CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Autodílna: - opravy, servis motorových vozidel - garanční prohlídky i v záruce se zápisem do servisní knížky - STK - repas poloos, alternátorů a startérů - náhradní díly - dovoz vozidel - dovoz originál dílů a olejů - svářečské práce - hodinový manžel

Kuchyně a interiéry Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice - kanceláře - koupelnový nábytek - nábytek do škol a školek .... - prodej elektrospotřebičů - komplexní rekonstrukce interierů bytů a domů ( podlahy, dveře, zednické, malířské, elektrikářské práce a sádrokarton)

BORT s.r.o. se zaměřuje na svařování a zámečnické práce.

Catering Equipment, s.r.o. se zaměřuje na prodej a dodávku vybavení a zařízení pro oblast gastronomie.

CompSystems, s.r.o. se zaměřuje na servis tiskáren, kopírek a počítačů, tvorbu webových stránek, grafické služby a prodej výpočetní techniky.

ROBET design s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu schodišť a zábradlí, bran a oplocení, skleněných dveří, příček a stěn, pergol a mnoho dalšího.

Velkoobchod, prodej, e-shop, design, služba architekta: návrhy a vizualizace interiérů realizace komerčních interiérů a staveb kancelářský a bytový nábytek, doplňky kancelářské židle a křesla zakázková výroba nábytku zařízení pro hotely a restaurace galerie, foto obrazy a dekorace výroba, prodej a servis kancelářských křesel a ...

Společnost Nehlsen Třinec, s.r.o. zajišťuje komplexní služby v oblasti nakládání s odpady, úklidu a údržby měst. Mezi služby, které poskytujeme patří např. svoz a zpracování odpadů, čištění a údržba místních komunikací včetně zimní údržby, provádíme také běžné opravy a údržbu nákladních vozidel. Provozujeme sběrný dvůr v Třinci a v ...

Dalibor Pařil se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství a obráběčství.

Zámečnictví, nástrojářství, CNC obrábění - frézování

Celororoční údržba a opravy cest, komunikací, parkovišť, chodníků a nemovitostí. Čištění fasád, objektů, průmyslových a výrobních technologií, vodotečí. Údržba zeleně a kultivace pozemků, krajinotvorba. Regenerace přírodních ploch, parků, industriálních a průmyslových zón.

Poradenství, prodej, servis, výstavba: - bezkontaktní myčky - profesionální vysokotlaké čisticí stroje - profesionální vysavače. Prodej, servis, půjčovna: - Karcher.Stihl, Profi, Tenzi

Revize a servis jeřábů. Dodávky náhradních dílů jeřábů. Inspekce příslušenství. Poradenství.

František Dočekal se zaměřuje na prodej nástrojů do bouracích kladiv a elektrohydraulického nářadí.

G3 Czech, s.r.o. se zaměřuje na provoz lisovny a montážní dílny plastových komponentů.

Společnost HERUS, s.r.o. Zlín působí na trhu od roku 1995. Poskytujeme profesionální a kvalitní servis v paletovém hospodářství. Specializace na použité palety - nákup, prodej, opravy EUR, EPAL palet. Vlastníme všechny potřebné oprávnění a licence, každý zákazník má jistotu, že mu nehrozí problémy s vlastníky licencí nebo státními orgány ...

Nabízíme nové plastové palety a recyklaci starých. Odebereme rozbité dřevěné palety a za ně dodáme plastové.

Výkup - použité palety Euro, neznačené, atypické.

SALEX trade spol. s r.o. se zaměřuje na prodej ručního, pneumatického, automobilového a aku nářadí a zahradní techniky.

BC Diamonds Group s.r.o. se zaměřuje na vrtání a řezání diamantovou technologií, na prodej rekuperačních jednotek, jádrových vrtáků a na bourací práce.

FOLZA s.r.o. se zaměřuje na stavby a rekonstrukce domů a bytů, výkopové práce, montáže klimatizací, zabezpečení, kamerových systémů a na elektroinstalační práce.

Metal Components s.r.o. se zaměřuje na prodej kotevní techniky, spojovacího materiálu, brusných kotoučů, vrtacích nástrojů a dalších produktů.

JEŘÁBEK-business s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis CNC strojů a řídících systémů SYNTEC a MACH 3.

JS Dent shop s.r.o. se zaměřuje na prodej zboží a materiálů pro zubní ordinace a laboratoře.

Ing. Bohumil Martinek se zaměřuje na prodej, servis a opravy zahradní a lesní techniky a s tím související poradenství.