CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Činnost: -předprojektová,projektová -inženýrská,investorská,dodavatelská -technický dozor -zprostředkovatelská,poradenská. Kompletní dodávky stavebních prací: -novostavby,přístavby,nástavby,vestavby -rekonstrukce památek -generální opravy staveb kulturního a sakrálního charakteru -zateplení fasád,omítky vnitřní a ...

Výhradní dovozce italských automatických kávovarů a větších nápojových automatů značky SAECO. Velkoobchod,maloobchod a servis gastronomických zařízení: - výrobníky ledu - myčky - barová zařízení - grily - kuchyňské celky - fritézy - salamandry - další gastronomická zažízení.

Maloobchod. Velkoobchod. -značkové baterie do mobilních telefonů -kompletní příslušenství k mobil.tel. -nedotované mobilní telefony,sady -počítač.sestavy,komponenty,periferie -repasované PC.

Prodej,montáž,seřizování,opravy: -satelitní komplety,přetáčení -televizní antény,rozvody -TV**,audio,autorádia -antény,slučovače,zesilovače -mobilní telefony EUROTEL.

Výroba, prodej: -Obaly, -skládačky, -krabice a bedny ze skládačkových, -kašírovaných a vlnitých lepenek s ofsetovým potiskem, -parciálním lakováním, -vysekávané, -s 1- až 6-bodovým lepením, -transparentní vlepovaná okénka.

prodej: -nábytkové potahové tkaniny -dekorační tkaniny -tvarované příze -nábytek -ložnice, obývací stěny -kuchyně -stoly, židle -koberce -garnyže -konfekce a textilní galanterie. Sídlo firmy v Brně!

Kovovýroba a zámečnické práce. Stavební konstrukce. Prodej technických plynů.

E - shop - výrobky z kovu židle, stojany, koše Svařování Řezání plazmou Kovovýroba

Půjčovna - stroje na čištění koberců Komplexní úklidové práce

Natěračské práce Malířské práce Dodávka - podlahové krytiny Pokládka - podlahové krytiny Dodávka a montáž - žaluzie Výroba - kuchyně na míru Dodávka - kancelářský nábytek Dodávka - nábytek školní, kovový, sedací Výroba na míru - nábytek - vestavěné skříně Dodávka - plovoucí podlahy laminátové, ...

Internet. Služby: -připojení ISDN -WWW stránky.

Výroba - jednoúčelové stroje

Maloobchod - čistící prostředky Maloobchod - smíšené zboží Správa a údržba nemovitostí Maloobchod - úklidová technika Kompletní úklidové práce - mytí oken Čištění - čalouněný nábytek Čištění - koberce

Malířské práce Topenářské práce Zednické práce Zakázková či sériová výrobo - obrábění - broušení - řezání laseremúprava povrchu (Komaxit) kovových součástí Zakázková či sériová výroba - technologie svařování Zakázková či sériová výroba - kování Vodoinstalační práce

- - lehká nákladní doprava - vnitrostátní autodoprava do 3,5t Lakýrnické práce Malířské práce Sklenářské práce Inženýrské stavebnictvímontáž - inženýrské sítě Pozemní stavebnictví Svářečské práce sváření nerezu Zámečnictví

Montáž - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy Montáž - elektrické požární signalizace Montáž - satelity - antény Elektroinstalační práce - revize elektro Montáž - fotovoltaická zařízení

CNC obrábění Zámečnické práce - kovovýroba

Výroba: - technické plyny - parní kotle. Domovní instalatérské práce. Technické testování, měření a analýzy.

Prodej: -obklady,dlažby,lišty -spárovací hmoty,lepidla -sprchové kouty -sanitární materiál -kompletní vybavvení koupelen -plovoucí podlahy -stavební chemie Cimsel.

Výroba,prodej,montáž: -plastové bazény se zárukou 10 let*. Stavební práce: -stavby domů-kompletní dodávky včetně projektové činnosti -inženýrská činnost včetně poradenství -krby a krbové vložky-návrhy a realizace -návrhy a realizace zahrad rodinných domů-úpravy -speciální plastové zateplovací systémy -DECEUNINCK.

Umělecké kovářství

Výroba, instalace a opravy - elektronická zařízení

Výroba a montáž - posuvné brány Výroba a montáž - pergoly - verandy Truhlářské prácevýroba (pouze venkovní stavby) - pergoly - altány - přístřešky - verandy, ... Výroba a montáž - ploty - ocelová schodiště - zábradlí Zámečnické práce

Prodej - zahradní technika sekačky, traktory Prodej - lesní technika řetězová pila, štípače dřeva