CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Ing. Jaroslav Krejčí se zaměřuje na dodávku a prodej vybavení pro potravinářské prodejny a gastronomické provozy.

Ing. Lubomír Cink se zaměřuje na poradenství v oblasti strojírenství a zpracování plastů.

Firma vyrábí kvalitní nábytek na zakázku, a také realizuje venkovní objekty do zahrad: - pergoly, terasy, obývací stěny - vestavěné skříně, komody - kuchyně pro rodinné domy - mini bary, účtárny - kanceláře, jídelní stoly a další.

Prodej: -barvicí karbonové TTR pásky do tiskáren.

Elektropal s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, LED osvětlení, ozvučení a bezpečnostní a kamerové systémy.

Dřevovýroba, zakázková výroba: - vybavení pro školky (stoly, židle, regálové systémy, dřevěné hračky) - dřevěné dárkové krabičky, krabičky na čaj, obaly na víno - reklamní předměty - nábytkové díly.

Výroba, výrobce, vyfukování plastových obalů: -obaly z plastů, plastový, PE a PET -láhev, láhve, uzávěry -pro bytová chemie, kosmetika, kosmetiku -potravinářská výroba -čiré i barevné provedení -obaly na potraviny: -pro nealkoholické nápoje -pro pivo, víno, ocet, kečup, sirup -citrónová šťáva -PET soudek 1, 5 a 2 a 3 a 5 ...

Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel

Umělecké kovářství.Brány, ploty, zábradlí. Výroba, renovace, oprava: - mříže - okenní, dveřní - dekorační stěny, věšáky, kování, dveřní panty - krbové nářadí - ploty, vrata, brány - zábradlí. Řemeslnické práce: - kovářské.

Jan Fojtík se zaměřuje na poradenství v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a na revize jeřábů a zdvihacích zařízení.

Jan Sobotka se zaměřuje na revize různých jeřábů, zdvihacích zařízení, vázacích prostředků a na školení zaměstnanců.

Barluskat CNC soustružení obrábění Zajonc sériová výroba s použitím CNC technologie kovoobrábění, na rotačních soustruzích a soustružnických automatech. Stěžejní a úzce vyhraněný program firmy Barluskat s.r.o. je CNC strojní obrábění kovů kovoobrábění na rotačních strojích CNC soustruzích. Soustřeďujeme se především na CNC sériovou výrobu ...

Společnost TEB Český Těšín s.r.o., která působí již déle, jak 12 let se zabývá: Výroba elektrospotřebičů Lisování a tváření kovu za studena ( automotiv ) Teflonování Společnost je certifikovaná na systém kvality ČSN EN ISO 9001:2016.

Společnost LEKON Group s.r.o. je obchodně - výrobní firmou, která již po řadu let dodává na náš trh komínové systémy špičkové kvality sloužící k čištění a opravám komínů. V naší stálé nabídce najdete nerezové jednostěnné vložky pevné i flexibilní a to jak pro spotřebiče atmosférické tak i přetlakové. Dále nabízíme izolované, fasádní komíny v ...

Společnost Go Power s.r.o. se specializuje na inovativní technologie, poradenství a ostatní služby v rámci odpadů. Služby: - marketingové analýzy, - zjištění informací v biotechnologickém segmentu. Navíc realizujeme montované stavby, které vynikají svou lehkostí.

Kovoobrábění. Průmyslové modely. Zakázková výroba: - měřící zařízení. Řemeslo: - konstruktér - soustružník - nástrojář - strojní zájmečník - svářeč - brusič - frézař - horizontkář.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, servis, oprava, prodej: - měřící přístroje pro strojírenství. - obráběcí nástroje - otáčkoměry. Maloobchod, prodej, velkoobchod: - fotopapír - fólie - plastové etikety - pauzovací papír - světlotiskový papír - podlhy z PVC.

Výroba, dodávka, prodej, montáž: - nádrže na septiky - nádrže ze stěnových prvků - bazény.

Firma Viléma Obrusníka se zabývá prodejem a servisem klimatizace, tepelných čerpadel a chlazení. Služby: - průmyslové chlazení - prodej a montáž klimatizací - revize chladících zařízení - revize elektro - prodej chladící a mrazící techniky

Výroba: -ocelové konstrukce. - technologické ocelové konstrukce.

MAPO-MONT, s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, montáže kamerových a zabezpečovacích systémů, požární signalizace a domácích telefonů.

Firma Elektro - ing.Klíma s.r.o. v Třebíči na Vysočině se specializuje na provádění nových a rekonstrukci stávajících elektrických instalací včetně provozu a údržby veřejného osvětlení. Také vlastníme velké množství montážních plošin pro práci ve výškách a provádíme přepravu nadměrných nákladů těžkou autodopravou. Mezi naše další služby se také ...

MojeMT, s.r.o. provozuje portál pro inzerci nové, repasované i používané manipulační techniky.

Centrum povrchových ochran. Provádíme: -tryskání nerezového materiálu (pískování) -metalizace (šopování) -balotinování -mobilní tryskání - nový tryskací box 15x6 m -otryskávání před provedením nátěru -nátěry kovových konstrukcí, nádrží, kamene, zdiva ... .