CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Naše firma vznika v roce 1991 a svou činností navázala na bývalou náplň Okresního podniku služeb, a to opravy hydraulických agregátů. V současné době naše služby zahrnují opravy hydraulických servořízení na nákladní vozy a autobusy (TATRA, LIAZ, KAROSA, IVECO, SCANIA, VOLVO, MERCEDES, DAF, MAN a další), opravy hydromotorů a čerpadel či opravy ...

Výroba, prodej, montáž: - vrata, brány, dveře, okna. Zámečnictví. Zámečnické práce.

SpolečnostISMM Production & Business Cooperation s.r.o. je předním dodavatelem špičkových výrobců zemědělské a manipulační techniky. Z TOP 10 výrobců v Evropě zemědělské techniky dlouhodobě obsluhujeme rovnou 5 firem. Skupina firem v holdingu.

Máme více než 20 let zkušeností. Na trhu v oblasti výroby a servisu zdvihacích zařízení jsme již od roku 1998. Naše firma se zabývá komplexními službami v oblasti zdvihací techniky. Od předprojektové přípravy, přes školení, inspekce, revize až po opravy, generální opravy a rekonstrukce, včetně zvláštních posouzení ZZ.

Firma Miroslav Vaněk se v rámci své podnikatelské činnosti věnuje službám v oblasti kovovýroby. Specializujeme se na zámečnické práce a dále provádíme výrobu a montáž potrubí pro vzduchotechniku. Dále se také zaměřujeme na klempířské, pokrývačské a tesařské práce a s tím související realizace a rekonstrukce střech. Pokud Vás nabídka ...

Revize, opravy a servis - hasící přístroje - hydrantyvýroba a prodej - požární žebříky Výroba - tovární žebříky

Dřevovýroba Výškové práce pomocí horolezecké techniky Obrábění Svářečské práce Zámečnické práce

Čištění - interiéry osobních vozů Průmyslové čištění - všeobecný úklid - úklidy nejen v domácnostech, ale i v podnikatelské sféře - průmyslové čištěnípravidelné i generální úklidy domácností na míru dle požadavku zákazníka Čištění - koberce

Sváření plastů Topenářské práce Vodoinstalační práce

Servis - autobusy KAROSA Servis - nákladní automobily MAN, TATRA, LIAZ, AVIA Jeřábnické práce autojeřáby AD 20, AD 28 Práce vysokozdvižnou plošinou MP 16

Výroba - kované brány Výroba - ploty a zábradlí Atypické zámečnické prácevýroba - kované brány, ploty a zábradlí

Výroba: -dřevoobráběcí stroje-širokopásové brusky, pásové brusky s pohyblivým stolem, hranové brusky, válečkové brusky. PRODEJNA Tomáš Růžička tel.: 569430735 e-mail: prodejna@houfek.com

Výroba: -lehké ocelové přístřešky rozpon 6 a 8 m -mostní přejezdové váhy do 30 t -kotle na asfalt pro stavebnictví -ozdobné oplocení pro rodinné domky a rekreační oblasti -přenosné ocelové garáže a sklady -kovové konstrukce na zakázku -pařáky na brambory.

Prodej - pohonné hmoty Prodej - maziva

Společnost VIAKONT s.r.o. nabízí činnosti v oblasti kontrolní a inspekční činnosti ocelových konstrukcí včetně protikorozní ochrany.

Prodej, servis, opravy - záruční i pozáruční: - zahradní technika - rotační trávní sekačky - trávní traktory - vysavače, drtiče, křovinořezy - sněhové frézy. Sídlo firmy: - Gogolova 522/29, Ostrava - Michálkovice.

BioEnviro, s.r.o. se specializuje na výrobu produktů na bázi bakterií.

Pořez kulatiny mobilním katrem - pořez kulatiny na mobilní pásové pile - zelené ekologické štěpky pro spalování v elektrárnách označení O2 Pronájem - mobilní katr pro pořez kulatiny - stroje pro štípání dřeva Úklidy těžebních zbytků po těžbě lesa

Rezive - elektroinstalační práce Servis - klimatizace

Renovace - náhradní díly stavební techniky Provádí - obráběčské práce Zámečnické práce Renovace

Prodej a servis - mycí a čisticí technika WAP - ALTO

Prodej a servis: - výpočetní technika