CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Oficiální distributor několika renomovaných značek traktorů a příslušenství pro Českou republiku, se zaměřením na komunální a lesnické služby.

Lisovna nových hmot, s.r.o. se zaměřuje na výrobu plastových obalů.

Luboš Šimka se zaměřuje na zkoušky, revize, opravy a montáž zdvihacích a elektrických zařízení

Luboš Neklapil se zaměřuje na elektroinstalace, svařování a drobné opravy automobilů a zemědělských strojů.

Revize hasících přístrojů - revize požární vody, hydrantů - revize a montáž požárních ucpávek - revize, opravy, montáž požárních dveří a uzávěrů - poskytování kompletních služeb BOZP a PO - poradenská a konzultační činnost v BOZP a PO - revize a kontroly požárních klapek aj.

Čištění a odmašťování dílů. Svařování a povrchové úpravy svárů. Omílání. Kontrola kvality dílů.

Výstavba: - průmyslové stavby - výrobní haly. Instalace, sestavení strojů. Lisy na tváření, lisování kovů.

Prodej, oprava, servis: - zemědělská technika, zemědělské stroje: - traktory, pícní technika, nakladače, manipulační technika, polní technika, mulčovače. Zemědělské služby: - sklizeň sena a slámy - zpracování půdy - setí - hnojení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - ložiska, autoložiska, řetězy, řemeny, gufera, segerovy pojistky - mazací tuky a oleje, mazací technika, nářadí, autodíly.

PC home servis - opravy počítačů a výpočetní techniky - záchrana dat, zálohování.

KOTTECH - zámečnictví s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž a opravy zemědělských strojů, výrobu ocelových konstrukcí, přístřešků pro průmyslové haly a na vybavení pastvin a stájí.

Výroba vzduchotechnických zařízení (včetně atypických tvarových dílů, nerezových digestoří, filtrů), projekční a realizační činnost v oblasti výstavby vzduchotechnických a klimatizačních zařízení, výstavba energetických zařízení (průmyslové pece, průmyslové horkovzdušné systémy)

Práce: - zámečnické - drobná údržba bytů a domů - údržba zahrad - hodinový manžel.

Zámečnictví, nástrojářství Kovářství, podkovářství

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Prodej: - počítače, použité počítače z Francie - výpočetní technika. Služby: - správa systémů školních jídelen a firem - online IT - kybernetická bezpečnost

Truhlářské práce. Zakázková výroba nábytku: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - nábytek do interiérů restaurací - vestavěné skříně.

Prodej: -výpočetní technika -mobilní telefony -profesionální audiotechnika -služby operátorů -správa sítí -instalace ozvučení -zvukařské služby.

Naše firma V-PAPÍR Dušan Vlčko sídlící v Děčíně se zabývá velkoobchodním, maloobchodním a internetovým prodejem papíru, kancelářského a školního zboží. Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - papírenské zboží - kancelářské a školní potřeby - psací potřeby - výtvarné potřeby, pastelky, tempery - zvýrazňovače - kalkulačky - ...

Servis a prodej rodinných a průmyslových šicích strojů a strojů pro textilní výrobu. Dodání reklamního textilu, vybavení šicích dílen průmyslovou, šicí, stříhadí a žehlící technikou. Návrh a instalace LED osvětlení vitrín, nábytku, interiérů a exteriérů.

Výroba: - okna, dveře, zimní zahrady z plastu, dřeva, hliníkových a ocelových profilů - sekční a rolovací garážová a průmyslová vrata - protipožární bezpečnostní dveře - zámečnické prvky pro stavebnictví - ocelové konstrukce, turnikety, rošty, zábradlí.

Montáže, demontáže: - dopravní systém VanRiet - mobilní regálový systém - jiné průmyslové instalace.

Vojtěch Bochníček se zaměřuje na tesařství a kovářství.

Prodej, oprava, servis: - motorové čluny - motory - nafukovací čluny - pevné lodě - vodní skútry - pramice, kajaky

Opravy výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost Povrchová úprava a zušlechťování kovů obrábění Opravy kovodělných výrobků, strojů a zařízení Výroba strojů a zařízení j. n. Zprostředkování velkoobchodu Maloobchod v nespecializovaných prodejnách