč, projektování a kompletní dodávky vybavení hlubinných dolů. Vyvíjíme a vyrábíme kompletní sortiment důlních strojů a zařízení, které jsou certifikovány pro ...

Činnost: - vývoj a výroba elektronických systémů - vývoj a výroba měřících systémů pro nedestruktivní zkoušky ocelových lan (defektoskopická kontrola), - tvorba softwaru pro snímání, ukládání a analýzu naměřených dat.

Autodoprava. Zámečnické práce. Zabezpečení vstupních dveří.

Činnost: - úsporná LED světla a osvětlení - regulace vytápění - zabezpečení - GSM

Společnost LINAK C&S s.r.o. sídlící v Majetíně u Olomouce se zabývá prodejem elektrických lineárních pohonů zajišťujících tichý a plynulý lineární pohyb pro nejrůznější zákaznická zařízení. Součástí sortimentu jsou zvedací sloupky a k nim náležící systémové prvky, jako jsou řídící jednotky a ovladače umožňující sestavení přizpůsobitelného ...

Instalace, montáže: - sítě proti hmyzu - stínící technika - horizontální žaluzie, textilní roletky DEN-NOC, vertikální žaluzie, venkovní žaluzie, venkovní rolety, screenové rolety, markýzy výsuvné - garážová vrata - pergoly - parapety interiér - exteriér. Zámečnická výroba z hliníku.

Služby: -měření, regulace a rozúčtování spotřeby tepla a vody -komplexní služby v oblasti správy domovního a bytového fondu.

Služby: -měření, regulace a rozúčtování spotřeby tepla a vody -komplexní služby v oblasti správy domovního a bytového fondu.

SUB FORM s.r.o. se zaměřuje na prodej výpočetní techniky.

Společnost Eco-stations, s.r.o.se snaží snížit riziko poruch, odstávek a požáru ventilace a výrobních zařízení. Díky pravidelnému čištění naši klienti na jedničku procházejí přísnými hygienickými kontrolám.

Výroba, montáž - ocelové konstrukce. Montáž, opravy, údržba a servis: - kovové konstrukce a technologické zařízení. Výstavba: - průmyslové a dopravní stavby. Dodávka, montáž - silniční a železniční mosty.

Dodavatel: - dopravní manipulační techniky - jednoúčelových strojů pro průmysl - svařované formy na betonové pražce - těžké svařence - ocelové konstrukce

Vysokotlaké čištění fasád, střech, zámkové dlažby. Čištění od graffiti a další výškové práce.

Technické služby. Správa, údržba, rekonstrukce, oprava: - místní komunikace - veřejného osvětlení - veřejná zeleň, parky - dopravní značení.

Výroba, dodání, montáž, prodej: -nábytek (kusový) i atypických rozměrů -kuchyňský, kuchyně -interiérový sektorový, kancelářský -vestavěné skříně na míru. Služby: -návrhy interiérů.

Karavany Emistar zajišťují půjčovnu a prodej obytných vozů.

- stavební a truhlářské řezivo - podlahové, obkladové palubky - palety - palivové dřevo

Nakupujte pístový i šroubový kompresor, vzduchotechniku online a pohodlně. Nabízíme servis, dopravu a poradenství v Uherském Hradišti, Zlínském kraji i celé ČR. Jsme rodinná firma ze Zlínského kraje, srdce Slovácka - Uherského Hradiště. S prodejem a servisem kompresorů máme přes 20 let zkušeností. Naše počátky působení v oblasti kompresorů ...

Nabízíme: -pronájem anemometru -vyhodnocení výsledků měření -posouzení vlhkosti lokality pro stavbu větrné elektrárny. Prodej: -větrné elektrárny o výkonu 0, 2kW-315kW. Servis pro využití větrných elektráren. Měření větrného potenciálu. Poradenská a konzultační činnost v oblasti větrných elektráren.