CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Natěračské práce - ochranné nátěry stožárů, potrubí, různých konstrukcí - podlahové krytiny - v potravinářském průmyslu - střechy - fasády - penetrace - běžné i speciální - antigrafittové nátěry Malířské práce Opravy - dřevěné konstrukce Opravy - komíny Montáž - reklamní a informační tabule ...

Truhlářské práce Výroba - interiery na klíč na zakázku Výroba - nábytek na zakázku - kuchyně - ložnice - vestavěné skříně Výroba - schody (na zakázku)

Vnitřní a vnější broušení na kulato Kovoobrábění - CNC frézování

Dodávka, montáž a servis - osobní a nákladní výtahy Opravy a rekonstrukce - střechy

Elektroinstalační práce Montáž - hromosvody Montáž - centrální vysávání

Prodej: -použitý nábytek z dovozu -repliky starožitného nábytku -sedací soupravy látkové,kožené -stoly,židle,postele,křesla,ušáky -rustikální nábytek -zdravotní keramika -podlahové krytiny z PVC* -podlahové lišty -lepidla -koberce.

Zámečnícké práce : - sestavování výrobků dle technických dokumentací - sváření CO2, elektrody libovolné polohy - MIG, MAG - pálení autegonem

Dodavatelsko-inženýrský podnik měřící a regulační techniky. Elektrotechnické systémy. Zástupce ZPA* NOVÁ PAKA,SIEMENS, SCHNEIDER ELECTRIC. Řídící systémy: MODICON,SIMATIC.

Prodej, servis: -počítačové sestavy -notebooky -tiskárny - laserové, inkoustové, jehličkové -scannery, plottery - řezací -počítačové sítě Windows NT** -programy. Poradenství: -ekonomické. Služby: -vedení účetnictví -DPH* -mzdy. Výroba: -elektrické transformátory do 10 kVA.

- kování - lisování - ražení - válcování - protlačování kovů - prášková metalurgie - umělecké kování

Bezpečnostní inženýrství - krizová řízení - havarijní plánování - konzultace - školení - pomoc se správním řízením - vypracování interních předpisů Krizová řízení - havarijní plánování - konzultace - pomoc se správním řízením - vypracování interních předpisů Školení Přeprava - nebezpečné ...

Architektonické služby Inženýrská činnost

Prodej - suché maltové směsi Prodej - řezné kotouče Půjčování - nářadí

Výroba - kontejnery Výroba - kovové nádrže - zásobníky

Projekce - vytápění Technický dozor Projekce - vzduchotechnika

Maloobchod,prodej,oprava,servis: -výpočetní technika-počítače HALL,BRAVO -příslušenství-reproduktory,joysticky, scanery -sítě-kabelážní,bezdrátové -monitory-AOC*,SAMSUNG,ABI* -notebooky,HP**,ACER,COMPAQ,IBM* -tiskárny HP**,CANON,OKI*,LEXMARK -software-tvorba na zákázku -spotřební materiál-cartridge,tonery -mobilní ...

Prodej,zprostředkování,servis, kovoobrábění: -hrotové,svislé soustruhy -vodorovné vyvrtávačky -portálové frézky -frézky -obráběcí centra -brusky -použité stroje -příslušenství.

Řemeslnické práce: -elektroinstalační, elektrikářské. Výroba a opravy elektromotorů, generátorů a transformátorů.

Opláštění - budovy Výroba - ocelové konstrukce

Prodej a servis - elektronické zabezpečovací signalizace Prodej a servis - požární signalizace Slaboproudé rozvody