CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Provozovna. Prodej, oprava, servis: - veškeré náhradní díly ke kladkostrojům bulharské výroby, - elektrické lanové a řetězové kladkostroje, - závěsné ovladače, - rádiové ovladače, - polyesterové textilní vázací prostředky, - postroje pro práce ve výškách, karabiny, kotvení a zachycovače pádu, Sídlo: - Na zátiší 250/3, ...

Natěračské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Zámečnické práce

Dodávka, montáž, oprava, servis: - elektronická ochrana zboží - smyčková ochrana zboží - kamerové systémy - docházkové a přístupové systémy

VÝTAHY OSTRAVA SERVIS s.r.o. provádí instalaci, kontrolu, čištění, opravu a rekonstrukce výtahů včetně odborných zkoušek.

Navrhujeme, vyrábíme a prodáváme - Frézky na dřevo - Srovnávací frézky - Kombinované frézky - Tloušťkovací frézky - Dlabačky - Brusky na dřevo - Širokopásové brusky - Pásové brusky - Hranové brusky - Válečkové brusky - Kartáčovací stroje - CNC dřevoobráběcí centra - Orion - Mercury - Titan - Scorpion

Nabízíme: - Volně stojící spotřebiče - Vestavné spotřebiče - Malé elektrospotřebiče - Televizory - CRT, LCD, PLAZMA - Domácí kino, DVD - Videokamery - Fotoaparáty - Telefony - Audiotechnika - Car audio - Ohřívače vody - Počítače a příslušenství - Herní konzole (Playstation atd.) - Vodní program - Sekačky a traktory - Pily, ...

Výroba: -dopravníky -válečky -pražce -dopravní pásy -transportní systémy. Dodáváme ocelové konstrukce, dehydráty a mobilní třídírny. Dodáváme stroje a zařízení pro těžbu a zpracování nerostných surovin. Navrhujeme nákresy studií pro výrobní celky.

Výroba ze dřeva: -okna -dveře -schodiště, schody -nábytek -stavební truhlářství. Nabízí: -ceny dle dohody -krátké dodací lhůty.

Firma se zabývá prodejem papírových pytlů. Dále prodává balící papír v rolích, papírové tašky, přebalové pytle, papírový motouz, výrobky z vlnité lepenky - kartonáž.

Stavební práce: - rekonstrukce objektů - půdní vestavba - průmyslové vestavby - nákladní doprava - zemní práce (UNC, bagr) - zimní údržba komunikací.

Velkoobchod, prodej: -obalový materiál -igelitové tašky, mikrotenové sáčky, tácky, kelímky, folie, přířezy.

Portalis s.r.o. provozuje vinotéku, kde prodává nejrůznější česká, zahraniční, ovocná a stáčená vína. Dále nápoje, alkohol i likéry, pivo Harrach a sudové pivo na přání, dárková balení cukrovinek. Mimo jiné zajišťuje pronájem výčepního zařízení.

Společnost PROBET s.r.o. se zabývá dodávkami a výstavbou betonáren, kompletních technologických celků, speciálních mísíren pro nestandardní typy betonů a jiných směsí, vč. návrhů řešení dávkování komponent, přísad a jejich případných úprav. Nabízíme výrobu cementových sil vč. odprášení, zásobníků kameniva a sypkých hmot, pásových, šnekových a ...

ALBERTINA Group Vítejte na stránkách skupiny Albertina, tradičního výrobce plnících, uzavíracích a etiketovacích strojů a kompletních plnících linek. Albertina dodává stroje a linky s kapacitou 500-12.000 lahví za hodinu. Výrobky skupiny Albertina nacházejí uplatnění především v kosmetice, farmacii, potravinářském, chemickém průmyslu a v ...

Inteligentní dům zajišťuje montáž kamerových systémů, alarmů, domácích telefonů a jiných elektroinstalací na míru.

Společnost CNC-INTERSERVICE ZLÍN, spol. s r.o. provádí generální opravy NC a CNC obráběcích strojů. Modernizace NC a CNC obráběcích strojů: -výměna starých řídících systémů a elektrických komponentů za CNC systémy a moderní elektrické komponenty. -výměna mechanických prvků. Zajišťování náhradních dílů pro provoz strojů. Servis: - ...

Práce: - nástrojářské - kovoobrábění - CNC obrábění - soustružení. Výroba: - nástroje - formy na vstřikovací lisy. 3D měření. Sídlo firmy: - Českobratrská 2227/7, Ostrava.

Služby, radonový program: -měření radonu (stavební parcely, objekty, vodní zdroje) -návrh protiradonové izolace dle ČSN* 730601 "Ochrana staveb proti radonu z podloží" -projektování protiradonových opatření -prodej a provádění izolací proti vodě a radonu.

Prodej, servis, instalace, poradenství: - počítače PC nové, repasované - tiskárny, příslušenství - kancelářská technika - telefony, faxy, kopírky - televize, audio, video, hifi.

Výroba prefabrikovaných betonových dílců: -železobetonové prefabrikované stropní dílce -tyčové dílce jako jsou překlady, sloupy, průvlaky, ztužidla, silniční panely, drobné betonářské zboží apod.. Výroba ocelových konstrukcí: -nosné systémy hal -konstrukce zastřešení staveb -ostatní konstrukce -lávky -schodiště. ...

Systémy s čárovými kódy, tiskárny, snímače, etikety, termo-transfer pásky. Výroba: - plastové identifikační karty s offsetovým nebo termotransferovým tiskem - držáky karet - bezdrátové zabezpečovací systémy - plastové karty.

Prodej: -sanitární a klimatizační technika hygienické systémy pro veřejný sektor -japonská klimatizace vzduchu FUJI. Návrhy koupelen na PC.

Prodej a servis: -výpočetní technika -kamerové systémy -hardware, software -webhosting, webdesign -satelitní technika -bezdrátový internet - e-shop: www.obchod.compakt.cz

Komplexní montáž zdravotechniky a ústředního vytápění. Dodávka, prodej: - tepelná čerpadla - solární systémy pro ohřev vody. Stavební práce: - zednické - elektrikářské - topenářské - instalatérské.

Výroba, služby: -realizace galvanických technologií formou ucelených dodávek -dílčí dodávky, výroba z plastů, ocelové konstrukce, montáže zařízení pro průmyslové technologie -jednoúčelová a kusová zařízení pro galvanochemii -projekce a revize elektro, poradenství.