CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Maloobchod, prodej, oprava, servis: -zahradní technika -lesní technika -Husqvarna.

Výroba a vývoj strojů pro potravinářský průmysl - pivovar na klíč - zařízení pro minipivovary - linky na plnění do skla a PET lahví - linky na plnění KEGů - technologické celky - myčkoplniče - balící linky.

Návrh a realizace interiérů - interiéry domů, kuchyně - interiéry kanceláří a obchodů - návrh i realizace interiérů restaurací a hotelů.

Výroba a dodávka zařízení pro lakovny - stříkací stěny - stříkací kabiny - filtrační materiál - opláštění pracovišť.

Průmyslové automatizace, automatizační systémy - inteligentní bydlení a řízení budov - elektro, výroba rozvaděčů - tvorba aplikačního software.

Petr Vyšata se zaměřuje na dovoz náhradních dílů na pracovní plošiny, pronájem plošin, lešení a stavební mechanizace.

Instalace: - ochranné autofólie - protisluneční fólie - wrappingové fólie - fólie na zeď. Výroba: - reklama - reklamní předměty - reklamní textil.

Prodej - ochranné pomůcky pro svářeče Prodej - technické plyny Pronájem - tlakové lahve Prodej - svařovací technika včetně technických plynů - přídavné materiály - ochranné pomůcky - technické plynypronájem - tlakové lahve Provozovna: Modlanská 1201/1a, Teplice - 41501

Práce: -eloxování (anodická oxidace) hliníku a jeho slitin: -dekorační (satén), přírodní, barevné.

Naše společnost Petr Sedláček - Lešení levně se zabývá velkoobchodním prodejem vybavení pro stavby. Nabízíme prodej lešení po celé ČR. Dále prodáváme stavební bednění (stropní i stěnové), dodáváme také stavební výtahy, jeřáby, vrátky a poskytujeme svoz suti. Velkoobchod, prodej, bazar: - fasádní rámová lešení - modulová a prostorová ...

Společnost Agrokontrakt se zabývá poskytováním služeb a produktů pro zemědělskou prvovýrobu. Podporujeme kromě potravinářské prvovýroby též obnovitelné zdroje energie a surovin především v zemědělství. Laboratorní služby, chemické rozbory, odborné poradenství, měření obsahů plynů, emisí, atd.

Oprava, prodej, montáž: -domácí, průmyslová vodní čerpadla -vodárny. Služby: -zámečnictví, kovoobrábění.

Práce, montáž po celé ČR**: -specializovaná pokládka a distribuce střešních, stěnových a okapních systémů RANNILA včetně zaškolování montážních firem -klempířské pozink, měď, hliník, titanzinek, RANNILA, LINDAB -pokrývačské RANNILA, LINDAB, SATJAM, MEINDL, TONDACH, BETERNIT -montáž střešních oken KUBESO, ...

Služby: - bezpečnost a ochrana zdraví při práci a hygiena práce - školení BOZP, PO - požární ochrana - ekologie

Výroba stavebně truhlářská a tesařská. - kuchyně - obývací pokoje - postele - rustikální nábytek - kancelářský nábytek - zdravotnická zařízení - dveře - výstavní stánky - dýhovaný nábytek.

Služby: - ekonomika, účetnictví a mzdy - BOZP a PO - koordinátor BOZP. Provozovna pro Moravu: Havlíčkova 409 768 24 Hulín

dodávky zařízení pro povrchové úpravy, specializace na komplexní dodávky linky pro žárové zinkování, tryskací boxy, tryskače s metacími koly, servis a generální opravy tryskacích zařízení, výroba specielních tvrdokovových náhradních dílů, renovace strojních součástí, specielní návary GMAW, WIG/TIG, MIG/MAG, metalizace, konstrukční návrhy a strojní ...

E-shop: -samolepící obálky -bublinkové obálky -plastové a bezpečnostní obálky -kartonové obálky -lepící pásky -zip sáčky -bublinková a pěnová folie -stretch folie -sáčky se samolepící klopou -vlnitá lepenka a kartonové proložky -kartony-krabice -papír do tiskáren -fixace -tašky -dopisní obálky.

Internetový obchod Regalsistem.cz - Specialista na kovové regály, regálové systémy, dílenský a kovový nábytek, plastové přepravky. Komplexní profesionální servis od projektu, přes montáž až po pozáruční servis

Výroba, prodej: - skladové, prodejní, bezšroubové regály - drátěný program - chladící vitriny - vybavení obchodů a skladů.

Prodáváme a vykupujeme regály, skladové, prodejní, policové, paletové.

Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství

Jsme firma z Opavy a zákazníkům zajišťujeme dodávku, montáž a servis kompresorů a pneumatického nářadí. Kompresory dodáváme pístové olejové a pro potravinářství pístové bezolejové. Dodáváme také kompresory šroubové a to i v provedení s frekvenčními měniči. Ke všem dodaným kompresorům zajišťujeme záruční i pozáruční servis a dodávku ...