CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Vznik jihlavské společnosti DK group spadá do roku 1991. Firma zastupuje řadu renomovaných výrobců ze zemí Beneluxu, Anglie, Francie, Itálie, Španělska, Japonska a USA, pro které v ČR a SR zajišťuje ucelený servis. Divize elektrotechniky: -dodávky zařízení, zajišťujících bezpečnost a provozní spolehlivost výrobních a energetických provozů ...

Havarijní, poruchová služba -topení -voda -plyn. Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské -zámečnické -pokrývačské -klempířské -veškeré montážní práce plošinou (dosah MP** 16m*). Možnost termínovaných objednávek.

Prodej, velkoobchod: -barvy, laky -barva fasádní, interiérová -fasádní barvy akrylátové, silikátové a silikonová, bílá a probarvená -omítky, omítka -penetrace -renovační materiál, speciální laky a zateplovací systémy značky DÜFA -malířské potřeby, drogerie -ochranné pracovní pomůcky -pryskyřičné a akrylátové bílé i barevné nátěrové ...

Strojírenská výroba: - CNC soustružení - CNC frézování - obrábění - broušení Montáže podsestav měřících a kontrolních pomůcek, nebo celých strojů.

Dovoz, prodej, servis: - použitá zemědělská technika

AUTOCONT a.s. provozuje e-shop s výpočetní a kancelářskou technikou, zaměřuje se na outsourcing IT, školení, kybernetickou beznečnost a mnoho dalšího. Ve své správě má 18 poboček v celé České republice.

Maloobchod, velkoobchod: -nábytek -obývací stěny -sedací soupravy -dvoulůžka, válendy -ložnicové skříně -dětské pokoje -předsíně -kuchyně -kusový nábytek televizní stolky, psací stoly -kancelářské židle. Nábytek možno objednat a upravit dle požadavků. Rozvoz zajištěn. Výroba: -kuchyně na zakázku - ukázky ve vlastním studiu.

Společnost CECHO - BOHUMIL CEMPÍREK s.r.o. se zaměřuje na technologie vstřikování plastů, forem a nástrojů. Provozujeme vlastní nástrojárnu a vstřikovnu plastů, nabízíme konstrukce, výrobu a aplikace horkých systémů na vstřikování plastů. Jsme schopni zajistit komplexní řešení forem od konstrukčního návrhu formy po dodávku kompletního nástroje i ...

Servis, opravy strojních a technologických zařízení. Kovovýroba, zámečnictví, ocelové konstrukce.

Provádíme: - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce elektrorozvodů bytů a domů - elektroinstalace novostaveb - revize - rekonstrukce staveb - terénní úpravy - opěrné zdi - pokládání dlažby a zámkové dlažby - dokončovací stavební práce - návrhy, projekty a realizaci oplocení - kontejnerové ...

Distribuce: - produkty STATOIL průmyslové kapaliny a oleje, průmyslová a automobilová maziva

Práce, prodej: -kovovýroba -obráběčské -soustružnické, frézařské -obrábění, opracování, práce na cnc strojích -strojní zámečnické práce.

Stavební činnost: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce - suchá výstavba - zateplování a opravy fasád - provádění keramických obkladů a dlažeb - projekční práce Projektování rodinných a bytových domů. Zámečnictví, kovovýroba: - ocelové konstrukce - haly - schodiště - obrábění Autodoprava

Zabýváme se: -výškové práce -jeřábnické práce -pronájem VZV -stěhování s auty -letecká škola ULLa.

Výroba: -elektro-mechanické součástky -lisovna, lisování kovů -nástrojárna -výroba střižných nástrojů -produkce zejména pro automobilový průmysl.

Prodej, montáž: -gumotextilní dopravní pásy -pásy z PVC/PU, příčné unašeče, vodící klíny, boční vlnovce -hnací řemeny -stěrače, váleček, elevátory, korečky -pogumování válců, násypek -zakončovací pásky, spojovací fólie, kosočtvercové záplaty s textilem -lepidlo, PVC pasta. Služby, opravy: -spojování dopravních pásů tepelnou vulkanizací ...

Výroba: -kované mříže, vrata -krbové nářadí -bytové doplňky -vývěsní štíty -znaky firem, písmena (z barevných kovů). Oprava, restaurování: -historické -slohové -kovářské.

Internetový prodej, e-shop: -elektrospotřebiče -bílá technika

Cyril Huk se zaměřuje na instalatérské práce, tepelné čerpadla, plynové kotle, podlahové vytápění a na čištění topných systémů.

Strojírenství. Výroba: -přepravní zařízení pro dřevařský průmysl, dřevozpracující závody -strojní zařízení, stroje -zvedací a dopravní zařízení -stavba strojů s mechanickým pohonem -kovovýroba, kovoobráběčství -strojní zámečnictví.

Práce: -kovářské -kované zábradlí, ploty, brány, mříže, krbové nářadí, kliky, štítky, panty, židle, stolky, vývěsní štíty a mnoho dalšího. Ostříme: -krumpáče, motyky, sekery, klíny na dřevo atd. Provádíme: -různé opravy včetně podkování koní.

AME-autorizované měření emisí Práce: -měření emisí středních zdrojů znečištění ovzduší palivo ZP a LPG od 200KW do 5MW -měření CO, účinnosti spalování a kontrola spalinových cest u malých zdrojů 11KW-200KW.

Výroba: -různých ocelových konstrukcí a telekomunikačních stožárů -kovových dílců dle požadavků odběratelů -konstrukčních celků kolejových svršků -jednotlivých dílů kolejových svršků -výměníků tepla -kontejnerů -protihlukových stěn -prvků pro čističky odpadních vod -speciálních výrobků včetně jejich technického zpracování. Firma má ...

Potřebujete novou sekačku nebo traktor na trávu? Firma Ivo Sommer prodejce Husqvarny na Vysočině v Novém Městě na Moravě Vám nabídne široký výběr ze sekaček, křovinořezů, motorových pil a dalších výrobků. Zboží si je možné prohlédnout a odzkoušet v prodejně. Zabýváme se prodejem lesní, zahradní a komunální techniky, poradenstvím a příslušenstvím ...