CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej - vybavení autoservisů a pneuservisů

Výroba, opravy - kovové konstrukce Frézování - vrtání Výroba - výkresy a 3D modely strojních součástí Svařování CO2 Zámečnické prácevýroba, oprava - kovové výrobky a konstrukce

Výroba: -kuchyňské linky na zakázku, kuchyně -nábytek. Řemeslnické práce: -stolařské -truhlářské -renovace starých dřevěných oken (okna).

Řemeslnické práce: -záměčnické, zámečník. Maloobchod, prodej: -železářství.

Prodej, montáž: - klimatizační jednotky: - MITSUBISHI-SPLIT, VRV. Obchodní zastoupení: - MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES LTD v ČR.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - specializovaný prodej sedacího nábytku na výstavní ploše 2000 metrů. Vybavení interiérů nábytkem, bytovým textilem, koberci a doplňky. Prodej: - ratanový nábytek (rattan) - luxusní sedací soupravy - křesla otočná, houpací, kožená - židle - stoly - postele - ratanový, kovový, kombinovaný ...

Maloobchod,prodej,servis: -čerpadla a pumpy na pitnou vodu, užitkovou vodu,dešťovou vodu a splaškovou vodu-elektrický pohon od výrobce ČR -rosiče,postřikovače na ruční a benzínový pohon výrobce:SOLO -drtiče,štěpkovače na elektrický a benzínový pohon výrobce:výhradní zastoupení HUSQVARNA,FLIMO -prodej a servis ...

Výroba: -plastové profily -PVC* profily -ABS* hrany -narážecí hrany pro nábytkářský průmysl.

Stavební truhlářství,výroba,dodávka: -okno,vrata,dveře-vnitřní i venkovní. Dřevěné podlahy (atipické divadla) Stolařství,výroba: -nábytek,nábytku -kuchyňské linky,kuchyně -vybavení obchodů ze dřeva -dřevěné bytové doplňky. Nákladní autodoprava do 3,5 t vnitrostátní. Provozovna: -Borkovany,tel:519420555.

Dodávka, velkoobchod, prodej: - náhradní díly na civilní leteckou dopravu (letadla).

Pila: -pořez dřeva. Výroba,prodej: -stavební řezivo: -fošny,prkna,desky,hranoly,střešní laty -palivové řezivo.

Velkoobchod,prodej: -písty,ojnice,atd. -NIKASIL CENTAURO - těsnění,gufera na moto. VÝROBA: -motostojany.

Služby: -kovovýroba -zámečnické práce. Výroba: -lékařské přístroje -rehabilitační přístroje -interiérové zařízení -nerez-materiál.

Výroba,projekt,dodávka,montáž: -vzduchotechnika,topení -ventilátory,větrání -zařízení pro odsávání -odsávání lakoven -kotle na dřevní palivo -sila,kontejnery -filtry -zásobníky -ekologická zařízení -automatické kotle na dřevotřísku a alternativní paliva. Služby: -řezání plazmovou pilou. Výroba: -polotovarů z plechů, ...

Strojní obrábění kovů Zámečnictví

Výroba - balkonová zábradlí, mříže kovářské práce Výroba - vrata kovářské práce Výroba - kované ploty Výroba - konstrukce (kovářské práce) Zámečnické práce - kovářské práce všeho druhu (konstrukce, kované ploty, vrata, balkonová zábradlí, mříže)

Výroba - kovové konstrukce pro stavební práce Klempířské práce Pokrývačské práce Svářečské práce (hliník, nerezová ocel, kovy) Veškerá kovovýroba

Výroba a distribuce - kontaktní čočky Dodávka - zdravotnické přístroje pro oční lékařství

Opravy - strojírenské díly - technické celky Výroba - strojírenské díly - technické celky

Kovovýroba - přesné díly na CNC strojích

Broušení na CNC strojích Soustružení na CNC strojích - frézování na CNC strojích Povrchové úpravy Sváření Tváření